Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem nią zauroczona. To skarb nie pies. Nawet puszczona bez smyczy nie oddala się zbytnio. Zawsze musi mieć mnie w zasiegu wzroku i tak jakby czekała na komendę. Zawołana pędzi w moją stronę natychmiast i bez ociagania. Dam głowę że była szkolona i to profesjonalnie. Cudnie chodzi na smyczy, blisko nogi i zna komendę "równaj". Jak kogoś pokocha to na zabój.

Posted

Jest chętna pani na Boni.
Czy ktoś mógłby zrobić wizytę p/a w Będzinie?
Trochę byłoby zachodu z tą adopcją z przyczyn obiektywnych, ale może warto spróbować. Pani wydaje się zauroczona i zakochana w psince.

Posted

Zawiozłam dziś Boni na sterylkę. Pewnie już po wszystkim.
Kagańca dziewczynka nie lubi, oj nie. :eviltong:
Ogólnie zachowuje się dobrze, nie przeraża ją byle co i nie reaguje nerwowo. Jedynie jazda samochodem nie wzbudziła jej zachwytu. No i mam teraz obawy wysyłać ją z osobą którą Boni nie zna w drogę do Będzina, a tak musiałoby się stać bo Pani przyjechać nie może (oczywiście po wizycie p/a z wynikiem pozytywnym).
Boni ma jeszcze inną cechę, według mnie bardzo pożądaną, gdy kontrolowaną. Dziś w schronisku jakiś podpity gość chciał ją adoptować. Zanim do niego podeszłam i poczułam alkohol on już był przy jej kojcu. Jak gościa zaczęłam wypraszać a on się stawiał Boni w kojcu dostała szału i myślałam że kratę rozwali. Chyba facet podszedł do mnie za blisko i jeszcze woń alkoholu ją rozdrażniła. Jejku, jak ona kogoś pokocha to będzie bronić do upadłego.

Posted

Wczoraj były ponowne odwiedzinki. Wstępnie jesteśmy umówieni z państwem na czwartek. Najprawdopodobniej Boni będzie mieszkała w domku z ogrodem i sporą ilością rąk do miziania. Fantastycznie zareagowała na rodzinkę, nawet na młodego chłopaka.