soboz4 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Dzwoniłam rano do schroniska i prosiłam o zbadanie uszu Arona (podałam numer boksu i numer psa), miałam zadzwonić po wynik badania po południu, niestety nie zbadano go, popołudniowa zmiana nie dostała informacji o tym, że ma być zbadany, mam zadzwonić znowu rano... Bardzo mi przykro, starałam się ... Mamy założyć sobie zeszyt, w którym mamy pisać numer psa, boks i wpisywać prośbę o zbadanie. Niestety możemy to robić tylko w czwartki i w soboty. Quote
soboz4 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 uszy Aronka są całkowicie zdrowe, taka jest jego uroda. Quote
MonikaAron Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 Możemy się z Aronkiem pochwalić nowym banerkiem:D Pozdrawiamy wszystkich Quote
MonikaAron Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Jutro czwartek, w końcu zobaczę się z Aronkiem:D Quote
MonikaAron Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 No i czwartek, jak ten czas leci. Mnie leci, ale Aronkowi w schronisku, w tej zimnej i szarej klatce z pewnością ciągnie się w nieskończoność:( Pomimo schroniskowych warunków Aronek nadal jest psem bardzo wesołym i pełnym wiary :D Zauważyłam dzisiaj, że ma nową koleżankę w klatce, więc nie siedzi już sam, to dobrze:) Dzisiaj odpuściliśmy sobie ćwiczenia i wybraliśmy się na dłuższy spacer, po 4 dniach siedzenia w klatce należało mu się to. Założenie nowych szelek Aronkowi nie należało do zadań łatwych, ale w końcu się udało:) Spacer oczywiście nie mógł odbyć się bez szaleństw i wygłupów, które temu psu dosłownie dodają skrzydeł. Jedną z kilku rzeczy, które sprawiają Aronkowi przyjemność, to kopanie dziur w piasku:) Po prostu to uwielbia, dzisiaj wykopał dziurę tak wielką, że zmieścił się do niej prawie cały. Tak jak zwykle powrót do klatki był...... No cóż brak mi słów, a w serduchu ściska:( Pozdrawiamy wszystkich Monika i Aron. Quote
MonikaAron Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Hoooop do góry mój kochany psiaku:D Quote
katowiczanin Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Żebyś był lepiej widoczny wrzucimy Cię na pierwszą stronę :) Quote
soboz4 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Aronku, Ty na pewno jesteś widoczny z ta twoją śliczną bródką i uśmiechem! Quote
pralinka94 Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Naprawdę nie rozumiem, jak ludzie mogą go nie dostrzegać... tyle czasu! Ale Aronek teraz ma troskliwą opiekunkę i na pewno mu sie poszczęści! MUSI Quote
Iljova Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Cześć psiaczku ! Jakiś straszny zastój z tymi domkami tyle psiaków czeka :-( Quote
kimiji Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 No i Aronek się wreszcie na domek doczekał(no mże jeszcze nie dzisiaj, ale przynajmniej 100% pewność, że jutro pójdzie:D), wprost wymarzony dla niego :) Quote
MonikaAron Posted March 17, 2011 Author Posted March 17, 2011 Jutro Aronek zamieszka w swoim nowym domku:D zamieszka z nami!!!! Kojec, miski i zabawki już na niego czekają:D Trzymajcie za nas kciuki. Quote
pralinka94 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Super! to chyba najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia! :D ah i Szogun był bardzo wdzięczny za kurzą łapkę :) dzięki Quote
soboz4 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Aronek jak wracał do boksu to niestety znowu się opierał i nawet nie przypuszcza, że to jego ostatni kurs w tym kierunku, teraz już tylko kierunek dom!!!! Quote
ClaudiaAnna Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Super wiadomość że Aronek idzie do domku :D Quote
Istar19 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Sznapsik tez dziękuje za kurze łapki.. zjadł aż trzy :D muszę się sama raz na jakiś czas w nie zaopatrzyć ^^ Aronku jutro Twój wielki dzień :D Quote
Kama83 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 i jak i jak i jak? :D nie moge sie doczekac na pierwsze wiesci :) Quote
soboz4 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Rozmawiałam z Moniką i na razie wszystko jest w porządku, Moniczka napisze jak czuje się królik, który chyba za bardzo miłością do Aronka nie zapałał... Na pewno w samochodzie był bardzo grzeczny i wiedział, gdzie będzie mieszkał, sam obrał kierunek do domu. Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej! Quote
kimiji Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Coś mi się zdaje, że przy Monice Aron będzie jak aniołek :D Quote
Klucha Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Nie mogło być inaczej - to od razu była zgrana drużyna :D trzymam kciuki, ale jakoś jestem spokojna, że wszystko będzie SUPER :) Quote
Iljova Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 No Aronku ktoś tu wygrał los na loterii życia co? Szczęściarze z tych ludzi że zamieszkasz z nimi. :-) Quote
Recommended Posts