Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

funia napisał(a):
Wczoraj obydwie dziewczynki zafajdały się całe .Chyba ze strachu .Warczały na nas całą droge .Zostały zakwaterowane i nakarmione .Jedzenie zostalo pochłonięte w locie .Spały grzecznie .Noc mineła spokojnie .
Obydwie są tak wytraszone ,ze nawet jak patrzymy na nie to odwracają wzrok .Wciskają się w najdalszy kąt budy i piszczą .
Dzisiaj nie darowałam im weszłam do nich do budy na ile pozwoliły mi moje gabaryty i tak sobie lezałyśmy dobre pół godzinki .Udawały ze nie chca ale ja głaskałam je cały czas nie patrząc ze warcza .Chyba im sie spodobało bo jak poszłam to darły się w niebogłosy .Podejrzewam ,ze jeszce kilka dni i zakumplujemy sie na całego;)

Ps .Są sliczne .
Postaram się jutro o zdjecia a jak mi sie nie uda czasowo to na czwartek mamy sesję zdjęciową z powaznym profesjonalista .DARMOWA :cool3:

Funiu, może by ten profesjonalista też Heniowi piekne foty walną, bo chłopak siedzi jak czopek i domku ni widu ni słychu...

Posted

Witam, na chwilę obecną mogę dzisiaj wysłac na dziewczyny 100,00 zł (niestety dotrą pewnie koło piatku, w najlepszym wypadku) podajcie proszę konto na jakie dokonac wpłaty (mój priv: [email protected]). Wpiszcie mnie również od grudnia na opiekunów wirtualnych obu dziewczyn - deklaracja po 100,00 zł na głowę. Jestem nowa na forum, więc nie bardzo rozumiem skróty jakimi sie posługujecie:-)))

Posted

TOŚKA-POZNAŃ- serdecznie witamy na dogo :loveu:
chyba muszę jeszcze raz o wszystko zapytać...bo mnie mocno zaskoczyłaś :crazyeye:kwotami
1. teraz chcesz wyslać 100 zł jednorazowo -podam ci numer konta na PW(tzn.na Prywatne wiadomości-jeżeli jesteś zalogowana do dogo to samo otworzy ci się okienko na które trzeba klikać) i robisz zwykły przelew,
pamiętając w tytule :nick(tzn TOŚKA-POZAŃ dla Polly i Rozi )

2.od grudnia co miesiąc chcesz płacić po 200 zł. czyli 100zł na Polly i 100zł na Rozi-tak?

Posted

tak, dobrze zrozumiałaś:-))) będę ich opiekunem na zadeklarowaną kwotę do czasu adopcji (mam nadzieję, że te przesliczne kruszyny szybko znajdą dom, to trochę za dużo jak na tak krótkie życie!!!). Natomiast jezeli będą potrzebne jakieś dodatkowe środki na veta itp. dajcie znać postaram się pomóc, w miarę mozliwości oczywiście.

Posted

TOŚKA-skąd byś nie była to teraz jesteś dogomaniowa :)

funiu-a kiedy wybierasz się z siorkami na ewentualne wirusowki ,bo to kilka dni po wczorajszym odrobaczeniu prawada? dajesz im spokój pewnie w tym tygodniu ?

Posted

[quote name='TOŚKA-POZNAŃ']Witam, na chwilę obecną mogę dzisiaj wysłac na dziewczyny 100,00 zł (niestety dotrą pewnie koło piatku, w najlepszym wypadku) podajcie proszę konto na jakie dokonac wpłaty (mój priv: [email protected]). Wpiszcie mnie również od grudnia na opiekunów wirtualnych obu dziewczyn - deklaracja po 100,00 zł na głowę. Jestem nowa na forum, więc nie bardzo rozumiem skróty jakimi sie posługujecie:-)))

TOŚKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale się uśmiałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kobiety wiecie kto to TOŚKA?????????????

o to to TO TOŚKA

hejj.hejj..TOSKA-POZNAŃ - jeszcze umowa nie podpisana :P
TOŚKA JESZCZE W SZYDŁOWCU!!!hihihihihi
a juz sie TOŚKA w sieci rozbijaaaa....
moze bloga jej trzeba załozyc..cooooooo
jej kolezanka z celi - Shila - po Warszafce się rozbija, uczy angielskiego...jeździ limuzyną!!!!
hihihi
a TOSKA na DOGO pomaga :P

Posted

[quote name='IVV']i tyle tych samiczek ciagle przez lozko mu przechodzi:evil_lol:
IVV jakbys była jednym z niewielu samcy na DOGO to też byś miała ROTACJE
ła ha ha ha ha ha ha

dobra...zabije mnie i tak juz
IVV - wejdx i zobacz
http://www.dogomania.pl/threads/196218-*u%C5%9Bpili%C5%9Bmy-jej-dzieciaki-i-co-ciemny-gara%C5%BC-wyniszczona-SUNIA-bohaterska-mami-DS-DT*?p=15711543#post15711543
dzis uśpiliśmy x6
tzn...kama i pudzian...SZOK

Posted

TOŚKA -to jest dopiero KTOŚ- :loveu: sama za szydłowieckimi kratami :-( a pomaga zamojskim schroniskowym wyjściówkom:crazyeye:

Pollka i Rozka mają w takim razie baaardzo rozszerzone ogólnopolskie matczyne skrzydła -bo Tośka to pewnie w wieku matczynym czy tylko tak kraty dodały jej lat :-o

a swoją drogą to jest super tośkowy pycholek-autor zdjecia to niezły fotografik:lol:

Posted

Wczoraj było przymusowe wyciaganie z budki .Dziewczyny warczą .dostaja szału .Zostały odrobaczone .Sunia z czarna mordka rzuca się z zebami i nie bardzo daje coś koło siebie zrobic .( siku i kupa pod siebie od razu ).Spedziły z nami dwie godz. w domu siedziły obserwując i nie ruszając się ani na krok.Sunia z brązowymi barwami jest bardziej łagodna i na pewno ona pierwsza się przełamie .
Kupy są paskudne i smierdzące .Aczkolwiek juz teraz bardziej zwarte .
Trzeba im czasu niewatpliwie .

Posted

Przyszlam do dziewczynek :)

... smutno, ze sa az tak niufne, wiele zlego je spotkalo, mimo krotkiego zycia .... racja, trzeba im duuuuzo czasu i cierpliwosci .

Trzdycyjnie trzymam kciuki :)