Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Estowa']Nelć :loveu:
moglibyście (w sumie mogłybyście) kiedyś do mnie zawitać!
O, bardzo chętnie, choć obawiam się zachowanie Neli :D

Zapomniałam dodać, że od 5 sierpnia nas nie ma, wyjeżdżamy do Krynicy górskiej, ale liczę na dostęp do internetu :razz:

Posted

Chein napisał(a):
Ej, a jutro do Pauli byś nie pojechała? :D

Estowa napisał(a):
lubię to! :d

Chein napisał(a):
Jedziemy grupką z Rzeszowa, będzie dużo psiarzy :loveu:

Wyjeżdżamy, czeka mnie wielkie pakowanie :roll: Ale rozumiem, że spotkanie będzie aktualne :cool3:?

Posted

Collie napisał(a):
Wyjeżdżamy, czeka mnie wielkie pakowanie :roll: Ale rozumiem, że spotkanie będzie aktualne :cool3:?

Ojeej, szkoda :(
Będzie, będzie! Trzeba w ogóle jakiś większy spacerek wymyśleć z Anią i Klaudią jeszcze :cool:

Posted

Collie napisał(a):
Witamy, witamy, dziękujemy :D

A my u Was nie pierwszy raz;) kiedyś zaglądałyśmy tylko wyrzucili mi Was z subskrybucji a poźniej tylko tak okazjonalnie zaglądałam:lol:

Posted

Chein napisał(a):
Ojeej, szkoda :(
Będzie, będzie! Trzeba w ogóle jakiś większy spacerek wymyśleć z Anią i Klaudią jeszcze :cool:

W takim razie piszemy się! I nad terenem spacerowym pomyśleć :cool3:
Klaudia&Aza napisał(a):
A my u Was nie pierwszy raz;) kiedyś zaglądałyśmy tylko wyrzucili mi Was z subskrybucji a poźniej tylko tak okazjonalnie zaglądałam:lol:

Właśnie coś Was kojarzyłam, zapraszamy częściej :eviltong:

Posted

Collie napisał(a):
Właśnie coś Was kojarzyłam, zapraszamy częściej :eviltong:

Oczywko, że będziemy zaglądać tylko żeby było dużo zdjęć bo my lubimy zdjęcia:eviltong: i zapraszamy do nas;)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Oczywko, że będziemy zaglądać tylko żeby było dużo zdjęć bo my lubimy zdjęcia:eviltong: i zapraszamy do nas;)
Od poniedziałku będą zdjęcia, postaramy się :D
Już idziemy do Was!

[quote name='Patik']http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing jakie ząbki czyściutkie :D
Przyznamy się, że zaczął jej się robić żółty nalot na zębach, dlatego mamy specjalny płyn od weta :lol:
W końcu wiek robi swoje :diabloti:

Jestem w trakcie szukania Neli zdjęcia do paszportu i samego paszportu, jeżeli nie to jeszcze jutro na szybko będę musiała wpaść do lecznicy.

Posted

Collie napisał(a):
Od poniedziałku będą zdjęcia, postaramy się :D
Już idziemy do Was!

Przyznamy się, że zaczął jej się robić żółty nalot na zębach, dlatego mamy specjalny płyn od weta :lol:
W końcu wiek robi swoje :diabloti:

Czekamy na zdjecia

ahh musiałaś się przyznawać :P:P Kubuś już też ma brudne ząbki,ale on nie miał czyszczonych miał własne szczoteczki jakaś kostka jakieś coś :D

Posted

Fantowa napisał(a):
Przybyszówka jest pro :loveu:

Si!

Ja to bym Was w ogóle do mnie na działkę wzięła, ale w sumie nic ciekawego tam nie ma, a nie wiem co na to Luna :p

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Widać, że jest szczęśliwa :D :loveu:
A to jest najważniejsze :p
[quote name='Patik']
ahh musiałaś się przyznawać :P:P Kubuś już też ma brudne ząbki,ale on nie miał czyszczonych miał własne szczoteczki jakaś kostka jakieś coś :D
Nela nigdy nie miała czyszczonych, jeżeli chodzi o szczoteczkę, pastę itp., ale kiedyś przychodzi taki czas, że oddech już nie ten :evil_lol:

[quote name='bianka19']jaki szyderczy uśmiech.:D
http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing

udanego wyjazdu:)
Dziękujemy bardzo!

[quote name='Fantowa']Przybyszówka jest pro :loveu:
To ja jestem ZA, tylko czy wszystkim będzie pasować :razz:
Może też się wybierzecie?

[quote name='AnAn']Si!

Ja to bym Was w ogóle do mnie na działkę wzięła, ale w sumie nic ciekawego tam nie ma, a nie wiem co na to Luna :p
Ooo, a działka gdzie :eviltong:?

[quote name='Klaudia&Aza']Miały być zdjęcia:mad::mad::cool3:
Zdjęcia są, są, gorzej z czasem na wstawienie ich :lol: Wrócimy z wieczornego spaceru to wezmę się za ich przegrywanie.

Nela zadomowiła się bardzo dobrze, codziennie woda, pływanie i tak w kółko, znalazła swój raj na Ziemi. :diabloti:
Jest tutaj mnóstwo psów, które za nami łażą. :roll: Nela widząc wodę zamienia się dosłownie w diabła, dzisiaj przeszkadzały jej kamyki w wodzie to wszystkie powyjmowała, nie zwraca uwagi na nic, a jakby ktoś próbował wejść ''do jej wody'' to... :roll: