Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za ogłoszenia! :)

Leduniu, tak tu u ciebie cichutko... Nowy rok, nowy rok życia Leduni w schronie... :( :(
Jeśli teraz nie uda nam się znaleźć jej domku, to będzie coraz trudniej...:(

Posted

Paula95 napisał(a):
Dziękuję za ogłoszenia! :)

Leduniu, tak tu u ciebie cichutko... Nowy rok, nowy rok życia Leduni w schronie... :( :(
Jeśli teraz nie uda nam się znaleźć jej domku, to będzie coraz trudniej...:(

Musi się udać. Wierzę że będzie dla niej domek.

Posted

Ledunia wciąż czeka...Nic się u niej nie zmienia. :(

Mam do wam ogromną prośbę, to b. pilne

Cioteczki, poszukuję osoby, która mogłaby sprawdzić domek dla Fido. Małego kudłacza z gostyńskiego schroniska. Pani bardzo zależy na czasie. Chce pieska dla swojej mamy(mama oczywiście się zgadza), która straciła niedawno swojego psa podobnego do Fido i bardzo za nim tęskni. Dom zrobił na mnie b.duże wrażenie. Proszę o pomoc. Pani mieszka w miejscowości Naprawa. To koło Jordanowa. Ok.50 km od Zakopanego. Jeśli znacie cioteczki, które mieszkają w tych okolicach, to proszę napisać. To bardzo pilne. :smile:

Posted

odnosnie sprawdzenia domku nie pomogę:(

szkoda że u Leduni tak cicho....biedna mała. eh czekamy wreszcie na jakis odzew z ogłoszeń;) szkoda też że tak mało ciotek tu zagląda.....

Posted

Ciocie, przez najbliższy tydzień nie będzie mnie na dogo lub będę bardzo rzadko. Informujcie mnie o tym, co się tu dzieje, proszę(607350567-po 15, bo wcześniej w szkole jestem). Sprawdzajcie obecność na wątku! :smile: