Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images4.fotosik.pl/232/a2f0a9e38f5c890e.jpg[/IMG][/URL]

Papapapapa :*:*:*:*:*
Do piątku, maleńka ;)

Posted

[B][COLOR=red]kurcze Sylwus zaluje ze mneinei bylo wtedy kiedt ty bylas na dogo:([/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]no ale moze w ten weekend se nadrbimy:d ogoladalam wszysciutkie fotki i sa sliiiiczne:D[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]szczegolnei te z szarym tlem i jak Fifi i pilkarz walcza o misia:loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]swietne sa te psiunie:D[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=MediumTurquoise][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]Cześć[/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] :multi:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=MediumTurquoise]Ale się za Wami stęskniłam[/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

Posted

Przepraszam za przerwę w odpisywaniu ale:
[quote]The server is too busy at the moment. Please try again later.[/quote]:mad: Ja to mam szczególne szczęscie do tego busy :lol:

[quote name='leemonca']cześć!!! ja też[/quote]leemonca :calus:

[quote name='Marta_Ares']WITAM[/quote]Czść Martuniu :multi:

[quote]cześć Sylwuś co tam u Was? i u moich dwóch szkrabiczków? no i jak Twoje samopoczucie? [/quote]Cześć kochana :loveu:
U MOICH szkrabów całkiem całkiem :cool3: Figa obficie się ze mną przywitała i teraz molestują się nawzajem z Czabem :cool3:
A moje samopoczucie jak narazie w porządku ;) Z rodzicami się jeszcze nie widziałam, mam nadzieje ze ten weekend minie bezproblemowo ;) Dziękuję że pytasz :calus:

[quote]My też się stęskniliśmy [/quote]Nawet nie wiesz jak miło to słyszeć :loveu:

[quote name='moje słoneczko']kurcze Sylwus zaluje ze mneinei bylo wtedy kiedt ty bylas na dogo
no ale moze w ten weekend se nadrbimy:d ogoladalam wszysciutkie fotki i sa sliiiiczne
szczegolnei te z szarym tlem i jak Fifi i pilkarz walcza o misia
swietne sa te psiunie [/quote]Kochana!! Nareszcie jesteś :loveu: Bardzo się cieszę że fotki się Wam spodobały :multi:

A tak z innej beczki :D W tym tygodniu miałyśmy dwie pociechy w naszym domku :multi: Jadzik [koleżanka która ze mną mieszka] wzięła Kibica, małego rudzielca na caaaalutki tydzień, a musiała go wziąść [ku niezadowoleniu mojej babci która czasami do nas zagląda:shake:] bo malec uciekał z domu, jakaś suczka okolicznego wsióra miała cieczkę [biedna mała suńka... widziałam ją otoczoną dwunastoma psami, wykończoną... :( nieodpowiedzialność ludzi to coś co najbardziej mnie dobija..].

hmmm... Bylo bardzo wesoło, Czab nie musiał zostawać na czas kiedy my byłyśmy w szkole sam :cool1: Co rano były koncerty bo mały-rudy-wredny cięzko znosił rozstanie z Jadzikiem i wył :shake:
Sąsiedzi się mojej babci skarżyli :diabloti: I wcale się im nie dziwię, ja także byłabym zdenerwowana gdyby jakiś zwierz wył mi o 5 rano pod oknem :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
...U MOICH szkrabów całkiem całkiem :cool3: Figa obficie się ze mną przywitała i teraz molestują się nawzajem z Czabem :cool3: ...
[/quote]

no dobra, niech Ci będzie, że U TWOICH :evil_lol::evil_lol:

Posted

[B][COLOR=red]czesc kochana:)pzrez to ze dzis w szkole nei bylam wydaj mi sie za dzis juz sobota albo niedziela i sie dziwilam ze ciebie nie ma i nie ma....a tu psikus bo dzis piatek no i wkoncu przybylas:)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]czekam z neicierpliwoscia na kropkowo rude foteczki i moze jakies jescze ciekawwe wiesci z wielkiego swiata:):cool3: :cool3: [/COLOR][/B]

Posted

No widzę że tu u nas kilka postów przybyło :lol: Wiecie co?? Nie chce mi się siedzieć w naszej galerii, wolę odwiedzać Wasze :evil_lol:

Foteczki jutro :diabloti:

[B]Alynkaaa [/B]a to czego w szkole nie była co?? Chora?? :calus:

[B]fidelek2[/B] no. :evil_lol: I tak ma być :evil_lol:

[B]wig [/B]- nie mów hop zanim nie przeskoczysz :evil_lol:
Ale też się ciesze bardzooo :calus:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][B][SIZE=6][COLOR=seagreen]DOBRANOC KOCHANI !![/COLOR][/SIZE][/B][/SIZE][/FONT][SIZE=7]

[B][SIZE=7][FONT=Comic Sans MS][COLOR=seagreen]ŻYCZĘ WAM PIĘKNYCH, SŁODKICH SNÓW !![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]

[/SIZE][/quote]
[FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=red][B]dobranoc Sylwus:)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=red][B]kolorowych senkoooffff:):*****[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Century Gothic][SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=red][B][FONT=Century Gothic][SIZE=5]ps.a nie bylam bo...wxy*:diabloti:[/SIZE][/FONT] [/B][/COLOR]
[B][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]*wagarki:diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B]