sonia71 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Asiaczek-dziękuję bardzo:loveu: konto poleciało na PW Quote
Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 A gdzie one maja isc ?? Jak widze taki watek to zawsze chce wplacac. Boje sie, ze bede musiala w koncu u funi tez zamieszkac, ale za sprzatanie boksow. Quote
Asiaczek Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Zrobiłam przelew na kwotę 40 zł, czyli moja stała za listopad i grudzień. Pzdr. Quote
Lolalola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 co za cudne 2 aniolki!!!!!!!!!!!!!!a ja moge dac,ale od grudnia 10 zl,tylko w grudniu prosze mi napisac i przypomniec........................na zdjeciach widze jeszcze taka szarawa pysie-ma takie uszka polozone,co z nia???wydaje mi sie,ze juz ja kocham......................moze za nia zabierzemy sie pozniej???wiem,wiem.......................wszystkie psiaki nalezaloby zabrac:(..............ehhhhhhhhhhh Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mig Åll bylabym wdzieczna za przeslanie nr konta. dzieki z gory! od tej Pani posżło 40 zł!!! na konto STOWARZYSZENIA szydłwoieckiego.. my przelejemy kasę z naszych pieniedzy, a kase sobie z konta STOw odbierzemy - tam zeby wybrac trzeba miec rachunek :( Quote
magiraf Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja sie zglaszam do lobbowania i chcialabym tez przeslac 50 zl miesiecznie dla Dziewczynek, trzymam za nie mooocno kciuki! Quote
Lolalola Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 magiraf napisał(a):Ja sie zglaszam do lobbowania i chcialabym tez przeslac 50 zl miesiecznie dla Dziewczynek, trzymam za nie mooocno kciuki! O JAK WSPANIALE:) Anita wybacz nie pomoge Ci.......w tym tygodniu mam kape z czasem i w ogole kape,wiec jestem wsciekla,bije i gryze!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 magiraf napisał(a):Ja sie zglaszam do lobbowania i chcialabym tez przeslac 50 zl miesiecznie dla Dziewczynek, trzymam za nie mooocno kciuki! magi!!!!!!!!!!!!!!kocham Cie..babo:) już masz hasło:) IVV - ale brygade ściągnełaś :P Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 magiraf napisał(a):Ja sie zglaszam do lobbowania i chcialabym tez przeslac 50 zl miesiecznie dla Dziewczynek, trzymam za nie mooocno kciuki! magiraf juz wtajemniczona :) kolejne DWIE osoby chca dac grosza!!! magiraf..uswiadamiaj ludzi, ze najwazniejsze są stałe deklaracje = wirtualna adopcja do chwili znalezniea przez psa DOMU!!! musisz ladnei opisac- co to jest wirtualny opiekun :) pisz z jajjem - wiesz jak..wiesz jak si epoznalysmy...cooo :P bo magiraf to moja zdobycz na FB :P hahahahahahahahhahahahaahahha a ja sie juz doczekać nie moge JA JA POZNAM I MAŁZA I PSY sory JĄ , PSY i małza..a my z małzem te same zawody..moze kiedys jakies schronisko zaporjektujemy...RAZME! Quote
IVV Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 projektujcie ,projektujcie !!!! bedziemy miec gdzie bidulki w normalnych warunkach trzymac ;) Dzieki dziewczyny ,ze jestescie !!!!!!!!!!!!!!!! Szarotko ,my to chyba we dwie bedziemy musialy sie do Funi na boksy przeniesc ;) Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 witam bardzo wszystkich :loveu::loveu::loveu: Szarotka,Lolalola(wysylam konto na PW),Mig All(wpłata 40 zł.), Asiaczek(wpłata XI<XII) magiraf(wysylam konto na PW 50 zł i za lobbowanie na FB) anit_happy ,IVV :loveu::loveu::loveu: agada-takie info;) jest super:) zapraszamy na bazarek dla suń http://www.dogomania.pl/threads/195718-Na-narty-płaszczyki-córka-i-mama-kozaczki-Modny-chłopak-dla-Polly-i-Rozi-13.XI.20.00?p=15659715#post15659715 Quote
Betson Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 jeśli chodzi o projekt schroniska to ja też jetem bardzo za:-) zawodowo zajmuję się PR/marketingiem, więc może warto pomyśleć o jakichś sponsorach, partnerach itd. psiaki miałyby najlepsze warunki i najlepszą pod słońcem ekipę do opieki:-) ja się piszę. co do wpłat, to w tym miesiącu mam trochę nieprzewidzianych wydatków, ale 40 zł mogę wpłacić jeszcze dziś. poproszę o numer konta oraz dane na priva:-) Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Betson-dziękuję:loveu: ,konto poleciało na PW Quote
Lolalola Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 to zaprojektujcie jedna bude wieksza i tam bede mieszkac ja chyba.....................ni ma kasy,ale psiurki musza miec:) trzymajcie sie malenkie:) Quote
Betson Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 przelew wyszedł właśnie z mojego konta. buziaki dla Małych Sunieczek:-) Quote
anita_happy Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Betson :) miło Cie widzieć :) Betson!!!chyba musimy sie spotkać :P hihihihi wszyscy cuda zdziałamy moze..moze to takie przeznaczenia - fundacja ..prawie w KRS :P bedzimey dziołć...a co magiraf też Waw..so - Lets Go Work dzieciaki...trzymajcie się jeszcze chwilunieeeeeeeeeee ja to sie stresuje, ze one mogą zniknąć z tego waszego schronia :( zróbcie bilans ile macie i zabierac je nawet jak polowa...mi sie wydaje, ze jakoś bedzie... u szydłwoiakó bywało gorzejjjj...psy bez deklaracji szły do hoteli....i zyjemy Quote
anita_happy Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='magiraf']Ja sie zglaszam do lobbowania i chcialabym tez przeslac 50 zl miesiecznie dla Dziewczynek, trzymam za nie mooocno kciuki! poprawta se na pierwszej stronie..baobaby Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 :crazyeye:ożesz:crazyeye:magiraf:loveu::loveu:chyba muszę kupić następne okulary bo 4 oczu to za mało:oops: Anita-miej nademną pieczę:mad:i jak co to lej ... Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 zapraszamy na bazarki dla suń http://www.dogomania.pl/threads/195718-Na-narty-płaszczyki-córka-i-mama-kozaczki-Modny-chłopak-dla-Polly-i-Rozi-13.XI.20.00?p=15659715#post15659715 http://www.dogomania.pl/threads/195743-Masz-5zł-co-zrobić-z-taką-kasą-KUP-SOBIE-KWIATKA-I-UŚMIECHNIJ-SIĘ-dla-Polly-i-Rozi?p=15664108#post15664108 Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 pierwsze wpłaty na konto Polly i Rozi 1.:loveu:EwaG-10 zł. 2.:loveu:Asiaczek 40zł. Quote
IVV Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Soniu ja tylko moge wyslac przez paypal i potrzebna mi Twoj email ,lub jak wolisz wysle do Toli ,ona juz ma konto paypal Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 IVV-mnie jest obojętnie,jak tobie wygodnie :)możesz nic nie zmieniać w sposobie swoich płatności:) w razie czego mój email: [email protected] Quote
sonia71 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 wszystko zależy od miejsca u Funi i ...tylko od tego... oby na dniach. Quote
Recommended Posts