Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Czekam na zdjecia z dzisiejszej wizyty od Rebus dzisiaj ona cykała jej to lepiej wychodzi. Znowu przetak z Czarkowego tyłka a on ani jęknie. Czekała tylko jedna fakturka ta z wczoraj z karteczką, że poniedziałkowa została wysłana pocztą więc trzeba poczekać. Dziś wzięłam więc rachunek z kasy jak są z tym takie ceregiele.
nie mogę wstawić zdjęć. Uf udało się to wczorajsza. no i koniec a tak dobrze szło i znowu nie mogę
Dla porzadku
-pierwsze zdjęcie to faktura z czwartku,
-drugie zdjęcie to kartka przypieta do faktury, ze poniedziałkowa została wysłana poczta chociaz prosiłam ,zeby czekała, że odbiorę no ale nic poszło czekam,
-trzecie zdjecie to rachunek z piatku

Edited by Lumix
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lumix']Czekam na zdjecia z dzisiejszej wizyty od Rebus dzisiaj ona cykała jej to lepiej wychodzi. Znowu przetak z Czarkowego tyłka a on ani jęknie. Czekała tylko jedna fakturka ta z wczoraj z karteczką, że poniedziałkowa została wysłana pocztą więc trzeba poczekać. Dziś wzięłam więc rachunek z kasy jak są z tym takie ceregiele.
nie mogę wstawić zdjeć[/QUOTE]

Zapalasz wszystkie swiatła i cykasz komórką:fadein:

Posted

[quote name='andegawenka']Lumix wstawiła u siebie w podpisie ale nic nie widać:evil_lol:[/QUOTE]

oj tak na mnie już nie gadaj, dotarło poprawiłam

Posted

[quote name='Litterka']Lumix, sprawdź na bazarku, bo mi się wydaje, że futerkowy kubraczek dla psa jest wystawiony dwa razy ;)

P. S. Jakbym nie była bezrobotna... Rozmiar w sam raz na Mikrę... :(
Dzięki kochana córka właśnie też mi o tym powiedziała ale ja pipa jestem sorry.

Posted

Czekam jeszcze na zdjęcia z wczoraj od Rebus. Dzisiaj byłam z córką, bateria zastrzyków i akupunktura bez pola magnetycznego dalej dzielny mnie tyłek boli z samego patrzenia a on nic. Dostałam receptę dla Czarka ale nie mogłam jej zrealizować w pierwszych 2 aptekach do których podjechałyśmy a w trzeciej pani powiedziała, że dostane to w aptece na ul. Wajdeloty. Podjadę w poniedziałek.

Igły do akupunktury i Czarek jeżozwierz reaktywacja