Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doliczam do konta Iwy moją deklarację grudniową i stan konta Iwy wynosi 156 zł 35 gr. Do uiszczenia opłaty za hotel (do 12 grudnia) brakuje ok. 115 zł. Bardzo proszę o wpłacanie deklaracji i o każde inne wsparcie!

Posted

Otrzymałam 20 zł od Handzi, są to deklaracje za listopad i grudzień br, serdecznie dziękuję:) Stan konta Iwy wynosi 176 zł 35 gr. Do dokonania opłaty za grudzień brakuje prawie 100 zł. POMOCY!!!

Posted

Cóż jutro mija termin kolejnych opłat za Iwkę, a pełnej kasy nie ma:( To ostatni miesiąc, kiedy mogę dołożyć i czekać na zwrot brakującej sumy, ale od stycznia przejmuję opłaty za Baja i takiej możliwości nie będę mieć. Bardzo proszę o wpłatę zaległych deklaracji dla Iwy i jeśli ktoś może bazarki, bo ona nie ma niestety pełnych deklaracji na hotel!
Po opłaceniu hotelu za miesiąc grudzień stan konta Iwy wynosi -50 zł 15 gr:(

Posted

Ja śledzę wątek Iwy od początku i bardzo współczuję Tobie i Iwce. Sytuację mam podobną z Nero - pies ze Szczebrzeszyna. Od ponad roku u Jamora, zero zainteresowania ze strony adoptujących. Obecnie troszkę na bazarkach trochę pieniążków nazbierałam, ale nie wiem co dalej z nim będzie ... :p

Posted

Staram się mieć nadzieję, że Iwka znajdzie z czasem swój dom, ale.... długo to już trwa, niestety.... A ona nie jest moim jedynym psem, którego wspieram finansowo, ale trzeba sobie jakoś radzić:)