agnethka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 [quote name='sachma']wiadomo czemu? zawsze wysyłali.. ja jeszcze potwierdzenia nie dostałam :/[/QUOTE] rok temu numerki odbierało się na ringu ;) Quote
sachma Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 a no widzisz, czyli oddziałowa tradycja.. Quote
Kisses Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jakie miłe zakończenie dnia :multi: [url]http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=261&Itemid=81[/url] Quote
mare Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ja dziś odebrałam kopertę z potwierdzeniem :) Yhhhh, moja suczka znów bezkonkurencyjna... Quote
ENDRIUTRACKER Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Witam ,jeśli szukacie Państwo transportu z Warszawy (równiez okolice ,także miejscowości po trasie) na wystawę w Rzeszowie moge Wam pomóc.Dysopnuję wygodnym busikiem i jesli zbierze się grupa min.5-6 osob chętnych do wspólnego wyjazdu ja również chętnie obejrzę finały wystawy w Rzeszowie.Serdecznie zapraszam .Informacje w sumie tylko pod tel. 784-787-789 ze wzg.że duzo jeżdzę i nie mam dostępu do kompa. Quote
mare Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Orientujecie się czy na tą wystawę można wprowadzać niezgłoszone psy? Chodzi o socjal 9-miesięcznej młodzieży :razz: Quote
Pietruszka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [B]Szukam transportu, na obojętnie który dzień, z Katowic (Śląska). Ewentualnie szukam kogoś, z kim mogłabym pojechać pociągiem, gdyż sama nie mogę.[/B] Quote
Merrick Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 [quote name='Pietruszka'][B]Szukam transportu, na obojętnie który dzień, z Katowic (Śląska). Ewentualnie szukam kogoś, z kim mogłabym pojechać pociągiem, gdyż sama nie mogę.[/B][/QUOTE] Niestety do Rzeszowa nie jadę, ale gdybyś kiedyś na jakąś inną wystawę jechała pociągiem to możesz dać znać, na 99 % wystaw jeżdżę pociągami właśnie z Katowic, a w dwie osoby to zawszę raźniej ;) Quote
sachma Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 dostałam potwierdzenie - tylko teraz pytanie, napisali że mam przyjść z potwierdzeniem wpłaty - czyli mam wydrukować potwierdzenie? czy wystarczy im pieczątka którą wbili na zgłoszenie "opłacono do..."? Quote
Kamila i Fado Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 ja w prawdzie dopiero 2 razy byłam na wystawie więc głowy nie dam, ale za każdym razem miałam taką sytuację i prosili od nas wydrukowane potwierdzenie wpłaty i dokładnie je analizowali. Quote
Tiana Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [B]mare[/B] psy nie zgłoszone nie mogą być wprowadzane na wystawę(info ze strony zkwp rzeszów): [URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/zkwp/index.php?option=com_content&task=view&id=262&Itemid=81[/URL] Quote
Matagi Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Czy gdzies jest plan ringów?:roll: bo ja może ślepa i nie widzę...:diabloti: Quote
Kisses Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Matagi']Czy gdzies jest plan ringów?:roll: bo ja może ślepa i nie widzę...:diabloti:[/QUOTE] Chyba nie ma, bo też przetrzepałam wszystko i nie znalazłam :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 do mnie potwierdzenie nie dotarło ;/ Quote
Sylsiaczek Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 [quote name='Kamila i Fado']ja w prawdzie dopiero 2 razy byłam na wystawie więc głowy nie dam, ale za każdym razem miałam taką sytuację i prosili od nas wydrukowane potwierdzenie wpłaty i dokładnie je analizowali.[/QUOTE] Ech, czyli to znaczy że mimo że dostało się pocztą potwierdzenie przyjęcia na wystawę, i że tam stoi napisane że zapłacono, to jeszcze mam im drukować potwierdzenie przelewu czy jak?:icon_roc: Quote
mare Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ja nic nie drukuję, zawsze pokazywałam to co przyszło pocztą i mam zamiar i tym razem zrobić tak samo. Quote
sachma Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 rozmawiałam z bardziej doświadczonymi wystawcami - lepiej wydrukować, bo niektóre oddziały mimo to sprawdzają i później się długo czeka aż znajdą na wyciągu - a tak to pokazujesz potwierdzenie i masz z głowy. Quote
AnkaW Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ze strony oddziału "[B]Z przyczyn niezależnych od Organizatorów nastąpiła zmiana sędziego, za Pana[/B] [B]Andrzeja Kaźmierskiego będzie sędziować[/B] [B]Pani Magdalena Świętoń.[/B][COLOR=#000000] "[/COLOR] Quote
sachma Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 słuchajcie, jak tam pogoda w Polsce? u nas 10cm śniegu przez noc napadało :/ mam nadzieję że drogowcy nie zaśpią i jakoś da radę dojechać :/ Quote
Darianna Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 W Dębicy pod Rzeszowem póki co bezśnieżnie Quote
Talagia Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Ale jezeli ktos ma zaplacone i ma potwierdzenie, to potrzebuje tylko podejsc do stolika na ringu, gdzie jakas mloda dziewczyna pewnie da nam numerek... komu chcecie pokazywac te potwierdzenia? Przy wejsciu ochronie? :D Quote
sachma Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 no właśnie nie wiem, na potwierdzeniu jest że przy wejściu trzeba do jakiegoś stoiska podejść (wg numerów katalogowych) i pokazać zgłoszenie i dowód wpłaty i dostanie się numerek i katalog.. tak jest na tym dodatkowym świstku.. no nic ja drukuje, nie chce później czekać aż mnie na wyciągu znajdą.. Quote
AnkaW Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='sachma']no właśnie nie wiem, na potwierdzeniu jest że przy wejściu trzeba do jakiegoś stoiska podejść (wg numerów katalogowych) i pokazać zgłoszenie i dowód wpłaty i dostanie się numerek i katalog.. [B]tak jest na tym dodatkowym świstku.. [/B] no nic ja drukuje, nie chce później czekać aż mnie na wyciągu znajdą..[/QUOTE] ja nie mam drugiego świstka. Na potwierdzeniu tylko pisze że opłacone do .... Numer startowy do odebrania na ringu. Quote
sachma Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 oo ja dostałam dwa - potwierdzenie + informacja co gdzie i jak.. Quote
mare Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Słuchajcie, nie wiecie może czy jest koło tej wystawy teren, gdzie można spokojnie spuścić psy? Quote
Recommended Posts