Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):A ja zaczęłam. :D a skąd wiesz ?:) Teraz już 3 strona :) Zdjęcia z komersu. Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Collie napisał(a):Teraz już 3 strona :) Zdjęcia z komersu. To był bal gimnazjalny. :) oj tam. :) to co kończyć już ?:( :) Quote
Qeeriefire Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 [quote name='Aleksandra95']To był bal gimnazjalny. :) oj tam. :) to co kończyć już ?:( :) No tak, czyli komers :D Komers to też zabawa na koniec ostatnich klas gimnazjum Możemy dalej pisać :razz: Quote
Aleksa. Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='Collie']No tak, czyli komers :D Komers to też zabawa na koniec ostatnich klas gimnazjum Możemy dalej pisać :razz: ale chyba temat się skończył. :( Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Collie napisał(a): właśnie :razz: I Ty też! chciałabym haha :diabloti: :eviltong: Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Przesadzacie :evil_lol: dzisiaj sobota o ile sie nie myle:diabloti: Ja wstałam przed 8.00 a Nela ..Nela dalej śpi, chciałam ją wyciągnąć na spacer to ta się jeszcze bardziej rozłożyła na łóżku. A dzisiaj czekają ją domowe zabiegi pielęgnacyjne, chyba się tego spodziewa. W poniedziałek jeżeli pogoda nam dopisze idziemy na kurs agility do ZKwP. Quote
Guest papillonek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 he he pogadamy jeszcze o rękach,włosach itp.to będzie z 50 stron :) Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Collie napisał(a):Przesadzacie :evil_lol: dzisiaj sobota o ile sie nie myle:diabloti: Ja wstałam przed 8.00 a Nela ..Nela dalej śpi, chciałam ją wyciągnąć na spacer to ta się jeszcze bardziej rozłożyła na łóżku. A dzisiaj czekają ją domowe zabiegi pielęgnacyjne, chyba się tego spodziewa. W poniedziałek jeżeli pogoda nam dopisze idziemy na kurs agility do ZKwP. A jakie zabiegi?:) To fajnie a to taki jednorazowy kurs? papillonek napisał(a):he he pogadamy jeszcze o rękach,włosach itp.to będzie z 50 stron :) Hehe :roflt: taa Quote
Aleksa. Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 No to. :grin::grin: ja miałam do 15 lutego dłuuugie włosy,ale 15 ścięłam :siara::siara: :lol: Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 papillonek napisał(a):he he pogadamy jeszcze o rękach,włosach itp.to będzie z 50 stron :) czemu by nie :evil_lol: Aleksandra95 napisał(a):Nelcia :loveu: A kto by inny :eviltong: westie_justa napisał(a):A jakie zabiegi?:) To fajnie a to taki jednorazowy kurs? Hehe :roflt: taa Mycie, czesanie i skubanko :D Na razie będziemy chodzić na te kursy jako widzowie, aby Nele przyzwyczaić do otoczenia i osób, bo bywa nieufna i niepewna. Po wakacjach zapisujemy się na udział w kursach. One nie są jednorazowe, płaci się 350 złotych za 20 spotkań. Quote
Guest papillonek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 A ja zapuszczam mam za ramiona,ale przez pazurki mi się strasznie puszą :angryy: Quote
Aleksa. Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 papillonek napisał(a):A ja zapuszczam mam za ramiona,ale przez pazurki mi się strasznie puszą :angryy: Ja mam naturalne puszyste włosy.. :angryy::angryy: żeby iść gdzieś w rozpuszczonych to prostuje,czyli każdego dnia :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No to. :grin::grin: ja miałam do 15 lutego dłuuugie włosy,ale 15 ścięłam :siara::siara: :lol: Ja bym niezapamiętała daty :razz: Gratuluje tak odważnego wyboru w Twoim życiu :diabloti: :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Collie napisał(a):Ja bym niezapamiętała daty :razz: Gratuluje tak odważnego wyboru w Twoim życiu :diabloti: :evil_lol: Zapamiętałam,bo to było od razu po balu. :D ej nie to było jednak 16 ! :D a dziękuję , dziękuję .:lol: Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Collie napisał(a):Mycie, czesanie i skubanko :D Na razie będziemy chodzić na te kursy jako widzowie, aby Nele przyzwyczaić do otoczenia i osób, bo bywa nieufna i niepewna. Po wakacjach zapisujemy się na udział w kursach. One nie są jednorazowe, płaci się 350 złotych za 20 spotkań. A Nela jest taka trochę szorstkawa? Fajnie, ja byłam na agi wtedy jako widz, a jak będą kursy w cavano to się zapiszę (teraz zbieram kase) możliwe ze w wakacje pojadę na obóz psi, ale jeszcze nie wiem. Aleksandra95 napisał(a):Ja mam naturalne puszyste włosy.. :angryy::angryy: żeby iść gdzieś w rozpuszczonych to prostuje,czyli każdego dnia :diabloti: A mi się strasznie kręcą te krótsze pocieniowane kosmki koło twarzy takie od grzywki i też codziennie prostuje...:D Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Tak ,jest nie trochę, tylko w 100% szorstkowłosa :D Fajnie jeżeli pojedziecie na ten obóz. Ja się nie przyłączam do tematu `włosowego`, nie mam zamiaru go rozkręcać :diabloti: :razz: Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Collie napisał(a):Tak ,jest nie trochę, tylko w 100% szorstkowłosa :D Fajnie jeżeli pojedziecie na ten obóz. Ja się nie przyłączam do tematu `włosowego`, nie mam zamiaru go rozkręcać :diabloti: :razz: Aha czyli okrywa włosowa w całości po mamusi:D oj dlaczego?:diabloti:? Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 westie_justa napisał(a):Aha czyli okrywa włosowa w całości po mamusi:D oj dlaczego?:diabloti:? Tak,to jedyna rzecz która odziedziczyła po mamusi z wyglądu ;) Hmm...kolejne 3 strony :D Quote
Aleksa. Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Collie napisał(a):Tak,to jedyna rzecz która odziedziczyła po mamusi z wyglądu ;) Hmm...kolejne 3 strony :D oj nie złość się. :calus: Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 może Nela też pogada z nami o włosach? z Dotką mogłyby pogadać:D Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):oj nie złość się. :calus: Mogę dopiero zacząć się złościć :evil_lol: Nie no, nie mam powodu przecież :cool3: westie_justa napisał(a):może Nela też pogada z nami o włosach? z Dotką mogłyby pogadać:D A kto z na psi, aby mógł tłumaczyć :D? Quote
Aleksa. Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Collie napisał(a):Mogę dopiero zacząć się złościć :evil_lol: Nie no, nie mam powodu przecież :cool3: Dobra kończymy temat o włosach nogach itp. :lol: Quote
Recommended Posts