Qeeriefire Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Gałąź ją zaciekawiła :roll: Zdjęcia zaczęły się na poprzedniej stronie Quote
Chein Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing - Genialne :D Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Chein']http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing - Genialne :D Dziękujemy :p Quote
Estowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nelć :loveu: moglibyście (w sumie mogłybyście) kiedyś do mnie zawitać! Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Estowa']Nelć :loveu: moglibyście (w sumie mogłybyście) kiedyś do mnie zawitać! O, bardzo chętnie, choć obawiam się zachowanie Neli :D Zapomniałam dodać, że od 5 sierpnia nas nie ma, wyjeżdżamy do Krynicy górskiej, ale liczę na dostęp do internetu :razz: Quote
Estowa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 chein napisał(a):ej, a jutro do pauli byś nie pojechała? :d lubię to! :d Quote
Chein Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Estowa napisał(a):lubię to! :d Jedziemy grupką z Rzeszowa, będzie dużo psiarzy :loveu: Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Ej, a jutro do Pauli byś nie pojechała? :D Estowa napisał(a):lubię to! :d Chein napisał(a):Jedziemy grupką z Rzeszowa, będzie dużo psiarzy :loveu: Wyjeżdżamy, czeka mnie wielkie pakowanie :roll: Ale rozumiem, że spotkanie będzie aktualne :cool3:? Quote
Chein Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Collie napisał(a):Wyjeżdżamy, czeka mnie wielkie pakowanie :roll: Ale rozumiem, że spotkanie będzie aktualne :cool3:? Ojeej, szkoda :( Będzie, będzie! Trzeba w ogóle jakiś większy spacerek wymyśleć z Anią i Klaudią jeszcze :cool: Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Collie napisał(a):Witamy, witamy, dziękujemy :D A my u Was nie pierwszy raz;) kiedyś zaglądałyśmy tylko wyrzucili mi Was z subskrybucji a poźniej tylko tak okazjonalnie zaglądałam:lol: Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Chein napisał(a):Ojeej, szkoda :( Będzie, będzie! Trzeba w ogóle jakiś większy spacerek wymyśleć z Anią i Klaudią jeszcze :cool: W takim razie piszemy się! I nad terenem spacerowym pomyśleć :cool3: Klaudia&Aza napisał(a):A my u Was nie pierwszy raz;) kiedyś zaglądałyśmy tylko wyrzucili mi Was z subskrybucji a poźniej tylko tak okazjonalnie zaglądałam:lol: Właśnie coś Was kojarzyłam, zapraszamy częściej :eviltong: Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Collie napisał(a):Właśnie coś Was kojarzyłam, zapraszamy częściej :eviltong: Oczywko, że będziemy zaglądać tylko żeby było dużo zdjęć bo my lubimy zdjęcia:eviltong: i zapraszamy do nas;) Quote
Patik Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing jakie ząbki czyściutkie :D Quote
Qeeriefire Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 [quote name='Klaudia&Aza']Oczywko, że będziemy zaglądać tylko żeby było dużo zdjęć bo my lubimy zdjęcia:eviltong: i zapraszamy do nas;) Od poniedziałku będą zdjęcia, postaramy się :D Już idziemy do Was! [quote name='Patik']http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing jakie ząbki czyściutkie :D Przyznamy się, że zaczął jej się robić żółty nalot na zębach, dlatego mamy specjalny płyn od weta :lol: W końcu wiek robi swoje :diabloti: Jestem w trakcie szukania Neli zdjęcia do paszportu i samego paszportu, jeżeli nie to jeszcze jutro na szybko będę musiała wpaść do lecznicy. Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Collie napisał(a):Od poniedziałku będą zdjęcia, postaramy się :D Już idziemy do Was! Trzymamy za słowo:diabloti: Zapraszamy zapraszamy;) Quote
Patik Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Collie napisał(a):Od poniedziałku będą zdjęcia, postaramy się :D Już idziemy do Was! Przyznamy się, że zaczął jej się robić żółty nalot na zębach, dlatego mamy specjalny płyn od weta :lol: W końcu wiek robi swoje :diabloti: Czekamy na zdjecia ahh musiałaś się przyznawać :P:P Kubuś już też ma brudne ząbki,ale on nie miał czyszczonych miał własne szczoteczki jakaś kostka jakieś coś :D Quote
Fantowa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Collie napisał(a):W takim razie piszemy się! I nad terenem spacerowym pomyśleć :cool3: Przybyszówka jest pro :loveu: Quote
bianka19 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 jaki szyderczy uśmiech.:D http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing udanego wyjazdu:) Quote
AnAn Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Fantowa napisał(a):Przybyszówka jest pro :loveu: Si! Ja to bym Was w ogóle do mnie na działkę wzięła, ale w sumie nic ciekawego tam nie ma, a nie wiem co na to Luna :p Quote
Qeeriefire Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 [quote name='Natalia&Cody']Widać, że jest szczęśliwa :D :loveu: A to jest najważniejsze :p [quote name='Patik'] ahh musiałaś się przyznawać :P:P Kubuś już też ma brudne ząbki,ale on nie miał czyszczonych miał własne szczoteczki jakaś kostka jakieś coś :D Nela nigdy nie miała czyszczonych, jeżeli chodzi o szczoteczkę, pastę itp., ale kiedyś przychodzi taki czas, że oddech już nie ten :evil_lol: [quote name='bianka19']jaki szyderczy uśmiech.:D http://desmond.imageshack.us/Himg11/scaled.php?server=11&filename=h1390039.jpg&res=landing udanego wyjazdu:) Dziękujemy bardzo! [quote name='Fantowa']Przybyszówka jest pro :loveu: To ja jestem ZA, tylko czy wszystkim będzie pasować :razz: Może też się wybierzecie? [quote name='AnAn']Si! Ja to bym Was w ogóle do mnie na działkę wzięła, ale w sumie nic ciekawego tam nie ma, a nie wiem co na to Luna :p Ooo, a działka gdzie :eviltong:? [quote name='Klaudia&Aza']Miały być zdjęcia:mad::mad::cool3: Zdjęcia są, są, gorzej z czasem na wstawienie ich :lol: Wrócimy z wieczornego spaceru to wezmę się za ich przegrywanie. Nela zadomowiła się bardzo dobrze, codziennie woda, pływanie i tak w kółko, znalazła swój raj na Ziemi. :diabloti: Jest tutaj mnóstwo psów, które za nami łażą. :roll: Nela widząc wodę zamienia się dosłownie w diabła, dzisiaj przeszkadzały jej kamyki w wodzie to wszystkie powyjmowała, nie zwraca uwagi na nic, a jakby ktoś próbował wejść ''do jej wody'' to... :roll: Quote
AnAn Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Collie napisał(a): Ooo, a działka gdzie :eviltong:? Na ul. Strzelniczej, niedaleko Reala^^ Quote
Recommended Posts