Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
O widze ze ktoś tu psozedł foty robić :D:D a ja sie zebrać nie moge ani do fot ani do nauki... ale sie zrobiłam wygodna :D:D

Ojj i ja bym tak chciała się polenić :D Ale za godzinkę czas się pakować, żegnać z kropiastą i jechać do... no wiecie gdzie ;)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja znofff nie zdazylam z toba "pgadac" cos sie mijamy ostatnio:(
no ale w przyszlym tyg chyba juz na siebei trafimy:) mam nadziejee:)
zdiec widzialam tylko kilka aleeee.....jutro reszte nadrobie:)

wiec nei boj sie kurzem nie zarosnie twa galeryyyyjaa:)

Posted

Siemacie!!
[SIZE=3]A to Wam "niespodziewke" zrobiłam hę?? :cool3::evil_lol:
Pomyślałam sobie wczoraj żeby to w piątek do szkoły nie pójść i dziś wróciłam do domu :lol:

Nie macie pojęcia jak bardzo mi miło że ktoś tu zagląda, nawet kiedy mnie nie ma :loveu:

Dziękuję Wam bardzo bardzo bardzo :loveu::calus:

Posted

heeeej laska:)
ale niespodzianka:):crazyeye:
ja tu do jutra na ciebei czekam a tu juz:
no to suuuper ze przyjechalas wczesniej i teraz bedziesz troszke az bedziemy mialy cie dosc:diabloti::eviltong:
zartuje:)
no i oczywiscie jak zwykle bede domagac siem historii o pilkarzu damie no i co u ciebie slychac:)

aaa noo i foootkiii:)

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Nununu na wagary... ;P Ostatni dzień szkoły... Też tak chce nie iść.HA! A ja mam oficjalne pozwolenie rodziców :cool3: Jakbym sama z siebie poszla na wagary to miałabym przechlapane [co nie znaczy że na wagary w ogóle nie chodze :diabloti:]

A tak w ogóle to hej Sylwia. Dawaj odrazu foty Czabiego i Figi :D :P
No właśnie. Fotki Figi moge zrobić jak tylko bateryje sie naładują. Ale Czaba... :shake: Czab jest teraz u Jadzika [koleżanki z którą mieszkam], tata zabronił mi go zabierać na weekend do nas :placz:

[quote name='Alynkaaa']heeeej laska
ale niespodzianka
ja tu do jutra na ciebei czekam a tu juz:
no to suuuper ze przyjechalas wczesniej i teraz bedziesz troszke az bedziemy mialy cie dosc
zartuje
no i oczywiscie jak zwykle bede domagac siem historii o pilkarzu damie no i co u ciebie slychac

aaa noo i foootkiii
Ojj historii o piłkarzu Wam moge zaserwować, do tego same złe :shake: Ostatnimi czasy Czab ucieka z posesji i biegnie za nami na stacje [przeciska sie pod siatką :mad:] aż doszło do tego że nie pojechałam przez niego na sprawdzian z biologii i dostałam od razu 1 :angryy: [ale poprawiłam NA SZCZĘŚĆIE na 4:cool3:]. Skończyło się na tym że pozatykałyśmy dziury pod siatką cegłami, a nawet dołożyłyśmy jeszcze jakieś deski znalezione za domem. Ale i to go nie zdołało zatrzymać, kiedy doszłyśmy na stację po kilku minutach czekania Czabi podleciał do nas machając TAK JAKBY NIGDY NIC ogonem :angryy: Nie pojechałyśmy wtedy do szkoły, a na drugi dzień mój dziadek przyniósł łańcuch i powiedział że nie będziemy żadnych cegieł pod siatką układać [jakby nie było - mieszkamy w domu mojej cioci która jest w stanach a dziadek się nim opiekował więc nie możemy robić tam co nam się żywnie podoba] i dodał że pies na czas kiedy my jesteśmy w szkole ma być uwiązany. I co ja mam teraz zrobić :(

[quote name='Ola']Oooooo Sylwuś!!!!! Jesteś już!!!! No cześć Olu :calus: A jestem jestem :cool3: I będę caaaaalutki tydzień i [jak pisała Ala] aż będziecie mnie mieć dość :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Siemacie!!
[SIZE=3]A to Wam "niespodziewke" zrobiłam hę?? :cool3::evil_lol:
Pomyślałam sobie wczoraj żeby to w piątek do szkoły nie pójść i dziś wróciłam do domu :lol:

Nie macie pojęcia jak bardzo mi miło że ktoś tu zagląda, nawet kiedy mnie nie ma :loveu:

Dziękuję Wam bardzo bardzo bardzo :loveu::calus:

Yeah!!! :multi: :multi: :multi:

Jak miło Cię widzieć :) :) :) I to przed czasem!!!