Ewanka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 czesc dziewczynki :) ... no to teraz juz z gorki, jeszcze kilka dni i beda sie czuly jak w domu. Quote
agada Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 funia napisał(a):Wczoraj obydwie dziewczynki zafajdały się całe .Chyba ze strachu .Warczały na nas całą droge .Zostały zakwaterowane i nakarmione .Jedzenie zostalo pochłonięte w locie .Spały grzecznie .Noc mineła spokojnie . Obydwie są tak wytraszone ,ze nawet jak patrzymy na nie to odwracają wzrok .Wciskają się w najdalszy kąt budy i piszczą . Dzisiaj nie darowałam im weszłam do nich do budy na ile pozwoliły mi moje gabaryty i tak sobie lezałyśmy dobre pół godzinki .Udawały ze nie chca ale ja głaskałam je cały czas nie patrząc ze warcza .Chyba im sie spodobało bo jak poszłam to darły się w niebogłosy .Podejrzewam ,ze jeszce kilka dni i zakumplujemy sie na całego;) Ps .Są sliczne . Postaram się jutro o zdjecia a jak mi sie nie uda czasowo to na czwartek mamy sesję zdjęciową z powaznym profesjonalista .DARMOWA :cool3: Funiu, może by ten profesjonalista też Heniowi piekne foty walną, bo chłopak siedzi jak czopek i domku ni widu ni słychu... Quote
sonia71 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 są następne dzisiejsze wpłaty ,dołaczyłam je już do dzisiejszego rozliczenia kilka postów wyżej :) Quote
TOŚKA-POZNAŃ Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witam, na chwilę obecną mogę dzisiaj wysłac na dziewczyny 100,00 zł (niestety dotrą pewnie koło piatku, w najlepszym wypadku) podajcie proszę konto na jakie dokonac wpłaty (mój priv: [email protected]). Wpiszcie mnie również od grudnia na opiekunów wirtualnych obu dziewczyn - deklaracja po 100,00 zł na głowę. Jestem nowa na forum, więc nie bardzo rozumiem skróty jakimi sie posługujecie:-))) Quote
Jo37 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witamy na forum . O jakie skróty pytasz ? Chętnie odpowiemy. Quote
sonia71 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 TOŚKA-POZNAŃ- serdecznie witamy na dogo :loveu: chyba muszę jeszcze raz o wszystko zapytać...bo mnie mocno zaskoczyłaś :crazyeye:kwotami 1. teraz chcesz wyslać 100 zł jednorazowo -podam ci numer konta na PW(tzn.na Prywatne wiadomości-jeżeli jesteś zalogowana do dogo to samo otworzy ci się okienko na które trzeba klikać) i robisz zwykły przelew, pamiętając w tytule :nick(tzn TOŚKA-POZAŃ dla Polly i Rozi ) 2.od grudnia co miesiąc chcesz płacić po 200 zł. czyli 100zł na Polly i 100zł na Rozi-tak? Quote
FIFA Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Witam dziewczynki sa napewno szczęśliwe w "nowym domku " napewno będą piękne i pachnące i " ktośik" je adoptuje :lol: Quote
TOŚKA-POZNAŃ Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 tak, dobrze zrozumiałaś:-))) będę ich opiekunem na zadeklarowaną kwotę do czasu adopcji (mam nadzieję, że te przesliczne kruszyny szybko znajdą dom, to trochę za dużo jak na tak krótkie życie!!!). Natomiast jezeli będą potrzebne jakieś dodatkowe środki na veta itp. dajcie znać postaram się pomóc, w miarę mozliwości oczywiście. Quote
sonia71 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 TOŚKA-to już cię wrzucam w post rozliczeniowy na stałą deklarację :) Quote
TOŚKA-POZNAŃ Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Raczej z wirualnej wycieczki po Szydłowcu...:-) Quote
sonia71 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 TOŚKA-skąd byś nie była to teraz jesteś dogomaniowa :) funiu-a kiedy wybierasz się z siorkami na ewentualne wirusowki ,bo to kilka dni po wczorajszym odrobaczeniu prawada? dajesz im spokój pewnie w tym tygodniu ? Quote
