Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze, że nie mam dużego psa :roll:

ale kochani, trzeba być optymistą-może połowa ludzi po wrażeniach z międzynarodówki się nie zglosi i będzie b.mało psów? :cool3:

Posted

[quote name='talut']może połowa ludzi po wrażeniach z międzynarodówki się nie zglosi i będzie b.mało psów? :cool3:[/QUOTE]

I wszyscy zjadą do Chorzowa:eviltong:. Lub ewentualnie Przemyśla...

Posted

[quote name='MichalMi']mała stawka się szykuje w Wawie[/QUOTE]

Nie cieszcie się przedwcześnie, bo się możecie przejechać:diabloti:.

[quote name='aga.aksa']a ja najprawdopodobniej będę wystawiać małą samojedke w juniorach :bigcool: :bigcool: :bigcool:[/QUOTE]

Tzn. w młodzieży? A swoją:razz:?

Posted

[quote name='$andwich']Nie cieszcie się przedwcześnie, bo się możecie przejechać:diabloti:.

Tzn. w młodzieży? A swoją:razz:?[/QUOTE]

nieee, w szczeniakach(?) tzn suczka będzie miała jakieś 4-5 miesięcy więc chyba na młodzież się jeszcze nie łapie? (kurcze, nigdy nie mogę zapamietać jak to jest z maluchami ;) )

niestety nie moja, znajomej która ma dwie samojedki w tym samym wieku ( a generalnie do tego jeszcze dwa dorosłe psiaki + jej narzeczony dwa malamuty i szykują się na trzeciego) :loveu:

Posted

[quote name='aga.aksa']nieee, w szczeniakach(?) tzn suczka będzie miała jakieś 4-5 miesięcy więc chyba na młodzież się jeszcze nie łapie? (kurcze, nigdy nie mogę zapamietać jak to jest z maluchami ;) )[/quote]

4-5 mcy, to nawet nie szczeniaki wystawowo. To klasa baby, organizowana tylko na klubowych wystawach ostatnio ..

Posted

[quote name='$andwich']Nie cieszcie się przedwcześnie, bo się możecie przejechać:diabloti:.
Tzn. w młodzieży? A swoją:razz:?[/quote]

Standardowo pewnie będzie w naszej klasie tylko rodzony brat młodego ;)

Posted

[quote name='karenina']4-5 mcy, to nawet nie szczeniaki wystawowo. To klasa baby, organizowana tylko na klubowych wystawach ostatnio ..[/QUOTE]

kurcze... szkoda :-(

no nic, w takim razie musimy poczekać aż podrosną dziewczyny

Posted

[quote name='MichalMi']Standardowo pewnie będzie w naszej klasie tylko rodzony brat młodego ;)[/QUOTE]

A mnie chodziło o wszystkie psy ogólnie, a nie tylko dalmatyńczyki;).
Standardowo? A to nie Wy debiutowaliście na międzynarodowej w Warszawie:cool1:?

Posted

[quote name='MichalMi']czy aż tak rzucaliśmy się w oczy? :diabloti:[/QUOTE]

Nie, ale pisałeś o tym w temacie właśnie o tej wystawie, a ja mam dobrą pamięć (czasami:eviltong:).

• 4 weeks later...
Posted

Na stronie Związku już podani są sedziowie którzy będą sędziować poszczególne rasy, i zastanwaim się czy jednak psa nie zgłosić, ale mam pytanie

Czy jak np. dzisiaj zapłace i wyśle zgłoszenie (internetowe) to czy po terminie przyjmowania zgłoszeń (20.08 ) będę mogła dosłac rodowód i certyfikaty (kopie)? Czy musze to zrobić od razu?

Mam taki problem bo nie mam dostępu do Faxu a jestem na wyjeździe...

Posted

jo-jo ja nigdy bedac zarejestrowana w warszawskim zwiazku na warszawke nie wysylalam ksero rodowodu natomiast Dyplom chmpiona TAK ,po terminie moga i maja prawo umiescic psa w klasie otwartej

Posted

[quote name='Musiałek']kurka, a ja mam w tym czaise jakieś szkolenia a bardzo bym chciała być - no cóż może dam komus psa do wystawienia - zobaczymy[/quote]
Ale faaaajnie:lol: Jestem za:eviltong:

A ja się wybiorę pokibicować (choć jak widać nie bardzo będzie komu:evil_lol:).
Ta Gwardia na prawdę taka malutka? Aż wstyd się przyznać, że przynajmniej raz w tygodniu racłąwicką przjeżdżam i nie mam pomysłu, gdzie to może być:oops: