Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bea100']Co słychać u Su? Udaje się podać jej tabletki?[/QUOTE]
[quote name='bea100']Czy sunia została odrobaczona?[/QUOTE]

Przepraszam, że nie odpisywałam.. mam coraz wiecej wątków zapisanych i coraz mniej tu ogarniam jeszcze teraz otworzyłam mój pierwszy bazarek na dogo wiec głownie siedzę tam i na naszym ogólnym wątku....
Da się jej podać tabletki, ale w moim wydaniu to nie lada wyczyn.
Czy została odrobaczona, zapytam mamy, ale wydaje mi się że tak. Dowiem się i odpowiem.

A co u Su? To co zwykle... za bardzo nie da się więcej powiedzieć :)

Posted

[quote name='missiaa']Przepraszam, że nie odpisywałam.. mam coraz wiecej wątków zapisanych i coraz mniej tu ogarniam jeszcze teraz otworzyłam mój pierwszy bazarek na dogo wiec głownie siedzę tam i na naszym ogólnym wątku....
[/QUOTE]
Tak missia otworzyła super bazar, jest w jej banerku, byłaś ? :lol:

Posted

Dzisiaj wysłałam na poczcie (by było na 17-go na koncie) wpłatę na jedzonko dla Su. Proszę o info jak wpłyną te pieniądze :)

Czy Su dostaje witaminy i tran?

Posted

bea100 napisał(a):
Dzisiaj wysłałam na poczcie (by było na 17-go na koncie) wpłatę na jedzonko dla Su. Proszę o info jak wpłyną te pieniądze :)

Czy Su dostaje witaminy i tran?

tak dostaje, już trochę łatwiej da się jej podawać. Chyba się przyzwyczaja:)
Jak dowiem się, że pieniążki wpłynęły, dam znać.

Posted

bea100 napisał(a):
To tak ciężko mając tylko zdjęcia do pooglądania od czasu do czasu, ja bardzo żałuję, że nie mogę do Su pojechać i ją choć zobaczyć :shake:

chcesz filmik? jeśli będę mieć kiedyś chwilkę to spróbuję nakręcić krótki filmik i dam link do niego na you tubie... nie na żywo co prawda.. ale trochę bardziej ruchome niż zdjęcie :P

Posted

missiaa napisał(a):
chcesz filmik? jeśli będę mieć kiedyś chwilkę to spróbuję nakręcić krótki filmik i dam link do niego na you tubie... nie na żywo co prawda.. ale trochę bardziej ruchome niż zdjęcie :P

Bardzo poproszę :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
bidusia cały czas taka wystraszona

eeee... już podchodzi do głaskania jak ma ochotę.. i widzi, że kilka psów się kręci wokół człowieka to ona też czasem chce... :P