tula Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='marysia55']Czy Twix jest zabezpieczony finansowo ??? czy będzie mu potrzebne wsparcie ??? ... tzn. nie jestem już wstanie składać deklaracji ... ale może jakiś bazarek ??[/QUOTE] Marysiu bardzo dziękujemy, oczywiście bazarek się bardzo przyda:) Quote
marysia55 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='tula']Marysiu bardzo dziękujemy, oczywiście bazarek się bardzo przyda:)[/QUOTE] spróbuję go zrobić w weekend ... ale nie obiecuję 'kokosów' ... to będzie mój pierwszy bazarek w życiu:oops:. Ale kiedyś zawsze jest ten pierwszy raz :cool3: Quote
tula Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='marysia55']spróbuję go zrobić w weekend ... ale nie obiecuję 'kokosów' ... to będzie mój pierwszy bazarek w życiu:oops:. Ale kiedyś zawsze jest ten pierwszy raz :cool3:[/QUOTE] Tym bardziej dziękujemy że będzie on dla naszego Twixa:):) Quote
moni12 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dotka jaką karmę wcina Twix? Na fb jest chętna osoba ,aby mu ją zakupić i wysłać .I co z tą wizytą miałaś sie Dotka odezwac dziewczyna czeka , chce obfocić chłopaka a od Ciebie nie ma odpowiedzi!!!!!!!!! Quote
marysia55 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='moni12'][B]Dotka mam prośbę rozliczaj na wątku to 340 zł , które Ci wpłaciłam [/B].To takie podziękowanie dla osób , które wpłaciły i będa wiedziały na co poszły te pieniązki.[/QUOTE] do tej pory nie widzę żadnego rozliczenia wpłaconych pieniędzy. Z doświadczenia na innych wątkach wiem, że finanse to sprawa dosyć 'delikatna' i dobrze widziane jest ich rozliczanie. Brak rozliczeń zniechęca darczyńców. [quote name='moni12']Kochane musimy porozsyłac wątek , bo pieniązki topnieja a nowych wpłat nie ma.[/QUOTE] Pewnie jest to związane z brakiem rozliczeń wpłacanych pieniędzy. Każdy wpłacający ma prawo wiedzieć na co zostały przeznaczone i na co jeszcze ewentualnie brakuje. Przy okazji również chciałam zapytać właśnie na co Twix potrzebuje kasy. Jeżeli mam zrobić bazarek to wydaje mi się, że muszę napisać na co konkretnie są potrzebne pieniądze. Stąd moja prośba o potrzeby Twixa. Takie dłuższe przerwy w pojawianiu się Doty na wątku u której przebywa Twix tez dziwnie wyglądają zwłaszcza w sytuacjach gdy jej obecność jest konieczna chociaż aby odpowiedzieć na pytanie jak w poście powyżej. Quote
dota&koka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 [quote name='moni12']Dotka jaką karmę wcina Twix? Na fb jest chętna osoba ,aby mu ją zakupić i wysłać .I co z tą wizytą miałaś sie Dotka odezwac dziewczyna czeka , chce obfocić chłopaka a od Ciebie nie ma odpowiedzi!!!!!!!!![/QUOTE] NIe bardzo rozumiem o co Ci Moni chodzi.Jestem w kontakcie z Martą.Proponowałam nawet że osobiście przyjadę po Nią samochodem,a później odwiozę spowrotem.Chciałam spotkać się już we środę,ale po dłuższej rozmowie umówiłyśmy się wstępnie na niedzielę,a wstępnie dlatego,że tego dnia przekazuje psiaka do dt i nie wie ile jej to czasu zajmie.Miała dać mi znać w niedzielę kiedy już się uwinie. Skąd więc pomysł,że nie ma ze mną kontaktu??Że nie ma ode mnie odpowiedzi?? Jeśli chodzi o karmę,Twixio podjada różne,wspominałam Ci Moni,że kupuję mu po trochu różnych,bo mam niedaleko swój ulubiony sklepik z dużym wyborem dobrych karm na wagę. Rozliczyłam się wstępnie poprzez tel. z Moni,kiedy nie było mnie na dogo ponad tydzień temu. wydałam: 50zł posłanko 49zł oridermyl w tej chwili ok 100zł jedzonko i prosiłam kilka dni temu o dopisanie do wydatków antybiotyku,teraz już wiem na pewno,że 3x podanego po 12 zł każdy zastrzyk. Twix będzie chipowany dzisiaj (o ile znowu coś się nie zmieni-ostatnio wetka o mnie zapomniala i wydała chipy,w tyg miała mieć następną turę) Do fryzjera jesteśmy umówieni na początek grudnia. Bardzo proszę,jeśli znowu będą jakiekolwiek wątpliwości,czy mnie nie będzie kilka dni na dogo,o zwykły telefon. Quote
moni12 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Marysiu rozliczenie wpłaconych pieniędzy od darczynców prowadzone jest przeze mnie i z pomocą Moniki D bardzo skrupulatnie!!!!!!!!!! Dotce wpisałam to co mówiła. Rozliczenie jest w pierwszym poście!!!!!!!!Dotka to Ty juz z Martą sie umawiaj mi powiedziała, wczoraj ,że miałaś sie odezwac .A ja odpisuje pani z fb ,ze Twix je rózne karmy i niech kupi jaką uwaza. Przyda się chłopakowi. Quote
