Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nooo ... Monika .... szalejesz ... ale w dobrym znaczeniu tego słowa ... oczywiście ...

a ja już załatwiłam awaryjny kojec na parę dni u sąsiada ...

... ale Monice trzeba pomóc w sterylizacji ... i przenieść wątek na dział - mają dom, ale potrzebują pomocy ....

ja deklaruje skromne 15 zł na sterylkę na początek...
można się też zapytać Soemy na wątku sterylizacji ....

Posted

kama210 napisał(a):
nooo ... Monika .... szalejesz ... ale w dobrym znaczeniu tego słowa ... oczywiście ...

a ja już załatwiłam awaryjny kojec na parę dni u sąsiada ...

... ale Monice trzeba pomóc w sterylizacji ... i przenieść wątek na dział - mają dom, ale potrzebują pomocy ....

ja deklaruje skromne 15 zł na sterylkę na początek...
można się też zapytać Soemy na wątku sterylizacji ....

TRZEBA - przy tej ilosci psów CIECZKA TO ZAGROZENIE ZYCIA dla Moniki!!!!
teraz przed cieka ja trzeba ciachac

Posted

Anita tym razem to nie moja sprawka he he ja miałam zamiar przetrzymać ją chwilowo :) Ale maluch jest cudny - kradnie serca :) I już chłopakami rządzi... zajęła miejsce Bastiego w łóżku, a on nawet nie protestuje. Teraz brakuje mi tylko rąk to głaskania :)

Posted

MASAKRAaaaaaaaaaaaaaaaa....
kolejna suka po pseudo w radomiu!!!!!!!!!!!!!!!

Astka - szkielet
albinos - biala z oczami husky /głucha!!!!

MA SA KRA..ludzie jakby ktos slyszał o jakimś DT jak daśka!!!!
suka wylądowała z Krówkiem Astem co jest bardzo delikatny do suk...nie było jej gdzie wrzucić....
co ja czeka w schronie - a co - profilaktyka zachowawcza:(

Posted

Anita nie wiem kiedy będę miała auto. Dzisiaj odstawiłam do mechanika, ale naprawa potrwa minimum 3 dni. Także myślę, że po niedzieli można by jechać. O ile kasa się zbierze, bo narazie sunialek ma parę grosików :(

Posted

[quote name='Monika.D']Anita nie wiem kiedy będę miała auto. Dzisiaj odstawiłam do mechanika, ale naprawa potrwa minimum 3 dni. Także myślę, że po niedzieli można by jechać. O ile kasa się zbierze, bo narazie sunialek ma parę grosików :(

Monika...
mała ma dwóch sponsorów z fb
jedna 20euro - szczepienia /Alina - wyśle jutro=dzis/
Martyna - na sterlizacjie - wysłaliśmy Twoje konto /sterlizacja 50-100zł/ uzbieracie, koszt w zaleznosci od leków

rozliczenie tych wpłat zrob tutaj na watku Suni

Posted

Anitko wczoraj doszła mi wpłata na sterylizację 150 zł, ale od Marty Anny M. Myślę, ze to ta Pani, o której piszesz :) Proszę Cię podziękuj w moim imieniu, bo ja na FB nie bardzo się poruszam... Nie mogę znaleźć wzmianki o suni...