Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Collie napisał(a):
Dzięki ;)
Najpierw kichnie kilka razy, zastanowi się i dopiero `daj głos` :D
Duża to nie jest, za chwilę będzie kolejny filmik :)

Jeszcze robi takie 'przysiady' :D
ja też mam konto na Yt i chyba też skonstruuje filmik;)

Guest papillonek
Posted

Fajnie,a mogłabyś nagrać filmik z bardziej skomplikowanymi sztuczkami tzn.wszystkimi które zna Nela ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
śmieszny masz głos w filmiku. :D

Wiem i dlatego napisałam ostrzeżenie `nie śmiać się`, nie wiem dlaczego ale głos się zmienia w mojej kamerze, jak się nagrywa :D

Posted

papillonek napisał(a):
Fajnie,a mogłabyś nagrać filmik z bardziej skomplikowanymi sztuczkami tzn.wszystkimi które zna Nela ;)

Dziękujemy ;)
Pomału się do tego przymierzamy,ale ciężko by było nagrać na polu `pchaj wózek` ...
I tak mam utrudnione zadanie, ponieważ filmy muszę zgrywać u koleżanki.

westie_justa napisał(a):
Jeszcze robi takie 'przysiady' :D
ja też mam konto na Yt i chyba też skonstruuje filmik;)

A no tak :evil_lol:
Będziemy czekać na Wasz filmik

Posted

papillonek napisał(a):
Fajnie ćwiczycie :)

Dziękujemy :)

westie_justa napisał(a):
Fajnie robicie te skoki na ciebie z Dotką nie ma na to szans a szkoda bo to bardzo fajne i tak ładnie się odpychała:-D

Dzięki ;) Szanse zawsze są, trzeba chcieć.

Aleksandra95 napisał(a):
Ale ładnie skacze. :D a Ty jakie dłuuugie nogi masz :O wysoka chyba jesteś , nie ? :)

lenka13 napisał(a):
zdolna ta twoja Nela :lol:

a ty jaka szczupła...

Justa myśle, że Doti opanowałaby skok na ręce ;)

Doti dała by radę ;)

Dziękujemy

hmm... długie nogi są dziedziczne... :hmmmm: Ale wole byc chuda jak.. no gruba :diabloti:
Ja to po prostu chuda jestem, ale chodź tyje na wadze to w wygładzie nie :evil_lol:
Nigdy się nie odchudzałam i raczej nie mam zamiaru, bo z czego :eviltong:
Wysoka to nie jestem.

Posted

A ja jestem w Twoim wieku i też jestem bardzo niska,ale mam niskich rodziców.:D ile pkt miałaś z egzaminów ?:) pisałaś tu już,czy nie,bo nie pamiętam . ;)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
A ja jestem w Twoim wieku i też jestem bardzo niska,ale mam niskich rodziców.:D ile pkt miałaś z egzaminów ?:) pisałaś tu już,czy nie,bo nie pamiętam . ;)

A ile masz wzrostu ?
W poniedziałek dopiero dostane kod, przez który sprawdzę ilość punktów, dzisiaj byłam u wychowawcy to ten zgubił -.-
A co do komersu ... pod sam koniec zrezygnowałam- ponad połowa klasy nie poszła, szkoła załatwiła dosłownie ochroniarzy( mieli pilnować porządku,ale jak juz komers się skończył to Ci nie chcieli niektórych wypuścić, bo bez rodziców :angryy: ) , bal trwał tylko do 22.00 i na dodatek w szkole, płaciło się 40 zł :roll:

Posted

Collie napisał(a):
A ile masz wzrostu ?
W poniedziałek dopiero dostane kod, przez który sprawdzę ilość punktów, dzisiaj byłam u wychowawcy to ten zgubił -.-
A co do komersu ... pod sam koniec zrezygnowałam- ponad połowa klasy nie poszła, szkoła załatwiła dosłownie ochroniarzy, bal trwał tylko do 22.00 i na dodatek w szkole, płaciło się 40 zł :roll:

ja mam tylko 152. :D To nie podają wam wyników w szkole ? :o

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ja mam tylko 152. :D To nie podają wam wyników w szkole ? :o

Wcale taka niska nie jesteś.

Mi bynajmniej nie podali, ale nie wiem.

Posted

Collie napisał(a):
Wcale taka niska nie jesteś.

Mi bynajmniej nie podali, ale nie wiem.

Jak na swój wiek,to jestem bardzo niska. ;) no,ale cóż .. nie każdy jest wysoki . :) To jak będziesz miała wyniki,to się pochwal..:) mi bardzo źle testy poszły..:(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Jak na swój wiek,to jestem bardzo niska. ;) no,ale cóż .. nie każdy jest wysoki . :) To jak będziesz miała wyniki,to się pochwal..:) mi bardzo źle testy poszły..:(

Właśnie ;)

Pewnie napisze, ale chwalić się zapewne nie ma czym.