Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze Sylwus zaluje ze mneinei bylo wtedy kiedt ty bylas na dogo:(
no ale moze w ten weekend se nadrbimy:d ogoladalam wszysciutkie fotki i sa sliiiiczne:D
szczegolnei te z szarym tlem i jak Fifi i pilkarz walcza o misia:loveu: :loveu: :loveu:
swietne sa te psiunie:D

Posted

Przepraszam za przerwę w odpisywaniu ale:

The server is too busy at the moment. Please try again later.
:mad: Ja to mam szczególne szczęscie do tego busy :lol:

[quote name='leemonca']cześć!!! ja teżleemonca :calus:

[quote name='Marta_Ares']WITAMCzść Martuniu :multi:

cześć Sylwuś co tam u Was? i u moich dwóch szkrabiczków? no i jak Twoje samopoczucie?
Cześć kochana :loveu:
U MOICH szkrabów całkiem całkiem :cool3: Figa obficie się ze mną przywitała i teraz molestują się nawzajem z Czabem :cool3:
A moje samopoczucie jak narazie w porządku ;) Z rodzicami się jeszcze nie widziałam, mam nadzieje ze ten weekend minie bezproblemowo ;) Dziękuję że pytasz :calus:

My też się stęskniliśmy
Nawet nie wiesz jak miło to słyszeć :loveu:

[quote name='moje słoneczko']kurcze Sylwus zaluje ze mneinei bylo wtedy kiedt ty bylas na dogo
no ale moze w ten weekend se nadrbimy:d ogoladalam wszysciutkie fotki i sa sliiiiczne
szczegolnei te z szarym tlem i jak Fifi i pilkarz walcza o misia
swietne sa te psiunie Kochana!! Nareszcie jesteś :loveu: Bardzo się cieszę że fotki się Wam spodobały :multi:

A tak z innej beczki :D W tym tygodniu miałyśmy dwie pociechy w naszym domku :multi: Jadzik [koleżanka która ze mną mieszka] wzięła Kibica, małego rudzielca na caaaalutki tydzień, a musiała go wziąść [ku niezadowoleniu mojej babci która czasami do nas zagląda:shake:] bo malec uciekał z domu, jakaś suczka okolicznego wsióra miała cieczkę [biedna mała suńka... widziałam ją otoczoną dwunastoma psami, wykończoną... :( nieodpowiedzialność ludzi to coś co najbardziej mnie dobija..].

hmmm... Bylo bardzo wesoło, Czab nie musiał zostawać na czas kiedy my byłyśmy w szkole sam :cool1: Co rano były koncerty bo mały-rudy-wredny cięzko znosił rozstanie z Jadzikiem i wył :shake:
Sąsiedzi się mojej babci skarżyli :diabloti: I wcale się im nie dziwię, ja także byłabym zdenerwowana gdyby jakiś zwierz wył mi o 5 rano pod oknem :lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

...U MOICH szkrabów całkiem całkiem :cool3: Figa obficie się ze mną przywitała i teraz molestują się nawzajem z Czabem :cool3: ...

no dobra, niech Ci będzie, że U TWOICH :evil_lol::evil_lol:

Posted

czesc kochana:)pzrez to ze dzis w szkole nei bylam wydaj mi sie za dzis juz sobota albo niedziela i sie dziwilam ze ciebie nie ma i nie ma....a tu psikus bo dzis piatek no i wkoncu przybylas:)
czekam z neicierpliwoscia na kropkowo rude foteczki i moze jakies jescze ciekawwe wiesci z wielkiego swiata:):cool3: :cool3:

Posted

No widzę że tu u nas kilka postów przybyło :lol: Wiecie co?? Nie chce mi się siedzieć w naszej galerii, wolę odwiedzać Wasze :evil_lol:

Foteczki jutro :diabloti:

Alynkaaa a to czego w szkole nie była co?? Chora?? :calus:

fidelek2 no. :evil_lol: I tak ma być :evil_lol:

wig - nie mów hop zanim nie przeskoczysz :evil_lol:
Ale też się ciesze bardzooo :calus:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][SIZE=6]DOBRANOC KOCHANI !!

[SIZE=7]ŻYCZĘ WAM PIĘKNYCH, SŁODKICH SNÓW !!

dobranoc Sylwus:)
kolorowych senkoooffff:):*****

ps.a nie bylam bo...wxy*:diabloti:
*wagarki:diabloti: