Sonka95 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ja mam w poniedziałek sprawdzian z trygonometrii więc zapowiada się niedziela z książką od matmy :roll: Kiedyś babka to nie patrzyła co robimy więc można było ściągać do woli ,a teraz nie ma tak lekko :shake: Quote
Qeeriefire Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 (edited) Czeeść, miło widzieć, że ktoś do nas wpada, mimo, że u nas nic ciekawego :evil_lol: :loveu: [quote name='Border_Collie']Hahah, tydzień temu mu poluzowałm i osunęłam bardziej w dół i wygląda nadal zabójczo ;D To poszukajcie, bo ta bandana jest cudna *-* Może to była właśnie kwestia poluzowania, Nela nie chce się w niej pokazywać :D [quote name='Klaudia&Aza']Jak wam idzie dostawianie do lewej nogi, nie wspominałaś coś przypadkiem o filmiku?:diabloti::evil_lol: Dopiero początki, nie wiem czy coś z tego będzie, ale nie tracę nadziei. :lol: A filmik... za kilka miesięcy :eviltong: [quote name='Sonka95']Skąd ja to znam weekend z matematyką :roll: [quote name='paulaa.']Też teraz przerabiamy wielomiany... masakra. :shake: [quote name='Sonka95']Ja mam w poniedziałek sprawdzian z trygonometrii więc zapowiada się niedziela z książką od matmy :roll: Kiedyś babka to nie patrzyła co robimy więc można było ściągać do woli ,a teraz nie ma tak lekko :shake: Wielomiany początkowo szło ogarnąć, czeka mnie sprawdzian niedługo, bo już skończyliśmy, na razie zrobiłam 32 zadania :lol: Trygonometrii jakoś nigdy nie lubiłam, to nie dla mnie :diabloti: Powodzenia na sprawdzianie, u nas nigdy nie szło ściąganie, facet wszystko zauważy i od razu zabiera kartkę, ale jest w porządku, raz w miesiącu mamy jeden sprawdzian i czasami kartkówkę (ale zapowiedzianą), przygotowuje nas czysto do matury. Edited January 18, 2013 by Collie Quote
Qeeriefire Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 (edited) No i w chuście :) I marne dostawanie :evil_lol: Może niektórzy wiedzą, że od dłuższego czasu rozważamy posiadanie drugiego psa... był plan, że zawita do nas już w te wakacje, ale porzuciłam go na rzecz czegoś, na co czekałam od lat i składam na to pieniądze. :) Ale nie zaprzeczenie taki drugi członek rodziny się pojawi, tylko pytanie kiedy i wciąż nie zdecydowałam na 100% czy to będzie kundelek ze schroniska czy terier. Plus jest taki, że mama coraz bardziej się przekonywuje, że to dobry pomysł, ale ja oczywiście chciałabym, aby to był odpowiedni moment, a przede wszystkim odpowiedzialna decyzja. ;) Edited January 18, 2013 by Collie Quote
Sonka95 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Ja też mam taką samą chustę :loveu: Pięknota z niej :cool3: http://img819.imageshack.us/img819/9071/h1610020.jpg Quote
Ty$ka Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Wygodnicka królewna z Nelki - sypia w łóżku :lol: No tak... decyzja o drugim psie jest dość trudna, bo z jednej strony wiele przemawia, by wziąć, gdy jest wymarzony miot, ale z drugiej strony nie zawsze można sobie teraz pozwolić i czeka się na lepszy moment. Dlatego trzymam kciuki za właściwie podjęcie decyzji :) A o jakim terierze myślisz? Quote
Qeeriefire Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='Sonka95']Ja też mam taką samą chustę :loveu: Pięknota z niej :cool3: http://img819.imageshack.us/img819/9071/h1610020.jpg Lubię ją, chociaż mamy już gdzieś dziurę. :D Dziękujemy :loveu: [quote name='Ty$ka']Wygodnicka królewna z Nelki - sypia w łóżku :lol: No tak... decyzja o drugim psie jest dość trudna, bo z jednej strony wiele przemawia, by wziąć, gdy jest wymarzony miot, ale z drugiej strony nie zawsze można sobie teraz pozwolić i czeka się na lepszy moment. Dlatego trzymam kciuki za właściwie podjęcie decyzji :) A o jakim terierze myślisz? Grzeje dupsko... ale w nocy ma zakaz i nauczyła się, że ma spać wtedy w swoim legowisku. Mam tylko nadzieję, że ten lepszy moment się pojawi, niby zawsze lepiej poczekać i być pewnym wyboru, dokładnie. :) Dzięki, kciuki się przydadzą, a czas pokaże, co do teriera to Parson lub Irlandzki. :p Quote
paulaa. Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 http://img28.imageshack.us/img28/3048/h1610036.jpg ładnie jej w chustce :loveu: a u was jeszcze choinka stoi, czy mi się wydaje ? :lol: Quote
Klaudia&Aza Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Cześć Wam :) Na filmik czekam z niecierpliwością :lol: Quote
Sonka95 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Hej :D O Terierka Irlandzkiego to jeszcze na żywo nie widziałam ... ale obie rasy fajne ;) Quote
