Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Silky123 napisał(a):
a wogóle to jak on się teraz trzyma ? :)

Problem w tym, że nie ma kontaktu z osobą, która ma go odwiedzać, ale może o tym na jego wątku ;)
A teraz, teraz jest w pełni normalnym psem. Radosnym i energicznym.
Mam teraz czas, ale zero zdjęć :shake:

Posted

sliczne szeleczki pieknie sie w nich prezentuje!!! a ilość sztuczek....wow.....jest pod wrazeniem moje tez kilka potrafia i w sumie kazda zna cos innego ale nawet jak zbiore ich umiejetnosci do kupy to tak długiej listy nie otrzymam:) gratuluje!!!! obejrzałam tez jeden filmik Nela jest niesamowicie mądra zyczymy dalszych sukcesów:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
I jak tamci nie zapomnieli agility? :)

Z Kulką nie mogłam się spotkać, jej właściciele- nie jestem przez nich mile widziana, teraz to tylko `po kryjomu` będę ją widywać :(
Harrym się zajełam w sensie pielęgnacji, nawet na agility nie miałam czasu. Teraz część dnia spędza przy budzie, kiedyś na łańcuchy, ale wykombinowałam smycz, aby miał lżej oraz oczywiście na szeleczkach ( Poszerzyli drogę i brak ogrodzenia)Wyczyściłam mu budę, nie widziałam go 3 tygodnie to z radości nie wiedział co z sobą zrobić :D I to daje mi chęć do dalszej pracy ;)

Posted

martaipieski napisał(a):

sliczne szeleczki pieknie sie w nich prezentuje!!! a ilość sztuczek....wow.....jest pod wrazeniem moje tez kilka potrafia i w sumie kazda zna cos innego ale nawet jak zbiore ich umiejetnosci do kupy to tak długiej listy nie otrzymam:) gratuluje!!!! obejrzałam tez jeden filmik Nela jest niesamowicie mądra zyczymy dalszych sukcesów:)

Dziękujemy bardzo :)
To tylko praca człowieka z psem,a raczej współpraca. Też mam nadzieję, że będziemy miały obie możliwość nauki w tym kierunku. Po wakacjach zapisujemy się na agility. Z większą liczbą psów jest(chyba) ciężej pracować ;)

Silky123 napisał(a):
mam pytanko, gdzie kupiłaś te szeleczki ? :loveu:

justa mnie już wyręczyła w podaniu strony :D
Misia&Ruby napisał(a):
Szeleczki superowe! :)

Dzięki :)

Posted

cocker_damian napisał(a):
szeleczki wprost boskie no i ten napis też muszę kupić takie Gabi szkoda że niema czerwonych no ale cóż przynajmniej będzie fajny napis :D

Nie tyle fajny napis, ale są wytrzymałe i praktyczne. Dziękujemy

Guest papillonek
Posted

u nas też fotki ,mamy nowy zakup i tym razem nie zabawka :evil_lol: