sonia71 Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Sunie mogą wyjść za kilka dni :multi: [SIZE="4"]ALE NIE MAMY PRAKTYCZNIE DEKLARACJI -POMÓŻCIE!!!!!!!:-(:-(:-(:placz::placz::placz: STAN NA DZIŚ 31.10.10 : -sonia71 -wiadomo wszelkie różnice w płatnościach -jeżeli rozliczę Molly i coś zostanie to będzie dla suń(w tym ladySwallow i sacredPIRANHA po 10 zł. za listopad Molly ,która już jest wDS):loveu: -Joodith 20zł/m-c (przepisana z Molly):loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 pilnie zbieramy deklaracje żeby moc pomoc malutkim siostrzyczkom wyjsc ze schronu razem!!! pomozcie! kazde 5zł sie liczy! Quote
Ewanka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Prawdą jest , ze latwiaj wyadoptowac psiaka z dt czy hoteliku niz ze schronu ... podstawowe komendy mile widziane, ale najwazniejsze nauczenie zachowywania czystosci w domu, na to ludzie zwracają głównie uwagę (!!!) , komend mogą z czasem nauczyc sami, tym większa frajda :) Quote
LadyS Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ewanka napisał(a):Prawdą jest , ze latwiaj wyadoptowac psiaka z dt czy hoteliku niz ze schronu ... podstawowe komendy mile widziane, ale najwazniejsze nauczenie zachowywania czystosci w domu, na to ludzie zwracają głównie uwagę (!!!) , komend mogą z czasem nauczyc sami, tym większa frajda :) I jeszcze zostawanie psa pod nieobecność właściciela z zachowaniem ciszy - to też jest ważne... Oczywiście, brak niszczenia również.... Quote
sonia71 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [quote name='sonia71']Sunie mogą wyjść za kilka dni :multi: [SIZE="4"]ALE NIE MAMY PRAKTYCZNIE DEKLARACJI -POMÓŻCIE!!!!!!!:-(:-(:-(:placz::placz::placz: STAN NA DZIŚ 31.10.10 : -sonia71 -wiadomo wszelkie różnice w płatnościach -jeżeli rozliczę Molly i coś zostanie to będzie dla suń(w tym ladySwallow i sacredPIRANHA po 10 zł. za listopad Molly ,która już jest wDS):loveu: -Joodith 20zł/m-c (przepisana z Molly):loveu: :shake::shake::shake::placz::placz::placz::-(:-(:-( Quote
IVV Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ale jakia suma jest potrzebna ? ludzie lubia wiedziec ile dokladnie trzeba uzbierac . rozsylaj watek .... Quote
sacred PIRANHA Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 no tak o ile nauke czystosci mozna jeszcze jakos przerobic (nauczyc nie zalatwiania sie w boksie) to zostawania samemu w ciszy i bez niszczenia juz raczej nikt w hoteliku nie zrobi Quote
sonia71 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 jeżeli wyjdą obie -to potrzeba 450 zł /miesięcznie Quote
sonia71 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 [SIZE="4"]Polly i Rozi proszą chociaż po 5 zł jednorazówek!!!!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
IVV Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 wysle Wam 100zl ,ale moge tylko jednorazowo.:oops: kto jeszcze pomoze ???? porozsylalam watek ,moze ktos sie jeszcze zlituje na maluchami ...:( Quote
Tola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zostało mi jeszcze troche kasy od IVV; dzisiaj to podliczę i napiszę ile wyslę dla dziewczynek... Quote
sonia71 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='IVV']wysle Wam 100zl ,ale moge tylko jednorazowo.:oops: kto jeszcze pomoze ???? porozsylalam watek ,moze ktos sie jeszcze zlituje na maluchami ...:( IVV:loveu::loveu::loveu:to jest bardzo duża:loveu::loveu::loveu: kwota zwłaszcza że masz tyle biudulek na swoim utrzymaniu. Tolu:loveu::loveu::loveu: Polly i Rozi proszą chociaż po 5 zł jednorazówek!!!!!! :-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 IVV - wrzucone!!!!! http://www.facebook.com/album.php?aid=13979&id=100001647945860&saved Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='anita_happy']IVV - wrzucone!!!!! http://www.facebook.com/album.php?aid=13979&id=100001647945860&saved juz pierwsza reakcja :) Ewa G /Anna M w przelewach :)/ "..................... hej :) jestem w stanie dać 10 zł miesięcznie dla Polly i Rozi jako wpłatę stałą :) Zawsze coś, a im więcej osób tym lepiej. Tylko mam pytanie dot. nr konta? Gdzie moge wpłacać? na To samo co wpłacam dla Tuli ? Czy konto stowarzyszenia? podejrzewam, że łatwiej byłoby wam z konta prywatnego. Więc czekam na namiary. ................... PODAC MI KONTO oploszeeeeeeeeeeeee Quote
sonia71 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 :loveu:anita-happy -dziekuję bardzo za ogłoszenia na facebooku.:loveu: i pierwsze deklaracje:loveu::loveu::loveu: namiary w ogłoszeniach na mnie: tel.502622544 email:[email protected] konto Polly i Rozi-moje ,podam na PW Quote
IVV Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dziekuje Anitko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 ta..spoko...jakbym zwerbowała na 1 000 000 to co byscie zrobily :P bo ja bym uciekła :P hahahahah ..................... właśnie zrobiłam przelew. Pierwszy zrobiłam z mojego konta (Ewa G) przekaż im proszę żeby wiedziały. Potem będę robić albo od Anna M. albo od Ewa G. Miesięcznie na pewno 10 zł, gdy mi się uda to 20 :) ..................... Ewa ma watek- czyta was :P Quote
IVV Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 super !!! Witaj Ewuniu:) !!!! czym wiecej tym lepiej ;) dawaj nawet ten milion ludzi same przeciez nic nie zrobimy :( a tyle psiakow czeka na pomoc :( Quote
sonia71 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 anita-happy:loveu:IVV:loveu:nowa Dogomaniaczka Ewa-za stałą :loveu:jogi-za przeniesienie stalej z Molly powysyłalam konta na PW. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Poprosze o nr konta. Mogę dać 20 zł stałej do marca 2011 r. Pzdr. Quote
Recommended Posts