Szarotka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Igiełka']najbardziej to napewno kochający i odpowiedzialny dom[/QUOTE] Dobre dt. domyslam sie. Quote
Secia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 halo halo tu baza, pracuje nad ciepłym domkiem. Trzymać kciuki :-). Poszło dużo maili do osób, którym Czaruś nie jest obojętny :-)Jak będzie domek, będziemy zbierać na badania i inne potrzebne sprawy dla Czarusia. Quote
Igiełka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Hurra to trzymam mocno kciuki. :lol::lol: Quote
amnezja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Oby domek się znalazł, resztę da się załatwić;) Dobrze byłoby wspomagać chodzenie Czarusia wygodnymi szelkami Macie wgląd w informacje na temat sterydów jakie mu podają? Co ile czasu i w jakiej dawce? Quote
Secia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 mamy wgląd w czarną schroniskową dziurę, niestety. Quote
katarzyna09 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='wilczek007']ale co sie dzieje? nie mozna dac drugiego? (bo nie pamiętam:oops:)[/QUOTE]Chyba mozna...:),ale ja w ogóle wczesniej nie mialam banerka,a teraz juz mam...:) Quote
katarzyna09 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Secia']halo halo tu baza, pracuje nad ciepłym domkiem. Trzymać kciuki :-). Poszło dużo maili do osób, którym Czaruś nie jest obojętny :-)Jak będzie domek, będziemy zbierać na badania i inne potrzebne sprawy dla Czarusia.[/QUOTE]Secia,wiesz juz cos wiecej? Quote
Secia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kasiu, widzę, że masz banerek i cieszę się, bo takie wolne miejsce marnowało sie potwornie :-) a teraz zapracowuje sobie na siebie :-) dziwi mnie z czysto technicznego punktu widzenia tylko, jak to się dzieje, że mamy ten sam banerek a mój jest większy? Hm.......Może Wiczek będzie wiedział Quote
katarzyna09 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Secia']Kasiu, widzę, że masz banerek i cieszę się, bo takie wolne miejsce marnowało sie potwornie :-) a teraz zapracowuje sobie na siebie :-) dziwi mnie z czysto technicznego punktu widzenia tylko, jak to się dzieje, że mamy ten sam banerek a mój jest większy? Hm.......Może Wiczek będzie wiedział[/QUOTE]Wybralam mniejszy...do wyboru byly dwa(mniejszy i wiekszy):smile: Quote
katarzyna09 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='katarzyna09']Secia,wiesz juz cos wiecej?[/QUOTE]Chyba jeszcze nic nie wiesz....:shake: Quote
wilczek007 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 dobry wieczór , zaglądam z wieczorka:) Quote
andegawenka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='katarzyna09']Chyba jeszcze nic nie wiesz....:shake:[/QUOTE] To czekanie?:shake: Quote
Secia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 drogie cioteczki rozmawiam z hotelikiem płatnym, który może ewentualnie przyjąć Czarusia:loveu: [U][B]do domu[/B][/U]:loveu: i pomóc w leczeniu i stymulacji. W związku z tym byłyby potrzebne finanse zapewne długotrwałe bo z adopcją może być ciężko. Dlatego szukam dalej hoteliku darmowego i dalej rozmawiam z hotelikiem płatnym. [U][I][B]Trzymajcie kciuki za [COLOR=Red]Czarusia[/COLOR] i pobierajcie banerek i ślijcie info[/B][/I][/U] Quote
Igiełka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 zaglądam do Czarusia i mocno trzymam kciuki :lol: Quote
winter7 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Mogę zaoferować szelki dla Czarusia. Kupiłam je dla moich psów, ale one nie chcą w nich chodzić. Szelki powinny być wygodne i są dobrej jakości. Były tylko raz przymierzane. Sprawdźcie wymiary, czy pasowałyby dla Czarusia. Jeśli się przydadzą, to chętnie je odstąpię. Tu jest link ze zdjęciem i wymiarami (rozmiar L). [url]http://www.perro.com.pl/go/_info/?lang=pl&user_id=1133[/url] Quote
Secia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 pięknię dziękuję szeleczki full wypas :-) Czaruś chętnie zarezerwuje sobie top ciuszek u cioci :-) info na pw Quote
katarzyna09 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='andegawenka']To czekanie?:shake:[/QUOTE]Chodzilo mi o domek dla psiaka. Quote
Secia Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 wszystkie podpowiedzi ciotek [B][U][COLOR=red]sprawdzone[/COLOR][/U][/B], niektóre odpadają bo dają schronienie tylko w boksach a tu zima za pasem a Czaruś mieszka w schronie ale w środku w budynku. Ze swoją chudością niewydoli zimą, zamarznie w nocy :-( szukamy dalej. Quote
wilczek007 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 oj Czarusiu co dalej z tobą, oby jak najdłuzej ciepło chociaż było Quote
Recommended Posts