Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witojcie:)
hmmm przykro mi,ze Sarunia nie wzbudza tkiego zainteresowania jak Otulina...ale mam nadzieje,ze sie uda w koncu jakis kochajacy kwadrat znalesc...hhhhmmmm:)
melduje,ze pojawie sie dopiero raczej w poniedzialek,zaloze sie,ze Tula bedzie w poniedzalek juz porzadnie zarosnieta;)ciocia pakuje walizeczke i wyjezdza wieczorem..

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daśka!!!!co z Tobą!!!dzwonim..dzwonim..boś ty dzwoniła, a ja na spocie była..a potem dzwonim... i niccc

daśka....daj znaka z jutra - zadzwonei za free :) Era sie dorzuci...

daska dziś psa znalazła!!!HUSKY - kastrat

Posted

[quote name='Iljova']Pies wiedział co robi. :-) wiedział gdzie iść żeby na Daśkę trafić :-)[/QUOTE]
Na szczęście jednak odnalazł się właściciel - 30 km od Daśki !!!!!

Kolejna psia tragedia - benio, przywiązany na krótkim pasku do swego apartamentu !!!![url]http://www.dogomania.pl/threads/196394-M%C5%82oda-bernardynka-w-tragicznych-warunkach!?p=15729246#post15729246[/url]

Posted

przywieźli mi komputer:-)
Tulina ma się bardzo dobrze:-)
Rybki ,specyfiki czynią u niej cudeńka:-)
wczoraj był u nas przez cały dzień husky.,...........piękny chłopak,ale właściciele się odnaleźli:-)
chłopak się wabi Rubinek i jeżeli pozwolicie,to prześlę do Havanki jutro jego zdjęcia.....
jego piękne błekitne oczęta.....cudne!!!!!!!!!!
gdyby mój Matek.......tolerował psikai..........ale nie toleruje....

Posted

Przyszedł właśnie list do mnie a w środku Hexoderm 200ml ze sklepu Pupil Shop w Łodzi. Czy ktoś z dogo go zamawiał? Bo może ktoś z fb zamówił i wysłał na mój adres/przynajmniej tak mi sie wydaje/

Posted

widze,ze przygod pelno pod moja nieobecnosc:)pies zgubiony-pies odnaleziony:)na czele Daska:)a Tulina pewnie nie do poznania i wyglada jak futrzak futrzasty:)
dobrze sie czyta i czuje jak sie wie,ze to wszystko Tulince pomaga!!
a co z serduszkiem Tuli??

Posted

witamy ja już na ryby patrzeć nie mogę....dzisiaj Adama prosiłam,żeby się rybami zajął:-)
ale dobrze,że Tuli smakuje,to najważniejsze:-)
jeżeli chodzi o hexoderm,to chyba ktoś z fb zamawiał,nie przypominam sobie,żeby na wątku ktoś pisał...
Tula dzisiaj wyciągnęła sobie worek z bursztynami i zrobiła porządek:-) Idę zbierać to czego jeszcze nie zebrałam.....normalnie jak na plaży po sztormie,mopżna pośpiewać bursztynek,bursztynek,znalazłam go.......u Tuli w pokoju;-)

Posted

prawdziwa kobieta:)lubi swiecidelka dzindziolki widac:)na dodatek ponoc zdrowe sa,trzeba zalac spirytusem i dzialaj cuda.............ciekawe czy nalewka z burztyna tez jej podejdzie???;)hehehhe

Posted

[quote name='Mysza2']Pieniążki z Bazarku dla Tuli - 183 zł przelane.[/QUOTE]

DZIEKUJEMSJAAAAAAAAAAAAAAAAA w imieniu TULINKI otulinki :*

daśka :) błagam WYBACZZZZZZZZZZZ...pudzian kasy nie wysłała..
ILE WYSLAĆ - bo mnie chłopak molestuje..a ja to mam teraz tylko plakaty wyborcze w głoewie:)

do kiedy Otulina ma opłacone bytowanie w twym RITZU....moze razem zaplacimy??
COOO..weź no daśka napisz..bo ja nie jestem obecna na planecie ziemia

Posted

[quote name='anita_happy']DZIEKUJEMSJAAAAAAAAAAAAAAAAA w imieniu TULINKI otulinki :*

daśka :) błagam WYBACZZZZZZZZZZZ...pudzian kasy nie wysłała..
ILE WYSLAĆ - bo mnie chłopak molestuje..a ja to mam teraz tylko plakaty wyborcze w głoewie:)

do kiedy Otulina ma opłacone bytowanie w twym RITZU....moze razem zaplacimy??
COOO..weź no daśka napisz..bo ja nie jestem obecna na planecie ziemia[/QUOTE]

Anita spokojnie........Tula ma zapłacone do chyba!!! 22 listopada,więc póki co jest minus za ryby i za weta odrobinę,jeszcze ostatnio Adam zrobił zaspa rybek dla Tuli i wyszło coś między 30-40 zł,ale muszę rachunku poszukać.
Poczekajmy do końca tygodnia z rozliczeniem...Ty sobie Anita pozałatwiasz te plakaty i Pudzian również,ponieważ słyszałam,że również zabiegany..........
Usiądziemy później do kompów i porozliczamy:-)
A póki co o Tuli trochę.....Tula nie lubi ulewnej pogody,nie chce wtedy wychodzić na dwór,a u mnie taka pogoda już któryś dzień z rzędu,więc poluję na przerwę w opadach i dopiero wtedy Tulacia wychodzi na siii i takie tam odpadki przemiany materii:-)

Posted

czy ktos słyszał o przysmakach z ryb? Pytam ponieważ są uszy i ogony i takie tam ze ścięgien,ale nie słyszałam o rybnych przysmakach,a przydałoby się coś Otulinie do gryzienia,ponieważ w deszczu się dziewczyna nudzi!! a wiadomo Tula zero innego mięsa poza rybami dostawać póki co nie może:-)

Posted

Tutaj są jakieś przysmaki z ryb, ale nie wiem czy Tuli taka rybka zajęłaby dużo czasu:)
[URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/gryzaki_dla_psa/przysmaki_rybne[/URL]

Posted

[quote name='daśka']czy ktos słyszał o przysmakach z ryb? Pytam ponieważ są uszy i ogony i takie tam ze ścięgien,ale nie słyszałam o rybnych przysmakach,a przydałoby się coś Otulinie do gryzienia,ponieważ w deszczu się dziewczyna nudzi!! a wiadomo Tula zero innego mięsa poza rybami dostawać póki co nie może:-)[/QUOTE]
Aniu, spróbuj wsypać trochę chrupek Royala do plastikowej butelki po wodzie mineralnej. Nie zakręcaj i daj to Tulinie. Pokaż jej najpierw, że w trakcie ruszania butelką, wysypują się chrupki. Jak załapie o co chodzi, będzie z nią szalała, tylko po to, żeby wypadały smakołyki. Jest przy tym dużo hałasu i to też będzie dla niej zabawą !!!

Posted

[quote name='Havanka']Aniu, spróbuj wsypać trochę chrupek Royala do plastikowej butelki po wodzie mineralnej. Nie zakręcaj i daj to Tulinie. Pokaż jej najpierw, że w trakcie ruszania butelką, wysypują się chrupki. Jak załapie o co chodzi, będzie z nią szalała, tylko po to, żeby wypadały smakołyki. Jest przy tym dużo hałasu i to też będzie dla niej zabawą !!![/QUOTE]
kurcze:)swietny pomysl Havanko,sama zastosuje:)