Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunie mogą wyjść za kilka dni :multi: [SIZE="4"]ALE NIE MAMY PRAKTYCZNIE DEKLARACJI -POMÓŻCIE!!!!!!!:-(:-(:-(:placz::placz::placz:

STAN NA DZIŚ 31.10.10 :
-sonia71 -wiadomo wszelkie różnice w płatnościach
-jeżeli rozliczę Molly i coś zostanie to będzie dla suń(w tym ladySwallow i sacredPIRANHA po 10 zł.
za listopad Molly ,która już jest wDS):loveu:
-Joodith 20zł/m-c (przepisana z Molly):loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Prawdą jest , ze latwiaj wyadoptowac psiaka z dt czy hoteliku niz ze schronu ...

podstawowe komendy mile widziane, ale najwazniejsze nauczenie zachowywania czystosci w domu, na to ludzie zwracają głównie uwagę (!!!) , komend mogą z czasem nauczyc sami, tym większa frajda :)

Posted

Ewanka napisał(a):
Prawdą jest , ze latwiaj wyadoptowac psiaka z dt czy hoteliku niz ze schronu ...

podstawowe komendy mile widziane, ale najwazniejsze nauczenie zachowywania czystosci w domu, na to ludzie zwracają głównie uwagę (!!!) , komend mogą z czasem nauczyc sami, tym większa frajda :)

I jeszcze zostawanie psa pod nieobecność właściciela z zachowaniem ciszy - to też jest ważne... Oczywiście, brak niszczenia również....

Posted

[quote name='sonia71']Sunie mogą wyjść za kilka dni :multi: [SIZE="4"]ALE NIE MAMY PRAKTYCZNIE DEKLARACJI -POMÓŻCIE!!!!!!!:-(:-(:-(:placz::placz::placz:

STAN NA DZIŚ 31.10.10 :
-sonia71 -wiadomo wszelkie różnice w płatnościach
-jeżeli rozliczę Molly i coś zostanie to będzie dla suń(w tym ladySwallow i sacredPIRANHA po 10 zł.
za listopad Molly ,która już jest wDS):loveu:
-Joodith 20zł/m-c (przepisana z Molly):loveu:

:shake::shake::shake::placz::placz::placz::-(:-(:-(

Posted

wysle Wam 100zl ,ale moge tylko jednorazowo.:oops:
kto jeszcze pomoze ????

porozsylalam watek ,moze ktos sie jeszcze zlituje na maluchami ...:(

Posted

[quote name='IVV']wysle Wam 100zl ,ale moge tylko jednorazowo.:oops:
kto jeszcze pomoze ????

porozsylalam watek ,moze ktos sie jeszcze zlituje na maluchami ...:(

IVV:loveu::loveu::loveu:to jest bardzo duża:loveu::loveu::loveu: kwota zwłaszcza że masz tyle biudulek na swoim utrzymaniu.

Tolu:loveu::loveu::loveu:

Polly i Rozi proszą chociaż po 5 zł jednorazówek!!!!!!
:-(:-(:-(:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='anita_happy']IVV - wrzucone!!!!!

http://www.facebook.com/album.php?aid=13979&id=100001647945860&saved

juz pierwsza reakcja :) Ewa G /Anna M w przelewach :)/

".....................
hej :) jestem w stanie dać 10 zł miesięcznie dla Polly i Rozi jako wpłatę stałą :) Zawsze coś, a im więcej osób tym lepiej. Tylko mam pytanie dot. nr konta? Gdzie moge wpłacać? na To samo co wpłacam dla Tuli ? Czy konto stowarzyszenia? podejrzewam, że łatwiej byłoby wam z konta prywatnego. Więc czekam na namiary.
...................

PODAC MI KONTO oploszeeeeeeeeeeeee

Posted

ta..spoko...jakbym zwerbowała na 1 000 000 to co byscie zrobily :P

bo ja bym uciekła :P
hahahahah

.....................
właśnie zrobiłam przelew. Pierwszy zrobiłam z mojego konta (Ewa G) przekaż im proszę żeby wiedziały. Potem będę robić albo od Anna M. albo od Ewa G. Miesięcznie na pewno 10 zł, gdy mi się uda to 20 :)
.....................
Ewa ma watek- czyta was :P

Posted

super !!! Witaj Ewuniu:) !!!!

czym wiecej tym lepiej ;) dawaj nawet ten milion ludzi same przeciez nic nie zrobimy :( a tyle psiakow czeka na pomoc :(