_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No nie udawaj że się tym przejmujesz :evil_lol: dobra :D fo**** sie do woli :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Za daleko :-( zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Wesoło mi :p Już myslalam, ze sie cieszysz, ze bede miala co do 4 robić w przyszla sobote. :evil_lol: _ChiQuiTa_ napisał(a):tchórze ja bym se chciała pocytać :D Jakbym go nie usunęła, to bym Ci dała... Ale to byl taki etap w moim zyciu, ze lepiej do tego wracac. :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Marta_Ares napisał(a):zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol: ja też bym sie zabrała ale nie z Tiną na takie spotkania bo ona by dupą telepała i chciała by być cały czas na rękach :shake: Gosia napisał(a):Jakbym go nie usunęła, to bym Ci dała... Ale to byl taki etap w moim zyciu, ze lepiej do tego wracac. :shake: no to ok. ja tez miałam takie okresy ze lepiej nie pamietac Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zgadzam sie :evil_lol: A ja by pojechala, ale za mała jestem :p Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] a jeszcze za dużo rzeczy sie dowiecie i bedziecie mi zarzucac ze pijak i cpun jestem :diabloti::diabloti:To to my już wiemy:diabloti: [quote name='_ChiQuiTa_']dobra :D fo**** sie do woli :diabloti::mad: [quote name='Marta_Ares']zawsze mozna dojechac pociagiem:eviltong: tak jak ja to robie:evil_lol:Ty 18 masz to cwaniakujesz :diabloti: [quote name='g_o_n_i_a']Już myslalam, ze sie cieszysz, ze bede miala co do 4 robić w przyszla sobote. :evil_lol: A ja nic nie obiecywałam, jeszcze moge miec inne plany :eviltong: [quote name='_ChiQuiTa_']ja też bym sie zabrała ale nie z Tiną na takie spotkania bo ona by dupą telepała i chciała by być cały czas na rękach :shake:Figowa tak samo, tylko by gapiła kiedy wracać będziemy :mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 ja tez bym pojechała ale Tinucha nie jest towarzyska... :( Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a): A ja nic nie obiecywałam, jeszcze moge miec inne plany :eviltong: A prosze bardzo. Z Toba sie nie umawialam, wiec co? :razz: Pewnie znowu sie przykleisz, a jak. :shake: :evil_lol: A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To to my już wiemy:diabloti: :mad: Ty 18 masz to cwaniakujesz :diabloti: Figowa tak samo, tylko by gapiła kiedy wracać będziemy :mad: a my slałam ze nie :-( a tą pałą nie machaj bo krzywde sobie zrobisz :eviltong: cwaniara :x Hheheh ale sie zgrały :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake: A ja jestem towarzyska a moj pies nie.... moze się zamienimy?? Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A ja jestem towarzyska a moj pies nie.... moze się zamienimy?? Nie zamieniam sie moim Skarbem!! :shake: Za nic w świecie. :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):A prosze bardzo. Z Toba sie nie umawialam, wiec co? :razz: Pewnie znowu sie przykleisz, a jak. :shake: :evil_lol: A ja mam odziwo towarzyskiego psa, gorzej ze mną. :shake:Ja się przykleję? :angryy: A u mnie jest tak że ani pies ani pancia towarzyscy nie są :evil_lol::evil_lol: evaxon napisał(a):czesc Figowe stworki:pCześć Tigierkki :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a): A u mnie jest tak że ani pies ani pancia towarzyscy nie są :evil_lol::evil_lol: noo napewno :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Do zobaczyska :) Odiwedzajcie nas co jakis czas coby galeria nie upadła :lol: Papa :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ja się przykleję? :angryy: Nooo, tak jak wczoraj. :evil_lol: Cześć :bye: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Przynoszę cos dla mojego Misia... Kawałek nieba, w ktore uwielbiam gapic. :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale cudne...... uwielbiam zachody słońca :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No co jest dopiero pisałam posta i juz go nie ma... znowu to samo ?? Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Gosiu :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi: To zdjęcie jest piekne :loveu::loveu::loveu: Jak mogłas w ogóle pomyśleć że mi sie nie spodoba, nie ma takiej opcji :loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękuję! :loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Zaczyna się własnie mecz o bezcenne trzy punkty, czyli Barcelona – Athletic.. Ajj nie mogę sie napatrzeć na to zdjęcie :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gosiu :crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi: To zdjęcie jest piekne :loveu::loveu::loveu: Jak mogłas w ogóle pomyśleć że mi sie nie spodoba, nie ma takiej opcji :loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękuję! :loveu::loveu::loveu: Łiiii... :oops: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Łiiii... :oops::buzi: Po pierwszej połowie jest 3:0 dla BARCY :multi: Pierwsza samobójcza :evil_lol:, druga strzelił UWAGA Xavi [od niego Czabik ma imie:razz:], trzecią Eto'o :multi::multi: Quote
Recommended Posts