marysia55 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 No to przepraszam bardzo:oops:. Wskoczyłam na zaproszenie na końcowe strony wątku i faktycznie mój błąd, że nie zerknęłam na pierwszą stronę. Chciałabym sie tylko jeszcze upewnić w jednej sprawie aby mieć pewność, że dobrze doczytałam. Twix jest na bezpłatnym DT, a dogomaniacy wspierają go finansowo w zakresie diagnostyki, leków i karmy. Na ten moment największym problemem jest serduszko, a poza tym Twix ma problemy ze wzrokiem i słuchem ?? Quote
moni12 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Zgadza się jest na bezpłatnym DT a my musimy zapewnić mu pieniążki na karmę , lekarza, leki ,diagnostykę ,no fryzjer na horyzoncie i takie sprawy. Quote
marysia55 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jak tak dalej pójdzie mi ze zdjęciami na bazarek to z bazarku będzie d***a. Cały wieczór je robię i niestety nic z tego nie wychodzi. Mam aparat 'cyfrówkę', a to są nieduże przedmioty i wychodzą w zbliżeniach zamazane lub odbija się w nich światło. Przydałaby się 'lustrzanka'. Spróbuję jeszcze jutro przy świetle dziennym .... może to coś pomoże. Quote
tula Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Małe rzeczy cyfrówką to najlepiej robić w dzień bo przy sztucznym świetle kicha często wychodzi niestety. Quote
marysia55 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='tula']Małe rzeczy cyfrówką to najlepiej robić w dzień bo przy sztucznym świetle kicha często wychodzi niestety.[/QUOTE]tak właśnie sobie pomyślałam, dlatego spróbuję jeszcze jutro. Normalne zdjęcia wychodzą fajnie więc nawet nie przypuszczałam, że będę mieć takie problemy:shake: Quote
moni12 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Twix dostanie karmę Bosch od pani Ani z FB. Quote
tula Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 [quote name='moni12']Twix dostanie karmę Bosch od pani Ani z FB.[/QUOTE] Super:) bardzo dziękujemy pani Ani:) Quote
dusje Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hej Twixiu :loveu: Co u ciebie, malenka gwiazdeczko? :loveu: Dotka, jak sobie radzicie? :lol: Co tu tak pusto? Haaaaaaloooooo, dziewczyny przybywajcie :multi::lol: Quote
dota&koka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 U Twixia wszystko w jak najlepszym porządeczku.Śnieg trochę go onieśmiela,po 5 minutach spaceru staje,zapiera się i chce spowrotem do domu :) My za to chorzy,ja nieprzytomna z gorączki. Miałam w tym tyg pojechać po Martę,ale najpierw samochód był unieruchomiony,a teraz ja jestem chora i nie nadaję się do niczego,a tym bardziej do jazdy w warunkach jakie mamy teraz na drogach. Napiszę więcej,kiedy lepiej się poczuję i patrzenie w monitor nie będzie sprawiało bólu. Buziaki słodkie dla wszystkich od równie słodkiego Twixia :) Quote
Ewanka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Dorotko, dbaj o siebie ... zdrówka życzę !!!! :) Quote
moni12 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Twixiuniu i znowu nasypało śniegu. Jak Ty słonko moje na spacer pójdziesz???!!!!!!!!!!!!!! Quote
marysia55 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Twix lecimy nocką na pierwszą stronę:multi: . Jeszcze walczę z tymi z zdjęciami na bazarek:roll:, a może przesłać komuś te fanty co ma lepszy aparat i mógłby wystawić bazarek?? Twix-sior potrzebuje tej kaski , a ja ciągle mam ' w plecy':placz: Quote
anita_happy Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Twixiu..kiedy te ciotunie fotec ki ci zrobia..tęsknimy :) Quote
tula Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 A ja chciałam zapytac czy ktos Twixa ogłasza? Ja mu robie gumtree warszawa, szerlok, morusek, adopcjapsa, robiłam tez cafeanimal ale się ostatnio trochę zaniedbałam. Czy maluch ma allegro? Bo ja nie robię. Quote
dusje Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Przydaloby sie allegro, ale kto potrafi i moze zrobic? Moze tez wiecej info o malutkim od Dotki? Tak szczerze, niewiele o nim wiadomo poza tym ze spi, je i chodzi na spacery :lol: Dotka, zdrowiej i pomoz scharakteryzowac kudlaczka. Quote
moni12 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Tula bardzo prosimy o ogłoszenia. Twix miał mieć dziś Mikołaja z karmą, który miał zrobic małemu zdjęcia. Quote
Recommended Posts