Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przpraszam za off

Ciocie! Pilnie potrzebny transport dla Kubusia(mikropieska) do cudownego DS u Katarzynek. Trasa Poznań-> Lublin lub Poznań-> Warszawa. W ostatniej chwili wycofała się osoba, która w niedzielę miała Kubusia zawieźć, ze względu na pogodę... :( Prosimy o pomoc!

Wątek Kubusia:

http://www.dogomania.pl/threads/196382-Kubuś-malutki-młodziutki-piesek-szuka-domku!-Pilnie-potrzebny-transport-do-DS!!!!/page32

Posted

W kwietniu w "Przyjacielu psie" nie będzie Ledzi. Daliśmy innego pieska, mam nadzieję, że redakcja go umieści. Jeśli się uda, to Ledzia będzie w maju, już po sterylizacji, bo niedługo pojedzie na zabieg.

Posted

delfy2000 napisał(a):
To chętnie zrobię, ale dopiero po Wtorku. Może być?

Ta ja proszę o dostęp do wydarzenia. Już dawno zrobiłabym wydarzenia wielu psiakom ale z komórki mogę tylko na 3 godziny, więc to nie miałoby sensu, a nie mam jak narazie neta do komputera.

Posted

Paula mnie tu zaprosiła. Ale ja mam tyle zaproszeń ,że niedługo doby mi zabraknie ,że wejść na wszystkie "moje" wątki.
Leduniu,życzę ci powodzenia w szukaniu domku.

Posted

Paula - tak jak obiecałam, podaję link do wydarzenia Ledy na FB:

http://www.facebook.com/event.php?eid=149666705094477&pending

Teraz trzeba rozsyłać do jak największej ilości użytkowników na swojej liście znajomych (ja to już zrobiłam)... Gdyby były jakies sugestie to piszcie śmiało... Aha, Paula, jeżeli będzeisz na FB to mogę Cię zrobić współ adminką - będziesz mogła zmieniać wydarzenie wedle upodobań. I druga rzecz, dobrze by było wkleić linak do wydarzenia na pierwszą stronę ;-)

Posted

[quote name='delfy2000']Paula - tak jak obiecałam, podaję link do wydarzenia Ledy na FB:

http://www.facebook.com/event.php?eid=149666705094477&pending

Teraz trzeba rozsyłać do jak największej ilości użytkowników na swojej liście znajomych (ja to już zrobiłam)... Gdyby były jakies sugestie to piszcie śmiało... Aha, Paula, jeżeli będzeisz na FB to mogę Cię zrobić współ adminką - będziesz mogła zmieniać wydarzenie wedle upodobań. I druga rzecz, dobrze by było wkleić linak do wydarzenia na pierwszą stronę ;-)

Bardzo dziękuję. :) Oczywiście jeśli chcesz, możesz mnie zrobić współ adminem. ;) Link do wydarzenie jest już w pierwszym poście. ;) Postaram się porozsyłać, ale dopiero w piątek się wyrobię. :(

Posted

Paula95 napisał(a):
Bardzo dziękuję. :) Oczywiście jeśli chcesz, możesz mnie zrobić współ adminem. ;) Link do wydarzenie jest już w pierwszym poście. ;) Postaram się porozsyłać, ale dopiero w piątek się wyrobię. :(

Paula, no pewnie, że Cię zrobię - to Twój pisaczek ;-) Tylko nie wiem, jakiego nicku używasz na FB ( no i musisz być wpisana na listę bioracych udział)... Czekajmy na cud facebookowy...