andzia69 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 nawet wejść nie zdążyłam:) a tu z tragedii happy end:):) sunieczka śliczna!:) i widać, że "córunia tatunia":):) Quote
kama210 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 nooo ... Monika .... szalejesz ... ale w dobrym znaczeniu tego słowa ... oczywiście ... a ja już załatwiłam awaryjny kojec na parę dni u sąsiada ... ... ale Monice trzeba pomóc w sterylizacji ... i przenieść wątek na dział - mają dom, ale potrzebują pomocy .... ja deklaruje skromne 15 zł na sterylkę na początek... można się też zapytać Soemy na wątku sterylizacji .... Quote
anita_happy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 kama210 napisał(a):nooo ... Monika .... szalejesz ... ale w dobrym znaczeniu tego słowa ... oczywiście ... a ja już załatwiłam awaryjny kojec na parę dni u sąsiada ... ... ale Monice trzeba pomóc w sterylizacji ... i przenieść wątek na dział - mają dom, ale potrzebują pomocy .... ja deklaruje skromne 15 zł na sterylkę na początek... można się też zapytać Soemy na wątku sterylizacji .... TRZEBA - przy tej ilosci psów CIECZKA TO ZAGROZENIE ZYCIA dla Moniki!!!! teraz przed cieka ja trzeba ciachac Quote
Monika.D Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No nie powiem pomoc przy wydatkach tj. pierwsze szczepienia i sterylka mile widziana :oops: A może bazarek z wyborem imienia... Bo nie wiemy jak na nią wołać :oops: Quote
anita_happy Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 andzia69 napisał(a):nawet wejść nie zdążyłam:) a tu z tragedii happy end:):) sunieczka śliczna!:) i widać, że "córunia tatunia":):) andzia :P widzisz jak sie Monika rozkreca:) Quote
ania z poznania Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Jak dobrze się skończyło!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Anita tym razem to nie moja sprawka he he ja miałam zamiar przetrzymać ją chwilowo :) Ale maluch jest cudny - kradnie serca :) I już chłopakami rządzi... zajęła miejsce Bastiego w łóżku, a on nawet nie protestuje. Teraz brakuje mi tylko rąk to głaskania :) Quote
Marzycielka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Czekaj czy ja dobrze zrozumiałam?? Ta suczka zostaje u Ciebie?? Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Marzycielka napisał(a):Czekaj czy ja dobrze zrozumiałam?? Ta suczka zostaje u Ciebie?? taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Marzycielka napisał(a):Czekaj czy ja dobrze zrozumiałam?? Ta suczka zostaje u Ciebie?? Tak zostaje :) Quote
Marzycielka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Monika.D napisał(a):Tak zostaje :) No to SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 MASAKRAaaaaaaaaaaaaaaaa.... kolejna suka po pseudo w radomiu!!!!!!!!!!!!!!! Astka - szkielet albinos - biala z oczami husky /głucha!!!! MA SA KRA..ludzie jakby ktos slyszał o jakimś DT jak daśka!!!! suka wylądowała z Krówkiem Astem co jest bardzo delikatny do suk...nie było jej gdzie wrzucić.... co ja czeka w schronie - a co - profilaktyka zachowawcza:( Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 O matko Anita... Ciągle jakieś biedy wynajdujesz :( Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tak od wczoraj wygląda dzień w moim domu... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Zapraszam na bazarek dla suczki :) http://www.dogomania.pl/threads/195463-Czarna-pi%C4%99kno%C5%9B%C4%87-czeka-na-swoje-imi%C4%99-bazarek-trwa-do-15.11.-do-godziny-20.00. Quote
Alicja Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 :loveu: http://img153.imageshack.us/img153/6993/p1100852e.jpg Quote
anita_happy Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 nie no...hahahah...DOBRE FOTY Monia pisz do SOEMY Quote
Monika.D Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 anita_happy napisał(a):nie no...hahahah...DOBRE FOTY Monia pisz do SOEMY Ja mam pisać... A może Ty :cool3: Quote
agaga21 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 załóżcie tej białej, głuchej suni watek. może pomoc się jakos znajdzie. Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 będzie przelew od Marty M. z FB!!!! Monika - kiedy mozesz jechac z sunia do weta???przed cieczka!!!jak dostanie cieki to kaplica.. auto kiedy bedziesz miec??/ wet RADOM Quote
Monika.D Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Anita nie wiem kiedy będę miała auto. Dzisiaj odstawiłam do mechanika, ale naprawa potrwa minimum 3 dni. Także myślę, że po niedzieli można by jechać. O ile kasa się zbierze, bo narazie sunialek ma parę grosików :( Quote
anita_happy Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='Monika.D']Anita nie wiem kiedy będę miała auto. Dzisiaj odstawiłam do mechanika, ale naprawa potrwa minimum 3 dni. Także myślę, że po niedzieli można by jechać. O ile kasa się zbierze, bo narazie sunialek ma parę grosików :( Monika... mała ma dwóch sponsorów z fb jedna 20euro - szczepienia /Alina - wyśle jutro=dzis/ Martyna - na sterlizacjie - wysłaliśmy Twoje konto /sterlizacja 50-100zł/ uzbieracie, koszt w zaleznosci od leków rozliczenie tych wpłat zrob tutaj na watku Suni Quote
Monika.D Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Anitko wczoraj doszła mi wpłata na sterylizację 150 zł, ale od Marty Anny M. Myślę, ze to ta Pani, o której piszesz :) Proszę Cię podziękuj w moim imieniu, bo ja na FB nie bardzo się poruszam... Nie mogę znaleźć wzmianki o suni... Quote
Monika.D Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Dzisiaj wpłynęły pieniążki od Lolalola. Baaardzo dziękujemy :) Quote
Recommended Posts