Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Niespodzianka dla Ciebie Oska,Hyziek jako szczeniak,tylko przytulać...

Odpadłam... Ja go już kocham wirtualnie i realnie, ale po tym zdjęciu moje uwielbienie nie zna granic!!!
Przepiękny szczenior !!! :D

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Odpadłam... Ja go już kocham wirtualnie i realnie, ale po tym zdjęciu moje uwielbienie nie zna granic!!!
Przepiękny szczenior !!! :D

Podobny trochę do Nelsona ,tylko w innym kolorze...

Posted

Romka napisał(a):
Podobny trochę do Nelsona ,tylko w innym kolorze...

Nelson ma krótkie uszy :) Ale piękni obydwaj :)
Obejrzałam zdjęcia Hyźka i jego rodzeństwa - nic dziwnego, ze się w nim zakochałaś - wszystkie są przepiękne !!!

Posted

Nie wiem dokładnie ile waży Mamba, tak do 10kg chyba, Hyziek waży niecałe 16kg, a różnicę widać gołym okiem, jest przy niej wielgachny i masywny :-)

Mamba wreszcie padła i to na oczach cioci Romki, która przyszła do nas niby z wizytą ale to była wizyta kontrolna :-D

Nie reaguje na nic, nawet na szelest papierków :-)

Zdjęcie w stylu Pauli :-)

Posted

[quote name='Andzike']Się powtórze... jest przecudowna !!! :D

A jak pięknie wygląda w pierwszych Nelkowych czerwonych szelkach :-) Mówię Ci, jutro zrobię jej zdjęcie :-)

Mamba ma syndrom psa bezdomnego, jest wiecznie głodna, je bardzo łapczywie, na wieczornym spacerze znalazła w krzakach dwie kromki starej bułki namoczonej deszczem i w nogi, brama była zamknięta więc ją puściłam, udało mi się ją przywołac i wydrzec jej to z gardła, trzymała dzielnie, w nagrodę dostała kawałek parówki. Po schodach musiałam ją z domu wyciągnąć na siłę, podoba jej się w domu, za to jak już wyjdzie natychmiast załatwia swoje potrzeby :-)

Teraz znowu śpi z małymi przerwami, gdy usłyszy drzwi lodówki, znaczy, że się otwierają :-D

"Króliś, spadaj, za ciasno!"