Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alynkaaa'][COLOR=red][B][FONT=Century Gothic][SIZE=5]ps.a nie bylam bo...wxy*:diabloti:[/SIZE][/FONT] [/B][/COLOR]
[B][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]*wagarki:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
:diabloti:
[COLOR=RoyalBlue][B][FONT=Century Gothic]Szkoda że ja tak nie mogę :shake: Moi rodzice postawili warunek - "uczysz się dobrze i nie uciekasz z lekcji to mieszkasz sama, jeśli nie to wracasz do domu i przepisujemy cię do leżajska", a ja nie chcę do leżajska :p więc wolę być grzeczna :evil_lol:

leemonca co ty tak wcześnie?? :-o chyba w ogóle nie poszłaś spać hę?? :cool3:

Ola&Kora :cool1: a ktoś tu obiecywał jakieś foteczki?? :evil_lol:

Cerber :calus: Nic ciekawego nie słychować :lol: Od rana sprzątam, sprzątam i sprzątam... kiedyś trzeba :roll: Teraz mam chwilkę to tu przylazłam, a później bierzemy psiaki na dłuuuugi spacerek :multi:

Alynkaaa ja wstałam dwie godzinki później bo Czabuś chciał o 6:30 siku :lol: Poszłam z urwisami na dłuższy spacer i później juz zasnąć nie mogłam :angryy: a teraz ślipka mi się kleją.

g_o_n_i_a no cześć :mad: Zdrajcy!! :mad: :evil_lol::evil_lol:
[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[B][COLOR=red]no ja tez zabardzo niemoge uciekac ale patrzac pod tym kontem ze bede miala zaleglosci...ale cze=asem sa tak bzdurne lekcje ze mozna sobie wziac wolne....:D i ja z tego nieraz kozystam:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red][/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]no ale chyba beda dzis jakies focie jak juz ci siem oczka odkleja??????[/COLOR][/B]

Posted

[quote=:: FiGa ::;]:diabloti:
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=royalblue]Ola&Kora :cool1: a ktoś tu obiecywał jakieś foteczki?? :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Hehehe mogą być nawet takie nieobiecane :eviltong: Ja siem nie pogniewam :eviltong:

Posted

[quote name='haska_12']Dzien dobry :multi: Jak minął dzien? :diabloti:

[COLOR=wheat]U mnie nowe focie :evil_lol:[/COLOR][/quote]Już was nawiedzam :evil_lol:

Dzień minął na sprzątaniu :shake:

Posted

[quote name='Alynkaaa'][B][COLOR=red]no ja tez zabardzo niemoge uciekac ale patrzac pod tym kontem ze bede miala zaleglosci...ale cze=asem sa tak bzdurne lekcje ze mozna sobie wziac wolne....:D i ja z tego nieraz kozystam:)[/COLOR][/B][/quote]
Czyli w pt masz same durne lekcje?? :D:D:D

P.S. Właśnie mi Jadzik napisała że Kibusia pogryzły jakieś psy :-( Kuleje i ma dużo zadrapań :shake:

Posted

[quote=:: FiGa ::;]No ładnie :( Kochani musze sie juz pozegnac :(
Poklucilam sie z tata, zabral mi kompa, teraz jestem u kolezanki :(
Żegnajcie :([/quote]

Ojej Sylwuś :-( Może spróbuj to jakoś odkręcić, pogadać z tatą... Nie opuszczaj nas...

Posted

[FONT=Arial][SIZE=1]Cześć
[SIZE=2]Nie wiem po co ja tu w ogóle przylazłam, może po prostu szukam sobie zajęcia.
Nienawidze siebie za to co dziś zrobiłam. Działanie pod wpływem impulsu to moja główna wada.
Może dam jakieś fotki, ale muszę je najpierw zrobic a szczerze to mi się nie chce. Chyba że dam tutaj te beznadziejne które zrobiłam tydzień temu.[/SIZE]
[/SIZE][/FONT]