Qeeriefire Posted January 21, 2013 Author Posted January 21, 2013 [quote name='paulaa.']http://img28.imageshack.us/img28/3048/h1610036.jpg ładnie jej w chustce :loveu: a u was jeszcze choinka stoi, czy mi się wydaje ? :lol: Dziękujemy ;) Tak, tak, choinka jeszcze stoi, bo żywa i będzie przesadzana, a właśnie zaczęła rozkwitać :lol: [quote name='Klaudia&Aza']Cześć Wam :) Na filmik czekam z niecierpliwością :lol: Filmik może dopiero na ferie, jeżeli będę miała czym nagrać, bo kamerą niestety się nie da :roll: [quote name='Sonka95']Hej :D O Terierka Irlandzkiego to jeszcze na żywo nie widziałam ... ale obie rasy fajne ;) Takie rude diabły, ale to ich zaleta :) Quote
Qeeriefire Posted January 22, 2013 Author Posted January 22, 2013 Pogoda u nas koszmarna śnieg zamarzł wszędzie, iść po chodniku i się nie wywalić do wielki cud, Nela chodzi po śniegu (a raczej lodzie) z ciągle rozjeżdżającymi się łapami i nawet nie mam czasu zdjęć porobić. Na szybach okna jak wczoraj deszcz padał tak wszystko na nim zamarzło. Jutro planuje wziąć kamerę na spacer, bo dzisiaj na chemię muszę się uczyć, a czwartek, piątek mam skrócone lekcje. :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 U nas taka pogoda od paru dni - każdy mieszkaniec Zamojszczyzny przynajmniej wyćwiczy w sobie umiejętność utrzymywania równowagi na lodzie i nawet łyżwy do tego nam niepotrzebne :lol: 8) Ej, ja też chcę skrócone lekcje :( I czekam na filmik :P Ależ Nelka się wywaliła :lol: :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 Super masz , że są skrócone lekcje ;) Też tak chce :evil_lol: Ale wygibasy :diabloti: http://img547.imageshack.us/img547/8684/h1620004.jpg Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 [quote name='Sonka95']Super masz , że są skrócone lekcje ;) Też tak chce :evil_lol: Ale wygibasy :diabloti: http://img547.imageshack.us/img547/8684/h1620004.jpg [quote name='Ty$ka']U nas taka pogoda od paru dni - każdy mieszkaniec Zamojszczyzny przynajmniej wyćwiczy w sobie umiejętność utrzymywania równowagi na lodzie i nawet łyżwy do tego nam niepotrzebne :lol: 8) Ej, ja też chcę skrócone lekcje :( I czekam na filmik :P Ależ Nelka się wywaliła :lol: :loveu: Oj tak, nie trzeba na łyżwy wychodzić. :evil_lol: Ona codziennie się tak rozkłada, chociaż to jest dopiero początkowa faza :) Za chwilę wgram kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru, chyba pierwsze ze spaceru w zimie. :lol: Quote
Qeeriefire Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 I dostawanie wciąż ćwiczymy, lepiej pracujemy na zewnątrz, więc może coś z tego będzie :) Quote
Oscar Patric Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 [quote name='Collie'] świetne focie,pozdrawiamy:) Quote
Ty$ka Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Ależ Nelcia szaleje na śniegu - nie widać po niej wieku w ogóle :lol: Quote
Sonka95 Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Ale zadowolona :loveu: http://img89.imageshack.us/img89/3968/h1650001c.jpg My ostatnio też ćwiczymy dostawianie ;) Quote
Border_Collie Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='Collie']Może niektórzy wiedzą, że od dłuższego czasu rozważamy posiadanie drugiego psa... był plan, że zawita do nas już w te wakacje, ale porzuciłam go na rzecz czegoś, na co czekałam od lat i składam na to pieniądze. :) Ale nie zaprzeczenie taki drugi członek rodziny się pojawi, tylko pytanie kiedy i wciąż nie zdecydowałam na 100% czy to będzie kundelek ze schroniska czy terier. Plus jest taki, że mama coraz bardziej się przekonywuje, że to dobry pomysł, ale ja oczywiście chciałabym, aby to był odpowiedni moment, a przede wszystkim odpowiedzialna decyzja. ;)[/QUOTE] Hej, czyżby koncert Slasha i Mylesika? :D Quote
Qeeriefire Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='unikatowydiament']świetne focie,pozdrawiamy:) Dziękujemy, pozdrawiamy cieplutko :) [quote name='Ty$ka']Ależ Nelcia szaleje na śniegu - nie widać po niej wieku w ogóle :lol: Szaleje, a zapomina, że nie może, ale jak tu takiej nie pozwolić :D Miło słyszeć, jednak ta siwa bródka... :razz: [quote name='Sonka95']Ale zadowolona :loveu: http://img89.imageshack.us/img89/3968/h1650001c.jpg My ostatnio też ćwiczymy dostawianie ;) Łapy by pogubiła :roll: Powodzenia, u nas to zmora, ale z Sonią pewnie pójdzie Wam świetnie. [quote name='Border_Collie']Hej, czyżby koncert Slasha i Mylesika? :D Nie, Bon Jovi ;) Quote
Chein Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 My tu na spacerek się umówić musimy! :evil_lol: Quote
Border_Collie Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Collie'] Nie, Bon Jovi ;)[/QUOTE] Oj nie trafiłam xD Quote
Sonka95 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jakoś nam idzie , ale zdechł pies nadal nie umie ;) Quote
Recommended Posts