Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli chodzi o rozliczenie to mam wpłaty od  grzenki do grudnia po 10zł miesięcznie, od kocurek 12zł miesięcznie do lutego. W listopadzie przyszło 50zł od eossi i 100zł od darczyńcy z FB. Poza tym od listopada co miesiąc 50zł z wirtualnej adopcji ze strony Korabiewic.

U Tusi bez zmian, nadal bez domu, chętnych brak, choć nie sądzę żeby ona sobie zdawała z tego sprawę że nie ma domu ;)

Posted

Właśnie odnowiłam Tusi ogłoszenie na OLX, dostałam taka odpowiedź.

Piękna psinka, szkoda,że jesteście tak daleko :/ niedawno musiałam uśpić swoją psinę,która jest strasznie podobna do tej. Z chęcią bym przygarnęła taką psinę,ale niestety jestem z województwa kujawsko-pomorskiego ;/ trzymam kciuki zeby znalazła domek.

Posted

Obawiam się adopcji Tusi tak daleko, chyba że byłby to dom z ogrodem, albo/i doświadczony jeśli chodzi o psy trudne. Przez weekend nie będę miała dostępu do internetu. Jakby co jestem pod telefonem 500552762.

Posted

Tusia przebywa pod Warszawą. Możliwa pomoc w transporcie, ale tylko do najlepszego domku na świecie!!!!

to jest w ogłoszeniu na olx.pl

Posted

Potrzeba 58zł. Tak kupię, zbieram deklaracje dla wszystkich psów, jak się uda zebrać choć połowę kwoty to zamówię, nie mam jak założyć za całość bo to 10psów.