Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Otrzymałam 10 zł deklaracji od joodith, dziękuję! I przelałam 230 zł za hotelikowanie Iwki, co z 40 zł od Lidki, stanowi 270 zł należnej opłaty! Stan konta Iwy po tych operacjach wynosi 128 zł.

Posted

[quote name='furciaczek']Przyszly pieniazki jakis czas temu :)
Mozna powoli pomyslec o odrobaczaniu i szczepieniach, sprawdze w ks kiedy byla szczepiona.[/QUOTE]

Oczywiście trzeba Iwę zaszczepić na wściekliznę i wirusowki oraz odrobaczyć:) Pieniążki uzbieramy!

Posted

[quote name='furciaczek']Przyszly pieniazki jakis czas temu :)
Mozna powoli pomyslec o odrobaczaniu i szczepieniach, sprawdze w ks kiedy byla szczepiona.[/QUOTE]

Znaczy się zapytań o Iwę z ogłoszeń nie ma?

Posted

furciaczek napisał(a):
Mam zapytanie na maila o Iwcie!!
Narazie tylko pytanie czy ogloszenie aktualne, poprosilam o nr tel. zadzwonie i zobaczymy czy cos z tego bedzie.

O rajuśku, wreszcie ktoś piękną wielkopieskę dostrzegł!!!

Posted

furciaczek napisał(a):
Mam zapytanie na maila o Iwcie!!
Narazie tylko pytanie czy ogloszenie aktualne, poprosilam o nr tel. zadzwonie i zobaczymy czy cos z tego bedzie.

Trzymam kciuki!!!

Posted

Otrzymałam deklarację październikową od magenki1, dziękuję:)
Stan konta Iwy wynosi 138 zł. Przydałby się jakiś bazarek dla Iwci, bo potrzebne pieniążki na szczepienia wielkopieski!

Posted

U Iwutki wszystko dobrze, humorek jak zawsze dopisuje:)
Zdiecia beda jak mnie podlacza do internetu normalnego, ten mobilny to masakra a teraz u tesciow jestem na chwile i nie mam ze soba karty z aparatu.