Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

jestem ewu
u malców cisza
w weekend miałam dwa telefony
jednego pana zdyskredytowałam, ulica wskazana to lokale socjalne i duża przestępczość, wypowiadał się w imieniu czyimś, jacyś ludzie mieli pieska 10 lat, inny go pogryzł i nie zauważyli, potem było za póżno, na koniec pan powiedział, że to byłby jego psiak, a mówil o kimś w os trzeciej
drugi fone był obiecujący, pani zadzwoniła, potem napisała sms, jak zadzwoniłam, umówiłyśmy się na tel. na dziś, że poda mi adres przyjadę z samczykami, pogadamy i zobaczymy jak się by psiak tam odnalazł, ajjjjj i to by było na tyle
dzwoniłam dziś, nikt nei odbierał, napisałam 3 sms na 3 numery tel, z których się kontaktowała.....cisza.....chyba się rozmyśliła
no cóż....dalej jest 4 psiaki (2+2) mają co jeść, z głodu nie zginą, razem w kupie w budzie nie zamarzną
mam nadzieję, że mróz je zatrzyma w budzie, że nie wylezą
jeśli tak dalej pójdzie, zawiozę je do schroniska

Posted (edited)

[quote name='lilith27']nie wiem, ta suczka podobna jest

http://www.petworld.pl/ogloszenie/zaginione/radom-okolice-zaginela-suczka-mieszaniec/41871

to nie ta..... ta zaginiona ma dłuższą sierść i ma 8 lat, a ta druga ma krótki włos i tak na moje oko ok. roku/półtora

ta sunia już w DS! :) dzisiaj pojechała do Warszafki ;)
http://tablica.pl/oferta/micro-sunia-mlodziutka-szuka-domu-IDDfKX.html

Edited by kasumi
Posted

[quote name='lilith27']jestem ewu
u malców cisza
w weekend miałam dwa telefony
jednego pana zdyskredytowałam, ulica wskazana to lokale socjalne i duża przestępczość, wypowiadał się w imieniu czyimś, jacyś ludzie mieli pieska 10 lat, inny go pogryzł i nie zauważyli, potem było za póżno, na koniec pan powiedział, że to byłby jego psiak, a mówil o kimś w os trzeciej
drugi fone był obiecujący, pani zadzwoniła, potem napisała sms, jak zadzwoniłam, umówiłyśmy się na tel. na dziś, że poda mi adres przyjadę z samczykami, pogadamy i zobaczymy jak się by psiak tam odnalazł, ajjjjj i to by było na tyle
dzwoniłam dziś, nikt nei odbierał, napisałam 3 sms na 3 numery tel, z których się kontaktowała.....cisza.....chyba się rozmyśliła
no cóż....dalej jest 4 psiaki (2+2) mają co jeść, z głodu nie zginą, razem w kupie w budzie nie zamarzną
mam nadzieję, że mróz je zatrzyma w budzie, że nie wylezą
jeśli tak dalej pójdzie, zawiozę je do schroniska[/QUOTE]
Koniecznie, w schronisku nie ma luksusu ale może je ktoś wypatrzy i auta nie rozjadą.

Posted

rosną
podobno są juz tak duże, że ich mam nie poznać
dziś szwagier im gotował kiełbaskę z makaronem na jutro- tłusto i kalorycznie na mrozy

wczoraj dzwoniłam do schroniska
min. 2 tyg. od szczepienia będą bezpieczne
czyli najwcześniej w poniedziałek

a
wczoraj czy przedwczoraj przeleciałam po facebookowyh profilach schroniskowych, tozowskich, etc
cisza....od soboty nikt nie dzwonił
pani, która nie odbierała w poniedziałek na pewno sie rozmyśliła, nie odzywa się w ogóle mimo, że pisałam sms na 3 różne tel
na razie nic sie nie dzieje

Posted

ślicznie dziękujemy za tak wyczerpujące wiadomości

dobrze, że maluszki nie zamarzną, bo to, co się dzieje na polu jest przerażające...

lilith27 napisał(a):
rosną
podobno są juz tak duże, że ich mam nie poznać
dziś szwagier im gotował kiełbaskę z makaronem na jutro- tłusto i kalorycznie na mrozy

wczoraj dzwoniłam do schroniska
min. 2 tyg. od szczepienia będą bezpieczne
czyli najwcześniej w poniedziałek

a
wczoraj czy przedwczoraj przeleciałam po facebookowyh profilach schroniskowych, tozowskich, etc
cisza....od soboty nikt nie dzwonił
pani, która nie odbierała w poniedziałek na pewno sie rozmyśliła, nie odzywa się w ogóle mimo, że pisałam sms na 3 różne tel
na razie nic sie nie dzieje

Posted

Lilith, podaj mi gotowy tekst i zdjęcia psiaków, to zamówię ogłoszenia. Tylko puść mi przynajmniej dzwonka jak już będą.
Mam duże problemy z internetem..