Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halo halo tu baza, pracuje nad ciepłym domkiem. Trzymać kciuki :-). Poszło dużo maili do osób, którym Czaruś nie jest obojętny :-)Jak będzie domek, będziemy zbierać na badania i inne potrzebne sprawy dla Czarusia.

Posted

Oby domek się znalazł, resztę da się załatwić;)

Dobrze byłoby wspomagać chodzenie Czarusia wygodnymi szelkami

Macie wgląd w informacje na temat sterydów jakie mu podają? Co ile czasu i w jakiej dawce?

Posted

[quote name='Secia']halo halo tu baza, pracuje nad ciepłym domkiem. Trzymać kciuki :-). Poszło dużo maili do osób, którym Czaruś nie jest obojętny :-)Jak będzie domek, będziemy zbierać na badania i inne potrzebne sprawy dla Czarusia.[/QUOTE]Secia,wiesz juz cos wiecej?

Posted

Kasiu, widzę, że masz banerek i cieszę się, bo takie wolne miejsce marnowało sie potwornie :-) a teraz zapracowuje sobie na siebie :-)
dziwi mnie z czysto technicznego punktu widzenia tylko, jak to się dzieje, że mamy ten sam banerek a mój jest większy? Hm.......Może Wiczek będzie wiedział

Posted

[quote name='Secia']Kasiu, widzę, że masz banerek i cieszę się, bo takie wolne miejsce marnowało sie potwornie :-) a teraz zapracowuje sobie na siebie :-)
dziwi mnie z czysto technicznego punktu widzenia tylko, jak to się dzieje, że mamy ten sam banerek a mój jest większy? Hm.......Może Wiczek będzie wiedział[/QUOTE]Wybralam mniejszy...do wyboru byly dwa(mniejszy i wiekszy):smile:

Posted

drogie cioteczki rozmawiam z hotelikiem płatnym, który może ewentualnie przyjąć Czarusia:loveu: [U][B]do domu[/B][/U]:loveu: i pomóc w leczeniu i stymulacji. W związku z tym byłyby potrzebne finanse zapewne długotrwałe bo z adopcją może być ciężko. Dlatego szukam dalej hoteliku darmowego i dalej rozmawiam z hotelikiem płatnym.
[U][I][B]Trzymajcie kciuki za [COLOR=Red]Czarusia[/COLOR] i pobierajcie banerek i ślijcie info[/B][/I][/U]

Posted

Mogę zaoferować szelki dla Czarusia. Kupiłam je dla moich psów, ale one nie chcą w nich chodzić.
Szelki powinny być wygodne i są dobrej jakości. Były tylko raz przymierzane. Sprawdźcie wymiary, czy pasowałyby dla Czarusia. Jeśli się przydadzą, to chętnie je odstąpię. Tu jest link ze zdjęciem i wymiarami (rozmiar L).

[url]http://www.perro.com.pl/go/_info/?lang=pl&user_id=1133[/url]

Posted

wszystkie podpowiedzi ciotek [B][U][COLOR=red]sprawdzone[/COLOR][/U][/B], niektóre odpadają bo dają schronienie tylko w boksach a tu zima za pasem a Czaruś mieszka w schronie ale w środku w budynku. Ze swoją chudością niewydoli zimą, zamarznie w nocy :-( szukamy dalej.