sonia71 Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 petit renard-wszyscy mamy nadzieję że dziewczyny szybko znajdą domki i będą obszczekiwać świecące bombki choinkowe w swoich domach :) i tak jak pisze Lolalola niech ten czas szybciutko zaa...leci:evil_lol: Quote
anita_happy Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 sonia...mam nadziej..ze ta popularnosć z FB im sie przyda...szaleja laski..szaleją!!!!!!!!!!!!!! Quote
sonia71 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 IVV przecież to dzięki tobie jest tu Anita-jesteście obie prawdziwymi PSIMI ANIOŁAMI:loveu: Quote
sonia71 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [SIZE="3"]Polly i Rozi proszą jeszcze o grosiki na hotelik :-( Quote
anita_happy Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 sonia71 napisał(a):petit renard-wszyscy mamy nadzieję że dziewczyny szybko znajdą domki i będą obszczekiwać świecące bombki choinkowe w swoich domach :) i tak jak pisze Lolalola niech ten czas szybciutko zaa...leci:evil_lol: nie zapeszac..modlić sie!!!jaks ei wykluje to powiem..jak narazie MODLIĆ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IVV Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Soniu ,czy juz odebralas przesylke z PayPal ? to wazne ,poniewaz jak jej nie zaklejmujesz to wysla ja znow do mnie na konto. Musisz ja przelac teraz do siebie do banku. Quote
sonia71 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 IVV-dziękuję ,dopiero to zrobiłam .ale napisali że trzeba poczekać 2-3 dni -jak dojdą oczywiście napiszę o tym -dziękuję Quote
sonia71 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 anita_happy napisał(a):nie zapeszac..modlić sie!!!jaks ei wykluje to powiem..jak narazie MODLIĆ SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!! toż ja nic innego nie czynię -od momentu założenia wątku -to przebilam wszystkich :)ANITA...no wiesz....happy ;) Quote
sonia71 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Polly i Rozi proszą jeszcze o grosiki na hotelik:-( Quote
IVV Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 to ile dziewczynki maja razem na dzien dzisiejszy ??? Quote
sonia71 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 IVV-pełne rozliczenie jest w poście 2 ,mam bardzo łatwy dostęp do konta więc na bieząco uzupelniam wpłaty:) Quote
IVV Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 no ,ale wlasnie jakos tego tam nie rozumiem .... Quote
IVV Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 caloksztaltu ;) na dzien dzisiejszy czy sunie maja juz uzbierane na pierwszy miesiac ??? ile konkretnie brakuje ,ile bedzie jeszcze potrzeba itp po dodaniu jakos inaczej mi tam wychodzilo ... Quote
sonia71 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 IVV-dla ciebie już wyjaśniam :) -w tytule jest kwota że dla suń potrzeba 450 zł (q domyśle że za miesiąć) -brakuje tyle ile wynosi różnica między 450 a wpłatami czyli: 450 -295=155zł -jeszcze potrzeba będzie : wykup ,odrobaczenia ,wirusowki ,odpchlenia itd , jeżeli sunie zostaną na następny miesiąc to oczywiście następne 450zł. a tu:-wpisywalam jak ktoś oferował pieniążki ale jeszcze nie było ich faktycznych wpłat -niżej są wymienione osoby za stałymi deklaracjami -niżej masz konkretnie wpłaty na konto do piątku bo w sobotę i niedzielę bank nie przelewa -data wpływu na konto,kwota,kto wpłacił i wytłuszczonym ,powiększonym drukiem stan końcowy czyli na dzisiaj 295 zł STAN NA DZIŚ : -sonia71 -wiadomo wszelkie różnice w płatnościach -pozostało po Molly 85 zł. (w tym ladySwallow :loveu:i sacredPIRANHA:loveu:po 10 zł. za listopad Molly) -IVV 100zł jednorazowo :loveu: -Mig All 40 zł.jednorazowo:loveu: -EwaG 10zł/m-c-stała deklaracja :loveu:XI, -Joodith 20zł/m-c (przepisana z Molly):loveu:-stała deklaracja -jogi 10zl/m-c(przeniesiona z Molly):loveu:-stała deklaracja -Asiaczek 20zł/m-c do III 2011-:loveu:stała deklaracja:XI,XII, -Lolalola 10zł/m-c od XII-:loveu:stała deklaracja -magiraf 50zł.-:loveu:stała deklaracjaXI, KONTO POLLY I ROZI: 02.11-45zł.saldo początkowe po Molly(40zł.przeleje Jo37) 02.11-10zł. EwaG 02.11-40zł.Asiaczek ................95zł 03.11-50zł.magiraf 03.11-10zł.G.Glura 03.11-40zł.B.J.Grzybek(Beston) 03.11-60zł.I.M Wojciechowska ................255zł 04.11-40zł.A Krystosiak ................295zł. przepraszam ale nie wiem jak już inaczej wytłumaczyć,rozłożyłam wszystko na części pierwsze ,ale jak coś to pisz ,dogadamy się :) Quote
IVV Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 sorry Soniu ja jakas niekumata dzis jestem ;) wszystko jasne ! dzieki :) Quote
sonia71 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 cała przyjemność po mojej stronie-ja też lubię jasne sytuacje(ale nieraz przez to wychodzę na up...wą ;) Quote
jogi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 czyli już mogę wpłacić swoją listopadową deklarację? Quote
sonia71 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 oczywiście jogi-chyba już posylalam ci moje konto ,zrobię to zaraz jeszcze raz :) Quote
IVV Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 czy jest szansa ,ze dzieci juz w tym tygodniu wyjda ? Quote
sonia71 Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [SIZE="4"]Polly i Rozi są już w hoteliku!!!! strasznie zapchlone,brudne z cuchnących odchodów,z łojotokiem przerażne psie dzieci:placz: nie mogą być siostrzyczkami Molly bo są młodsze :crazyeye:,mają po ok 3,5 miesiąca chociaż były w boksie otwartym ogólnym małych suczek a nie na szczeniakach :mad: bez żadnych szczepień,mimo że sierści mają dużo czuć pod reką kosteczki :-( zostały odpchlone tylko ,ponieważ za bardzo były przerażone,odrobaczenie dostały na jutro serce boli gdy nie można przytulić takie trzęsące się serduszka ,cuchnąca biegunka zlepiająca doopki nie pozwalała na większy ruch, trzeba na spokojnie za jakiś czas pomyśleć o oczyszczeniu suniek ...ale to potem ,teraz najważniejsze żeby nie złapały żadnego cho...stwa:angryy: bardzo prosimy o grosiki bo dziewczynki będą dłużej niż miesiąc a na razie nie mamy nawet 450 zł.:shake: mimo że miałam aparat to nie zrobiłam żadnego zdjęcia,padało sunie się trzęsły a ja razem z nimi :oops: wpłaty na konto Polly i Rozi 1.:loveu:Joodith-20zł. 2.:loveu:K.Stencel-15zł. Quote
Recommended Posts