Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='malawaszka'] Obydwie suczki z Olkusza, obydwie u missieek, proszą o wsparcie karmą i przede wszystkim o ogłoszenia :modla: czas do domków, maluchy muszą się socjalizować, poznawać świat, żeby potem nie sprawiały problemów w nowych domach - proszę pomóżcie!

Kontakt:
Bukowno koło Olkusza woj. małopolskie
504 060 219
[email protected]

Mama 1 - duża przerażona suczka, piękna jak malowana, młoda - raczej była podwórkowa bo przeraża ją kontakt z obcymi ludźmi, ze smyczą itd... jej dzieci koniecznie potrzebują JUŻ domów - mają około 9 tygodni - piesek i sunia - są słodkie, śliczne i przestraszone - MUSZĄ iść do ludzi, muszą poznawać świat

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Edited by bea100
suczka trafia do DT na socjalizację
Posted

Mama 2 + 5 szczeniąt :cry: sunia młoda, max 2 letnia, wesoła, kontaktowa, przyjazna do ludzi i psów, dzieci mają 6 tygodni

nie bardzo lubi smycz bo tak posmutniała, ale w rzeczywistości to radosna sunia

Posted

poczekaj aż missieek zweryfikuje czy nie pomieszałam psiaków na zdjęciach bo nie jestem pewna gdzieniegdzie :lol: jak zwykle zresztą :oops: wątpliwości mam co do 1 i 4 :lol: czy nie są zmiksowane

Posted

wiek tam jest - ok 9 tygodni, one będą spore, 5 rodzeństwa będą małe - ich mama jest mała

o suni z rzeki niewiele wiem - przyjazna, nieśmiała, będzie nieduża/średnia - myślę, że koło 13 kg, drobna jest

Posted

[quote name='Therion']Może na aukcje udałoby się jakieś zabrać, ostatnio podobno była pod pomnikiem Dżoka w Krakowie, ale tylko dla wybrańców z pewnego kręgu.

no niestety.. tak samo jak piknik w zabierzowie :roll:
no cóż... nie dane nam zwykłym szarakom :megagrin:

co do imion :

no to po kolei...
PLATA od Niziny La Platy.
MADEIRA od rzeki z brazylii
AMAZONKA od największej rzeki Brazylii

PIKO od Pico da Neblina, najwyższego szczytu brazylii
NEGRO od rzeki Rio Negro