talut Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dobrze, że nie mam dużego psa :roll: ale kochani, trzeba być optymistą-może połowa ludzi po wrażeniach z międzynarodówki się nie zglosi i będzie b.mało psów? :cool3: Quote
Asta Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 To samo miałam na myśli :lol: Będzie pustka na wystawie, więcej miejsca dla nas :D Quote
$andwich Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='talut']może połowa ludzi po wrażeniach z międzynarodówki się nie zglosi i będzie b.mało psów? :cool3:[/QUOTE] I wszyscy zjadą do Chorzowa:eviltong:. Lub ewentualnie Przemyśla... Quote
talut Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='$andwich']I wszyscy zjadą do Chorzowa:eviltong:. Lub ewentualnie Przemyśla...[/quote] a czemu by nie? :evil_lol: Quote
MichalMi Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: mała stawka się szykuje w Wawie, to my będziemy ;) Quote
aga.aksa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 a ja najprawdopodobniej będę wystawiać małą samojedke w juniorach :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
$andwich Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='MichalMi']mała stawka się szykuje w Wawie[/QUOTE] Nie cieszcie się przedwcześnie, bo się możecie przejechać:diabloti:. [quote name='aga.aksa']a ja najprawdopodobniej będę wystawiać małą samojedke w juniorach :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/QUOTE] Tzn. w młodzieży? A swoją:razz:? Quote
aga.aksa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='$andwich']Nie cieszcie się przedwcześnie, bo się możecie przejechać:diabloti:. Tzn. w młodzieży? A swoją:razz:?[/QUOTE] nieee, w szczeniakach(?) tzn suczka będzie miała jakieś 4-5 miesięcy więc chyba na młodzież się jeszcze nie łapie? (kurcze, nigdy nie mogę zapamietać jak to jest z maluchami ;) ) niestety nie moja, znajomej która ma dwie samojedki w tym samym wieku ( a generalnie do tego jeszcze dwa dorosłe psiaki + jej narzeczony dwa malamuty i szykują się na trzeciego) :loveu: Quote
karenina Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='aga.aksa']nieee, w szczeniakach(?) tzn suczka będzie miała jakieś 4-5 miesięcy więc chyba na młodzież się jeszcze nie łapie? (kurcze, nigdy nie mogę zapamietać jak to jest z maluchami ;) )[/quote] 4-5 mcy, to nawet nie szczeniaki wystawowo. To klasa baby, organizowana tylko na klubowych wystawach ostatnio .. Quote
MichalMi Posted July 14, 2006 Author Posted July 14, 2006 [quote name='$andwich']Nie cieszcie się przedwcześnie, bo się możecie przejechać:diabloti:. Tzn. w młodzieży? A swoją:razz:?[/quote] Standardowo pewnie będzie w naszej klasie tylko rodzony brat młodego ;) Quote
aga.aksa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 [quote name='karenina']4-5 mcy, to nawet nie szczeniaki wystawowo. To klasa baby, organizowana tylko na klubowych wystawach ostatnio ..[/QUOTE] kurcze... szkoda :-( no nic, w takim razie musimy poczekać aż podrosną dziewczyny Quote
$andwich Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='MichalMi']Standardowo pewnie będzie w naszej klasie tylko rodzony brat młodego ;)[/QUOTE] A mnie chodziło o wszystkie psy ogólnie, a nie tylko dalmatyńczyki;). Standardowo? A to nie Wy debiutowaliście na międzynarodowej w Warszawie:cool1:? Quote
Pearl Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Myślałam żeby jechać...jednakże GWARDIA zmieniła me plany:2gunfire: Quote
MichalMi Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 [quote name='$andwich']A to nie Wy debiutowaliście na międzynarodowej w Warszawie:cool1:?[/quote] czy aż tak rzucaliśmy się w oczy? :diabloti: Quote
$andwich Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 [quote name='MichalMi']czy aż tak rzucaliśmy się w oczy? :diabloti:[/QUOTE] Nie, ale pisałeś o tym w temacie właśnie o tej wystawie, a ja mam dobrą pamięć (czasami:eviltong:). Quote
MichalMi Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 to nic tylko pamięci pogratulować :) moja też jest dobra, ale krótka :| Quote
Yoko Ono Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Witam, ja również potwierdzam swoją obecność na wystawie w Warszawie, ciekawe ile teraz będę miała konkurentek?? Pozdrawiam, Monika Quote
PUENTA imszar Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Ja chyba tez jadę. Muszę poćwiczyc nad socjalizacja u mojego psa bo inaczej znowu chlapa na stole. Quote
jo-jo Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Na stronie Związku już podani są sedziowie którzy będą sędziować poszczególne rasy, i zastanwaim się czy jednak psa nie zgłosić, ale mam pytanie Czy jak np. dzisiaj zapłace i wyśle zgłoszenie (internetowe) to czy po terminie przyjmowania zgłoszeń (20.08 ) będę mogła dosłac rodowód i certyfikaty (kopie)? Czy musze to zrobić od razu? Mam taki problem bo nie mam dostępu do Faxu a jestem na wyjeździe... Quote
Agama Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 jo-jo ja nigdy bedac zarejestrowana w warszawskim zwiazku na warszawke nie wysylalam ksero rodowodu natomiast Dyplom chmpiona TAK ,po terminie moga i maja prawo umiescic psa w klasie otwartej Quote
zakla Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 [quote name='Musiałek']kurka, a ja mam w tym czaise jakieś szkolenia a bardzo bym chciała być - no cóż może dam komus psa do wystawienia - zobaczymy[/quote] Ale faaaajnie:lol: Jestem za:eviltong: A ja się wybiorę pokibicować (choć jak widać nie bardzo będzie komu:evil_lol:). Ta Gwardia na prawdę taka malutka? Aż wstyd się przyznać, że przynajmniej raz w tygodniu racłąwicką przjeżdżam i nie mam pomysłu, gdzie to może być:oops: Quote
Agama Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 jadac od strony ZWIREK czyli trasy na lotnisko to po lewej stronie-od skrzyzowania jakies 500 metrow:lol: Quote
Recommended Posts