anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 nie no...załamka...zobaczcie jaka swiadomosc mają ludzie!!!! [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100001647945860&v=app_2344061033#!/event.php?eid=162187610476812¬if_t=event_wall#wall_posts[/url] [B][I]Dlaczego ludzie w schronisku ,nie pomoga jej .przeciez tam ktos pracuje ,ktos jej daje jedzenie,ktos moze ja poglaskac!![/I][/B] Quote
...robaczek Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ja niestety nie mam konta na FB... Wiem,że powinnam się cieszyć, bo sunia jest już w dobrych rękach, ale jak ja widzę, to tylko bym beczała, ech... Ranyyy i jeszcze edytować normalnie nie umiem.. Quote
Luzia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Coś mi się wydaje że zapowiada się wspaniałą metamorfoza ;) Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='luzia&funia']coś mi się wydaje że zapowiada się wspaniałą metamorfoza ;)[/quote] katalogowa Quote
2010 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 O jaki biedulek...tak oczko do nas puszcza.. Quote
Mysza2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nie było mnie przez weekend i nie nadążam czytać, Suńka jest naprawdę super. Daśka brak mi słów dla Ciebie, a najbardziej się cieszę że domki się nią interesuja. Będzie dobrze, :):) Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [B]pudzian przelał za transport 483.50zl[/B] [B] daśka 330 zł[/B] Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='anita_happy']nie no...załamka...zobaczcie jaka swiadomosc mają ludzie!!!! [url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100001647945860&v=app_2344061033#!/event.php?eid=162187610476812¬if_t=event_wall#wall_posts[/url] [B][I]Dlaczego ludzie w schronisku ,nie pomoga jej .przeciez tam ktos pracuje ,ktos jej daje jedzenie,ktos moze ja poglaskac!![/I][/B][/QUOTE] anita_happy nie bierz do głowy,jak ktoś w avatarku pokazuje orzełka,to oznacza,że jego inteligencja również potrafi daleko odlecieć:-) Quote
daśka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 anita_happy jezeli na karcie ze schroniska nie ma zaznaczonych szczepień to oznacza,że Tula nie była szczepiona? Quote
szafranekm Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Wspaniałe i wzruszające zdjęcia.Polecam TULĘ I poproszę na pw. o nr. konta dla niej. Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='daśka']anita_happy nie bierz do głowy,jak ktoś w avatarku pokazuje orzełka,to oznacza,że jego inteligencja również potrafi daleko odlecieć:-)[/QUOTE] zirytowała mnie ta uwaga...ludzie nie mają świadomości..oglądają Animal planet i SPCA i mysla, ze u nas to samo jest..heh [quote name='daśka']anita_happy jezeli na karcie ze schroniska nie ma zaznaczonych szczepień to oznacza,że Tula nie była szczepiona?[/QUOTE] pewnie tak..podejrzewam,z e to milao zwiazek z jej leczeniem... [quote name='szafranekm']Wspaniałe i wzruszające zdjęcia.Polecam TULĘ I poproszę na pw. o nr. konta dla niej.[/QUOTE] A witamy i zapraszamy do kibicowania TULECJI :) Quote
Energy Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ale cudne foty, jaka piękna suczynka się z niej robi:lol: Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='*zaba*']daska, szacun dla Ciebie i Tz-ta :loveu:, jednak sa gdzies pojedyncze egzemplaze ;) Z mojego bazarku dzieki holly101 jest 48zl. Bardzo prosze o dane do przelewu. Tula sliczna, taka puchata, a za kilka dni bedzie juz calkiem nie do poznaia. :loveu:[/QUOTE] dasieńka finansów TULI pilnuje.. żaba juz konto dostała :) ale OFICJALNIE PODZIEKUJE :) :* Quote
anita_happy Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='szafranekm']Wspaniałe i wzruszające zdjęcia.Polecam TULĘ I poproszę na pw. o nr. konta dla niej.[/QUOTE] dziekujemy... i szafranekm poleca [url]http://allegro.pl/omegan-250ml-promocja-i1284906499.html[/url] Quote
Lolalola Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Tulenka taka cudowna na tych zdjeciach.............i taka biedna:(........plakac mi sie chce jak ja widze:( strasznie sie ciesze,ze ma ja kto wyprzytulac i wysciskac bo jej male serduszko juz pewnie myslalo,ze takie rzeczy nigdy jej nie spotkaja..............maluska ja tez Cie sciskam:)milego dzionka:) Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 o 12-tej idziemy z Tulą do weta:-) Denerwuję się.....zrobimy zeskrobiny i wyślemy do badania,oby nie było pasożytów!!! Napewno wet poda coś przciwświądowego i coś na kleszcze Quote
Mysza2 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To czekamy na wiadomości po wizycie:):) Trzymaj się Tulciu. Teraz może juz być tylko lepiej:) Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dobra idziemy...trzymajcie za Tulcie kciuki:-):kciuki: Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 poszłam do weta z kartką szczepienia odpchlanie uszy srodek przeciwświądowy zeskrobiny karma krew serce pazury Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='daśka']poszłam do weta z kartką szczepienia-narazie musimy się wstrzymać odpchlanie-Tula dostała narazie ADVOCATE,nie dobrze by było jeszcze kropic ją środkiem na kleszcze,poniewaz byłoby tego za duzo,Wet powiedziała,że u nas babeszjoza nie występuje,niezwykle rzadko trafia pies chory,ale zawsze jest to pies,który był na wyjeździe,zwłaszcza w okolicach W-wy uszy-przerost małżowin przez bardzo długie nie leczenia zapalenia ucha,z uszu Tuli zawsze będzie wydobywać się wydzielina,ponieważ nie ma dostepu powietrza,jest możliwość przeprowadzenia usunięcia przerosłej tkanki,ale zabieg daje efekt tylko w 50 % przypadków,więc pół na pół,że to pomoże srodek przeciwświądowy-.Dopóki nie będzie diagnozy musimy się wstrzymać.Zadanie na dzisiaj kupić Tuli oliwkę dla dzieci i miękka gąbkę posmarować Tuli cycuchy,odczekać 20 min i wykąpać w hexodermie masując całe ciało gąbką dosyć intensywnie,za dwa dni mam potraktować Tulę ADVOCATEM.Oliwka przyniesie ulgę wysuszonym cycuszkom Tuli. zeskrobiny-pobrane zeskrobiny z karku i ucha,oraz włosy z kilku miejsc na ciele,dzisiaj Pani wet zawiezie do badania,wyniki jutro,pojutrze karma - zamówiona odbiór do końca tygodnia krew - do pobrania podczar rtg serce - nierównomierne bicie- podejrzenie tachykardi- zrobić rentgen,żeby zobaczyć,czy Tula ma powiększone serce,jeżeli to nic nie da badanie dna serca ostatecznie ekg,serce zmartwiło Panią wet najbardziej,nieciekawą miła minę:-( pytała czy Tula,kaszele,męczy się. pazury[/QUOTE] - w tej chwili to najmniejszy problem Quote
daśka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 nie jest wesoło z serduszkiem Tuli:-( Pani wet wyczyściła Tulci uszka,jak pisałam wyżej. Bedę umawiała wizytę w innej lecznicy na rtg klatki piersiowej,zadzwonię i jak będę wiedziała jaki jest koszt przybliżony to napiszę. Faktura jest na kwotę 60 zł w tym ADVOCATE 40 zł Biotiderm z piątku 10 ZŁ CZYSZCZENIE USZU,BADANIE I WIZYTA 10 zł Quote
Recommended Posts