petit renard Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ciesze sie, ze dziewczynki sa bezpieczne!!! Czekam na zdjęcia!!!! ...pozdrawiam! Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='TOŚKA-POZNAŃ']Witam, na chwilę obecną mogę dzisiaj wysłac na dziewczyny 100,00 zł (niestety dotrą pewnie koło piatku, w najlepszym wypadku) podajcie proszę konto na jakie dokonac wpłaty (mój priv: [email protected]). Wpiszcie mnie również od grudnia na opiekunów wirtualnych obu dziewczyn - deklaracja po 100,00 zł na głowę. Jestem nowa na forum, więc nie bardzo rozumiem skróty jakimi sie posługujecie:-))) TOŚKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale się uśmiałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kobiety wiecie kto to TOŚKA????????????? o to to TO TOŚKA hejj.hejj..TOSKA-POZNAŃ - jeszcze umowa nie podpisana :P TOŚKA JESZCZE W SZYDŁOWCU!!!hihihihihi a juz sie TOŚKA w sieci rozbijaaaa.... moze bloga jej trzeba załozyc..cooooooo jej kolezanka z celi - Shila - po Warszafce się rozbija, uczy angielskiego...jeździ limuzyną!!!! hihihi a TOSKA na DOGO pomaga :P Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Joodith napisał(a):Tośka z nieba nam spadasz :multi: a zebyś wiedziała, ze z niebaaaaaaaaaaaaaaaa i co lepsze TOŚKA jest u pudziana i śpi w jego łózku :P Quote
IVV Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 he,he,he dobrze ,ze Kacper tego nie czyta ;) Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 IVV napisał(a):he,he,he dobrze ,ze Kacper tego nie czyta ;) no ni..nie była bym tego taka pewna..cholera on wie wszystkooo...młody jest...ale wywiad ma niezły Quote
IVV Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 i tyle tych samiczek ciagle przez lozko mu przechodzi:evil_lol: Quote
anita_happy Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='IVV']i tyle tych samiczek ciagle przez lozko mu przechodzi:evil_lol: IVV jakbys była jednym z niewielu samcy na DOGO to też byś miała ROTACJE ła ha ha ha ha ha ha dobra...zabije mnie i tak juz IVV - wejdx i zobacz http://www.dogomania.pl/threads/196218-*u%C5%9Bpili%C5%9Bmy-jej-dzieciaki-i-co-ciemny-gara%C5%BC-wyniszczona-SUNIA-bohaterska-mami-DS-DT*?p=15711543#post15711543 dzis uśpiliśmy x6 tzn...kama i pudzian...SZOK Quote
sonia71 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 TOŚKA -to jest dopiero KTOŚ- :loveu: sama za szydłowieckimi kratami :-( a pomaga zamojskim schroniskowym wyjściówkom:crazyeye: Pollka i Rozka mają w takim razie baaardzo rozszerzone ogólnopolskie matczyne skrzydła -bo Tośka to pewnie w wieku matczynym czy tylko tak kraty dodały jej lat :-o a swoją drogą to jest super tośkowy pycholek-autor zdjecia to niezły fotografik:lol: Quote
funia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Wczoraj było przymusowe wyciaganie z budki .Dziewczyny warczą .dostaja szału .Zostały odrobaczone .Sunia z czarna mordka rzuca się z zebami i nie bardzo daje coś koło siebie zrobic .( siku i kupa pod siebie od razu ).Spedziły z nami dwie godz. w domu siedziły obserwując i nie ruszając się ani na krok.Sunia z brązowymi barwami jest bardziej łagodna i na pewno ona pierwsza się przełamie . Kupy są paskudne i smierdzące .Aczkolwiek juz teraz bardziej zwarte . Trzeba im czasu niewatpliwie . Quote
sonia71 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [SIZE="3"]funiu: -sunia z czarną mordką ,zebata i warcząca- to POLLY -sunia z brązowymi brwiami łagodniejsza to ROZI Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kuczę, sporo pracy trzeba, aby poczuły się swobodnie... Pzdr. Quote
Ewanka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Przyszlam do dziewczynek :) ... smutno, ze sa az tak niufne, wiele zlego je spotkalo, mimo krotkiego zycia .... racja, trzeba im duuuuzo czasu i cierpliwosci . Trzdycyjnie trzymam kciuki :) Quote
Recommended Posts