taxelina Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 zawsze to tez nowe doswiadczenie dla Ciebie :) Quote
Qeeriefire Posted May 30, 2011 Author Posted May 30, 2011 deer_1987 napisał(a):zawsze to tez nowe doswiadczenie dla Ciebie :) Oj tak :evil_lol: Każdy pies jest inny i inaczej się uczy. Quote
Aleksa. Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Collie napisał(a):Ktoś chętny na fotki :razz: ? jeszcze się pytasz ?!?!?!?! Ja !!!:):):) Quote
Qeeriefire Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 No to proszę :D KOPANIE :diabloti: jutro druga cześć zdjęć Quote
taxelina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No nie najpierw sie pytasz a potem tak malo dajesz :P Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Duży dołek wykopała ?:D deer_1987 napisał(a):No nie najpierw sie pytasz a potem tak malo dajesz :P Duży, ale nie jej rekordowy :D Nie mam niestety czasu, zajęłam się psiakiem ze schrona, ogłaszaniem itd. Quote
taxelina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 A rozumiem :) Tyle psiakow czeka na domy :( ja bym kiedys mogla jakiegos przygarnac ale to ponad pol roku zajmuje zanim papiery bedzie mial zeby wjechac do nas :( Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 deer_1987 napisał(a):A rozumiem :) Tyle psiakow czeka na domy :( ja bym kiedys mogla jakiegos przygarnac ale to ponad pol roku zajmuje zanim papiery bedzie mial zeby wjechac do nas :( Niestety aż tyle i niestety wiele z nich nie jest nigdzie ogłaszane :( Quote
taxelina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 tutaj nie ma czegos takiego jak bezdomny pies, jest troche fundacji co maja psy ale to max 20 na fundacje... po prostu jest obowiazek chipa i wtedy jest wlasciciel i placi... no i takie z fundacji sie kastruje raczej to nie ma szczeniakow Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 deer_1987 napisał(a):tutaj nie ma czegos takiego jak bezdomny pies, jest troche fundacji co maja psy ale to max 20 na fundacje... po prostu jest obowiazek chipa i wtedy jest wlasciciel i placi... no i takie z fundacji sie kastruje raczej to nie ma szczeniakow Szkoda, że tutaj, u nas tak nie ma :-( A co krok są bezdomniaki. Quote
taxelina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tak ale to tez wymaga przepisow i zmiany mentalnosci ludzi :( tutaj pies kosztuje ok 6 tys zlotych (najtanszy bo sa i takie za ponad 10 tys zl) wiec sie go tak nie wyrzuca bo szkoda :D Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 deer_1987 napisał(a):Cala szczesliwa z tym kopaniem :loveu: Tylko to jest dla niej ważne, niestety :evil_lol: A my nadal czekamy na nasz dysk, niby juz go nam wysłali... Quote
taxelina Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Wiesz jak Sherry moze to tez z tego korzysta :razz: Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 deer_1987 napisał(a):Wiesz jak Sherry moze to tez z tego korzysta :razz: Te psy tak mają :D Nela to codziennie chce kopać. Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 papillonek napisał(a):Nie wiem jak te psy tak mogą :P Praca i praca :diabloti: Ostatnio na spacerach nie mogę ani z Nela poćwiczyć, nie mowiac już o spuszczeniu ze smyczy, bo mimo to, ze jest wysterylizowana to za nią wszystkie psy chodzą :angryy: Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 papillonek napisał(a):No to niefajnie,ale znam Twój ból ;) Juz nie wytrzymuje z tymi psami, nie dość , że wszedzie chodza to jeszcze walczą o nia :roll: No cóż..życie :evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No do soni jest to samo i pewnie dlatego już się ich boi i się broni :roll: :shake: :angryy: Quote
Qeeriefire Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 [quote name='papillonek']No do soni jest to samo i pewnie dlatego już się ich boi i się broni :roll: :shake: :angryy: Nie dziwie im sie, że sie bronią ;) Nie wiem czy juz ogłaszać Tomiego, bo kupiłam pakiet ogłoszeń na 50 stronach ,czy lepiej poczekac na zdjęcia ... http://www.dogomania.pl/threads/208702-Tom-ofiar%C4%85-wandalizmu-braku-odpowiedzialno%C5%9Bci-i-bezprawia Quote
Recommended Posts