Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Ilona :calus: Kibuś to pies Jadzika

pinczerka_i_Gizmo jakoś to będzie ;) Dziękuję że jesteś :)

wiq czesc ;) Już jesteśmy, ale nie na długo. Odzyskałam kompa tylko na jakiś czas, wyrobiłam się juz z szukaniem materiałów potrzebnych mi do szkoły i wpadłam na dogo.

fidelek2 witajcie :multi:

Tina.Sara
cześć ;) ale masz pięknego podpisaaa :loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gochgoch :calus: bo nie potrafię :lol: Lepiej by to wyglądalo jakby było ufocone jakimś lepszym sprzętem :( A środkow na coś lepszego brak, musze sie zadowolic tym gratem z 4.1mega pixela :/

Posted

[quote name=':: FiGa ::']gochgoch :calus: bo nie potrafię :lol: Lepiej by to wyglądalo jakby było ufocone jakimś lepszym sprzętem :( A środkow na coś lepszego brak, musze sie zadowolic tym gratem z 4.1mega pixela :/

ło jesuuuuuuuuuuu...
KOBITO OPANUJ SIĘ!!!!!

Posted

:evil_lol: Wbrew pozorom Aza lubi koty - jak jest jakis maluszek to ukocha malca, wymyje, podzieli się jedzonkiem, starszego toleruje (gorzej jak ucieka na wolnej przestrzeni) a obce przegania. Przed chwilką siedziala pod drzewem i obszczekiwała, bo jakies wielkie kocisko przegonila. :evil_lol:
Śliczności - widze ozorek!

Posted

Gosiu Figa też ogólnie koty lubi, ale na wolnej przestrzeni traktuje jak uciekającą zabawkę, chętnie by kociaka stratowała :lol:
Czabi jest nastawiony przyjaźnie do każdego stworzenia, koty traktuje jak psy.