Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeju jaka cudaśna, jaka mordka, sama słodycz!! Trzymam kciuki, u nas w schronie też była taka suczka i w końcu po 3 latach znalazła wspaniały dom, wierzę że i tutaj się uda :)

Posted

Agula99 napisał(a):
Jeju jaka cudaśna, jaka mordka, sama słodycz!! Trzymam kciuki, u nas w schronie też była taka suczka i w końcu po 3 latach znalazła wspaniały dom, wierzę że i tutaj się uda :)

Mam nadzieję... Ale na razie się jej na pewno nie uda, bo ogłoszeń brak... Ja będę mogła zrobić jedynie pod koniec kwietnia dopiero... ;(

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Aj a pomogę, od środy w szkole mam rekolekcje to to szybciutko i uczyć się nie trzeba ;-). Cudowna sunia taka mała kochana i nikt jej nie che...

Dziękuję. :) Ja rekolekcje muszę poświęcić niestety na naukę... Trzecia klasa... kompetencje niedługo...

Posted

To ja zwerbowałam karolciesz28, tak jak obiecałam, to porządne dziewczę, dobre serce ma i pomocna jest, na pewno zrobi super ogłoszenia i psinka szybciutko znajdzie domek :)
Jeszcze raz dzięki karolciu za taką szybką reakcję :)

Posted

Agula99 napisał(a):
To ja zwerbowałam karolciesz28, tak jak obiecałam, to porządne dziewczę, dobre serce ma i pomocna jest, na pewno zrobi super ogłoszenia i psinka szybciutko znajdzie domek :)
Jeszcze raz dzięki karolciu za taką szybką reakcję :)

Agatko, czy Ty nie przesadzasz? :) ale jest mi bardzo miło:lol::lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Agatko, czy Ty nie przesadzasz? :) ale jest mi bardzo miło:lol::lol:

Moja droga, ja nigdy nie przesadzam!!!! Żeby połowa młodzieży była taka jak Ty to raj na ziemi, przynajmniej dla zwierząt!!! Nieeee przesadzam, nic a nic!!!! :) :) :)

Posted

Paula95 napisał(a):
Dziękuję. :) Ja rekolekcje muszę poświęcić niestety na naukę... Trzecia klasa... kompetencje niedługo...

Teraz dopiero się dopatrzyłam, że Ty jesteś w wieku mojej młodszej córki. No, no, jestem pełna podziwu, że tak prężnie działasz o jeszcze uczyć Ci się chce :lol:.
Brawo !!!:klacz: