Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 deer_1987 napisał(a):jak to ktos Ci zdjecia skasowal? Z aparatu...może przez przypadek ktoś formatowanie nacisnął i po zdjęciach. Miałam zdjęcia Neli z nową psią koleżanką. Quote
taxelina Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 äha :( no to glupioo :( Ja dzis mialam w planach wiecej zdjec w ogrodzie botaniocznym ale po srodzie Göteborg nie naladowalam bateri.. Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 deer_1987 napisał(a):äha :( no to glupioo :( Ja dzis mialam w planach wiecej zdjec w ogrodzie botaniocznym ale po srodzie Göteborg nie naladowalam bateri.. Niestety :( Ale ważne, że są ;) Quote
Guest papillonek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Dobra kończymy temat o włosach nogach itp. :lol: OK :) Dobrze,że mi się nic nie kręci XD Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 No temat skończony, załóżmy :D Na YT przybyło 3 komentarze :evil_lol: wiem mam czym się chwalić i przypominam o filmiku ze względu na brak zdjęć :http://www.youtube.com/watch?v=mz3ZAuhOxAE&feature=channel_video_title Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja kurcze nie mogę znaleźć miejsca zeby nagrać juz nagrałam kilka a wszystkie do bani, nic nie słychać, no jeszcze spróbuję gdzieś;) Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 westie_justa napisał(a):ja kurcze nie mogę znaleźć miejsca zeby nagrać juz nagrałam kilka a wszystkie do bani, nic nie słychać, no jeszcze spróbuję gdzieś;) Ważne, że są :) A lasek? Quote
Yuveza Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ooo nie pomyślałam tam nagram:D! ale tamtych nie mam bo pousuwałam mam jeden ale taki nedzny;) Quote
Qeeriefire Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 westie_justa napisał(a):ooo nie pomyślałam tam nagram:D! ale tamtych nie mam bo pousuwałam mam jeden ale taki nedzny;) No to nagrywaj i dawaj :evil_lol: Quote
Qeeriefire Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Czesc!! :) Witamy ;) Dzisiaj zdjęć nie będzie, po długiej przerwie jadę do Harrego i Kulki. :multi: Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 No to super!! Ciekawe jak im pojdzie na agility :) Quote
Qeeriefire Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 deer_1987 napisał(a):No to super!! Ciekawe jak im pojdzie na agility :) Dawno nikt z nimi nie ćwiczył, ale może nie będzie źle :p Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Collie napisał(a):Dawno nikt z nimi nie ćwiczył, ale może nie będzie źle :p Mi troche brakuje tego agility... Quote
Qeeriefire Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Mi troche brakuje tego agility... Widziałam filmiku na YT Niuni na agility :loveu: A Sherry ? Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Collie napisał(a):Widziałam filmiku na YT Niuni na agility :loveu: A Sherry ? Sherry w ogole nie jest tym zainteresowana, znaczy tu sa jakies jej na agility https://picasaweb.google.com/marta.eslov/Agility ale to nie to samo co zNiunia, sherry zrobi bo dostanie smaka czy ja poprosze a nie dlatego ze to lubi Quote
Yuveza Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Niunia mimo choroby tak sobie radzi na hopkach:D? Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 westie_justa napisał(a):Niunia mimo choroby tak sobie radzi na hopkach:D? To sa stare zdjecia, od listopada czyli odkad choruje nie bylismy tam i juz nigdy tam nie wrocimy. jej tylne nogi nie pozwalaja jej wskoczyc na niska sofe aco dopiero na hopki.. :roll: Quote
Qeeriefire Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 deer_1987 napisał(a):Sherry w ogole nie jest tym zainteresowana, znaczy tu sa jakies jej na agility https://picasaweb.google.com/marta.eslov/Agility ale to nie to samo co zNiunia, sherry zrobi bo dostanie smaka czy ja poprosze a nie dlatego ze to lubi deer_1987 napisał(a):To sa stare zdjecia, od listopada czyli odkad choruje nie bylismy tam i juz nigdy tam nie wrocimy. jej tylne nogi nie pozwalaja jej wskoczyc na niska sofe aco dopiero na hopki.. :roll: Szkoda, że z Niunią tak wyszło.. ale oby nie było gorzej Quote
taxelina Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Collie napisał(a):Szkoda, że z Niunią tak wyszło.. ale oby nie było gorzej Pewnie kiedys bedzie - taka kolej rzeczy ale moze dzieki lekom i rehabilitacji uda sie to spowolnic. Quote
Natalia&Cody Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Kiedy będą nowe zdjęcia ? :D Pozdrawiamy serdecznie Nelę. :loveu: Quote
Qeeriefire Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 deer_1987 napisał(a):Pewnie kiedys bedzie - taka kolej rzeczy ale moze dzieki lekom i rehabilitacji uda sie to spowolnic. Miejmy nadzieję :( ;) Silky123 napisał(a):Kiedy będą nowe zdjęcia ? :D Pozdrawiamy serdecznie Nelę. :loveu: Ja tylko na chwilę weszłam :D I pędzę do Toma. Niestety nie wiem kiedy zdjęcia będą, ten Tom... :( Nela pozdrowiona, dziękujemy ;) Wygłaskaj od nas Codiego Quote
Natalia&Cody Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No to czekamy, aż wejdziesz na dłużej. :D Cody zaraz zostanie wygłaskany, alee co z Tomem ?... bo chyba nie jestem w temacie... Quote
Qeeriefire Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 Silky123 napisał(a):No to czekamy, aż wejdziesz na dłużej. :D Cody zaraz zostanie wygłaskany, alee co z Tomem ?... bo chyba nie jestem w temacie... Silky wejdz na mój baner z Tomem ;) Quote
Recommended Posts