bea100 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Hmmm. Ja jako ja nie mogę (poprzez zaawansowaną edycję) zmienić głównego tytułu tematu (mimo, że post 1 niby należy do mnie, ale nie mogę tam nic zrobić).Trzeba prosić Moda o (ponowną) zmianę. No ale najpierw znaleźć kogoś, kto poprowadzi tu dalej wątek pozostałych psinek... Quote
magdyska25 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/wp-content/uploads/psy/clyde/clyde5.jpg ło! ale piękna! i te oczęta... Quote
bea100 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) Cioteczki- Suzanka ma problemy z układem krwiotwórczym, prawdopodobnie kiedyś dawno (może przed schronem i jak była w ciąży? a może w schronie w Olkuszu?) miała kontakt z silną toksyną, wet zasugerował, że warto byłoby dla spokoju sprawdzić jej dzieci, oto co napisała ajlii: (cytuję z tematu Suzanki) "Będzie dobrze, choć Suza nas zaskoczyła kompletne. Jej wyniki są już konsultowane (bezpłatnie :smile: ) przez weterynarzy pracujących kiedyś naukowo z krwią (m.in. w PAN-ie). Są też bardzo zaskoczeni, szczególnie że inne parametry krwi są ok. Chwilowo czekamy na kierunek dalszej diagnostyki. W środę wybieramy do lecznicy na badania (usg, kał, mocz). Suzankę czeka narazie kuracja wspomagająca aminokwasami. Myślę o szczeniakach Suzanki. Dobrze gdyby miały wykonaną morfologię z rozmazem. Możliwe że Su wchłonęła toksynę w czasie ciąży. " Edited January 15, 2013 by bea100 Quote
katarzyna09 Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Trzymam mocno kciuki za dobre wyniki badań SUzanki! Quote
bea100 Posted January 17, 2013 Author Posted January 17, 2013 [quote name='katarzyna09']Trzymam mocno kciuki za dobre wyniki badań SUzanki! Nie są dobre :-(- Su ma 15cm guza na śledzionie i to on powodował takie wyniki krwi...zapraszam Cię na nowy, wydzielony temat Suzanki tam możesz śledzić c.d http://www.dogomania.pl/forum/threads/238139-SUzanka-ze-schronu-w-Olkuszu-socjaliowana-na-DT-pod-Łodzią Ale to nie kontakt z toksyną- dzieci Suzanki nie muszą być obowiązkowo badane, co jest dobrą wiadomością. Quote
Recommended Posts