Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Collie napisał(a):Dzięki ;) Najpierw kichnie kilka razy, zastanowi się i dopiero `daj głos` :D Duża to nie jest, za chwilę będzie kolejny filmik :) Jeszcze robi takie 'przysiady' :D ja też mam konto na Yt i chyba też skonstruuje filmik;) Quote
Guest papillonek Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Fajnie,a mogłabyś nagrać filmik z bardziej skomplikowanymi sztuczkami tzn.wszystkimi które zna Nela ;) Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):śmieszny masz głos w filmiku. :D Wiem i dlatego napisałam ostrzeżenie `nie śmiać się`, nie wiem dlaczego ale głos się zmienia w mojej kamerze, jak się nagrywa :D Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 papillonek napisał(a):Fajnie,a mogłabyś nagrać filmik z bardziej skomplikowanymi sztuczkami tzn.wszystkimi które zna Nela ;) Dziękujemy ;) Pomału się do tego przymierzamy,ale ciężko by było nagrać na polu `pchaj wózek` ... I tak mam utrudnione zadanie, ponieważ filmy muszę zgrywać u koleżanki. westie_justa napisał(a):Jeszcze robi takie 'przysiady' :D ja też mam konto na Yt i chyba też skonstruuje filmik;) A no tak :evil_lol: Będziemy czekać na Wasz filmik Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [SIZE="1"][SIZE="2"]I nie śmiać się proszę :diabloti: [video=youtube;mz3ZAuhOxAE]http://www.youtube.com/watch?v=mz3ZAuhOxAE[/video] Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Fajnie robicie te skoki na ciebie z Dotką nie ma na to szans a szkoda bo to bardzo fajne i tak ładnie się odpychała:D Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Ale ładnie skacze. :D a Ty jakie dłuuugie nogi masz :O wysoka chyba jesteś , nie ? :) Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 noo też tak przyuważyłam że długie o taka chuda :D Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Idź zjedz coś. :) nie no żartuję,ale ładne masz nogi.:)takie długie.:) Quote
lenka13 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 zdolna ta twoja Nela :lol: a ty jaka szczupła... Justa myśle, że Doti opanowałaby skok na ręce ;) Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 papillonek napisał(a):Fajnie ćwiczycie :) Dziękujemy :) westie_justa napisał(a):Fajnie robicie te skoki na ciebie z Dotką nie ma na to szans a szkoda bo to bardzo fajne i tak ładnie się odpychała:-D Dzięki ;) Szanse zawsze są, trzeba chcieć. Aleksandra95 napisał(a):Ale ładnie skacze. :D a Ty jakie dłuuugie nogi masz :O wysoka chyba jesteś , nie ? :) lenka13 napisał(a):zdolna ta twoja Nela :lol: a ty jaka szczupła... Justa myśle, że Doti opanowałaby skok na ręce ;) Doti dała by radę ;) Dziękujemy hmm... długie nogi są dziedziczne... :hmmmm: Ale wole byc chuda jak.. no gruba :diabloti: Ja to po prostu chuda jestem, ale chodź tyje na wadze to w wygładzie nie :evil_lol: Nigdy się nie odchudzałam i raczej nie mam zamiaru, bo z czego :eviltong: Wysoka to nie jestem. Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ile masz wzrostu ? :eviltong: ok. 165 cm, więc nie ma co mówić o tym, że wysoka jestem :D Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Collie napisał(a):ok. 165 cm, więc nie ma co mówić o tym, że wysoka jestem :D Na filmiku wyglądałaś na 175 .:D Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Na filmiku wyglądałaś na 175 .:D :crazyeye: takie wrażenie :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 hehe jak dla mnie to i tak dużo :evil_lol::oops: Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 westie_justa napisał(a):hehe jak dla mnie to i tak dużo :evil_lol::oops: justa ale Ty jesteś młodsza, pewnie jeszcze urośniesz :) Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 A ja jestem w Twoim wieku i też jestem bardzo niska,ale mam niskich rodziców.:D ile pkt miałaś z egzaminów ?:) pisałaś tu już,czy nie,bo nie pamiętam . ;) Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A ja jestem w Twoim wieku i też jestem bardzo niska,ale mam niskich rodziców.:D ile pkt miałaś z egzaminów ?:) pisałaś tu już,czy nie,bo nie pamiętam . ;) A ile masz wzrostu ? W poniedziałek dopiero dostane kod, przez który sprawdzę ilość punktów, dzisiaj byłam u wychowawcy to ten zgubił -.- A co do komersu ... pod sam koniec zrezygnowałam- ponad połowa klasy nie poszła, szkoła załatwiła dosłownie ochroniarzy( mieli pilnować porządku,ale jak juz komers się skończył to Ci nie chcieli niektórych wypuścić, bo bez rodziców :angryy: ) , bal trwał tylko do 22.00 i na dodatek w szkole, płaciło się 40 zł :roll: Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Collie napisał(a):A ile masz wzrostu ? W poniedziałek dopiero dostane kod, przez który sprawdzę ilość punktów, dzisiaj byłam u wychowawcy to ten zgubił -.- A co do komersu ... pod sam koniec zrezygnowałam- ponad połowa klasy nie poszła, szkoła załatwiła dosłownie ochroniarzy, bal trwał tylko do 22.00 i na dodatek w szkole, płaciło się 40 zł :roll: ja mam tylko 152. :D To nie podają wam wyników w szkole ? :o Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):ja mam tylko 152. :D To nie podają wam wyników w szkole ? :o Wcale taka niska nie jesteś. Mi bynajmniej nie podali, ale nie wiem. Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Collie napisał(a):Wcale taka niska nie jesteś. Mi bynajmniej nie podali, ale nie wiem. Jak na swój wiek,to jestem bardzo niska. ;) no,ale cóż .. nie każdy jest wysoki . :) To jak będziesz miała wyniki,to się pochwal..:) mi bardzo źle testy poszły..:( Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Jak na swój wiek,to jestem bardzo niska. ;) no,ale cóż .. nie każdy jest wysoki . :) To jak będziesz miała wyniki,to się pochwal..:) mi bardzo źle testy poszły..:( Właśnie ;) Pewnie napisze, ale chwalić się zapewne nie ma czym. Quote
Recommended Posts