Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

co za cudne 2 aniolki!!!!!!!!!!!!!!a ja moge dac,ale od grudnia 10 zl,tylko w grudniu prosze mi napisac i przypomniec........................na zdjeciach widze jeszcze taka szarawa pysie-ma takie uszka polozone,co z nia???wydaje mi sie,ze juz ja kocham......................moze za nia zabierzemy sie pozniej???wiem,wiem.......................wszystkie psiaki nalezaloby zabrac:(..............ehhhhhhhhhhh

Posted

Mig Åll bylabym wdzieczna za przeslanie nr konta.
dzieki z gory!
od tej Pani posżło 40 zł!!!
na konto STOWARZYSZENIA szydłwoieckiego..
my przelejemy kasę z naszych pieniedzy, a kase sobie z konta STOw odbierzemy - tam zeby wybrac trzeba miec rachunek :(

Posted

magiraf napisał(a):
Ja sie zglaszam do lobbowania i chcialabym tez przeslac 50 zl miesiecznie dla Dziewczynek, trzymam za nie mooocno kciuki!

O JAK WSPANIALE:)
Anita wybacz nie pomoge Ci.......w tym tygodniu mam kape z czasem i w ogole kape,wiec jestem wsciekla,bije i gryze!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

magiraf napisał(a):
Ja sie zglaszam do lobbowania i chcialabym tez przeslac 50 zl miesiecznie dla Dziewczynek, trzymam za nie mooocno kciuki!

magi!!!!!!!!!!!!!!kocham Cie..babo:)

już masz hasło:)

IVV - ale brygade ściągnełaś :P

Posted

magiraf napisał(a):

magiraf juz wtajemniczona :)

kolejne DWIE osoby chca dac grosza!!!

magiraf..uswiadamiaj ludzi, ze najwazniejsze są stałe deklaracje = wirtualna adopcja do chwili znalezniea przez psa DOMU!!!

musisz ladnei opisac- co to jest wirtualny opiekun :)
pisz z jajjem - wiesz jak..wiesz jak si epoznalysmy...cooo :P

bo magiraf to moja zdobycz na FB :P
hahahahahahahahhahahahaahahha
a ja sie juz doczekać nie moge JA JA POZNAM I MAŁZA I PSY
sory
JĄ , PSY i małza..a my z małzem te same zawody..moze kiedys jakies schronisko zaporjektujemy...RAZME!

Posted

projektujcie ,projektujcie !!!! bedziemy miec gdzie bidulki w normalnych warunkach trzymac ;)

Dzieki dziewczyny ,ze jestescie !!!!!!!!!!!!!!!!

Szarotko ,my to chyba we dwie bedziemy musialy sie do Funi na boksy przeniesc ;)

Posted

witam bardzo wszystkich :loveu::loveu::loveu:
Szarotka,Lolalola(wysylam konto na PW),Mig All(wpłata 40 zł.), Asiaczek(wpłata XI<XII)
magiraf(wysylam konto na PW 50 zł i za lobbowanie na FB)
anit_happy ,IVV :loveu::loveu::loveu:
agada-takie info;) jest super:)

zapraszamy na bazarek dla suń http://www.dogomania.pl/threads/195718-Na-narty-płaszczyki-córka-i-mama-kozaczki-Modny-chłopak-dla-Polly-i-Rozi-13.XI.20.00?p=15659715#post15659715

Posted

jeśli chodzi o projekt schroniska to ja też jetem bardzo za:-) zawodowo zajmuję się PR/marketingiem, więc może warto pomyśleć o jakichś sponsorach, partnerach itd. psiaki miałyby najlepsze warunki i najlepszą pod słońcem ekipę do opieki:-) ja się piszę.
co do wpłat, to w tym miesiącu mam trochę nieprzewidzianych wydatków, ale 40 zł mogę wpłacić jeszcze dziś. poproszę o numer konta oraz dane na priva:-)

Posted

Betson :) miło Cie widzieć :)

Betson!!!chyba musimy sie spotkać :P
hihihihi
wszyscy cuda zdziałamy moze..moze to takie przeznaczenia - fundacja ..prawie w KRS :P bedzimey dziołć...a co
magiraf też Waw..so - Lets Go Work

dzieciaki...trzymajcie się jeszcze chwilunieeeeeeeeeee
ja to sie stresuje, ze one mogą zniknąć z tego waszego schronia :(
zróbcie bilans ile macie i zabierac je nawet jak polowa...mi sie wydaje, ze jakoś bedzie...
u szydłwoiakó bywało gorzejjjj...psy bez deklaracji szły do hoteli....i zyjemy

Posted

:crazyeye:ożesz:crazyeye:magiraf:loveu::loveu:chyba muszę kupić następne okulary bo 4 oczu to za mało:oops:

Anita-miej nademną pieczę:mad:i jak co to lej ...