Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyturlalam sie od Dodka, zeby pomiziac Tule i zyczyc jej NAJLEPSZEGO :multi::multi::multi:
Jest urocza i taka ufna :loveu: Zdrowiej Tulenko i trzymaj kciuki za jutrzejsza Dodkowa droge po szczescie :multi::lol::loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrej nocy zycze Wszystkim Dzielnym Dziewczynom i Tulejkowych snow tez! :) Niech nam sie przysni zdrowiejaca Tulinka na nadmorskich drozkach, jutro ten sen przemieni sie w real! :) Anitka happy-happy-happy :lol: , jak tylko dostane rozliczenie transporto to od razu przesylam!

Posted

[quote name='Lolalola']Anita where RU?:)bo na pewno,nie tu............heheh
biedna malenka,taki lek jej dosadzili:(
zbieraj sily i jutro tu na Ciebie czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

moj tymczas tez miał!!!i zdrowiał w oczach...ale pierwszy zastrzyk to mnie przeraził - a podobno najlepsza lecznica w miescie!!!

[quote name='magiraf']Dobrej nocy zycze Wszystkim Dzielnym Dziewczynom i Tulejkowych snow tez! :) Niech nam sie przysni zdrowiejaca Tulinka na nadmorskich drozkach, jutro ten sen przemieni sie w real! :) Anitka happy-happy-happy :lol: , jak tylko dostane rozliczenie transporto to od razu przesylam![/QUOTE]

transport chyba odpoczywa....
magiraf - widać, ze poznajesz tajniki GOGO - ładny avatar :P
aha ..Magiraf..twój emil to moze youandme@.....

bo przypomniałm sobie, ze pewna pani do mnei dzwonla w sprawie TULI...na samym początku i byla mocno przejęta losem Tuli..
TO TY?

Posted

biedny transport w rozmowie tele wspomnial, ze jutro (czyli dzis) o 7 z rana (dla niektorych w nocy ;) ) wstaje do raboty :-o Transporcie wypoczywaj wiec z podwojona sila, jestesmy z Toba! :)
Moj mailor naklada sie z nickiem, czyli magiraf@, wychodzi na to, ze youandme to kolejny Tulkowy wielbiciel, zreszta czy mozna sie dziwic? :)

Posted

Avatar i jego tajniki zglebione i nasze Sledzie upublicznione :) Definicyjny "sledz"- czyli ten, ktory nieustannie Cie sledzi - idealnie pasuje do moich futrzastych, bo w sledzeniu nie ustaja :lol: Nawet teraz mam problem ze zmiana pozycji i leciutko krew mi juz nie doplywa do stopy, bo "ktos" zrobil sobie z niej poduche ;) A ze kazdy sledz bardzo lubi morze stad fota nadmorska, jak sie troche podszkole w dogo labiryntach to moze i Sledzia Gorskiego wrzuce :)

Posted

nareszcie jestem ,a tu wszyscy juz spia ;)
dobranoc Tulinek ,teraz juz bedzie tylko dobrze !!!!
[IMG]http://images41.fotosik.pl/352/6894fd574009e738med.jpg[/IMG]

Posted

dzień dobry,znów klawiatura mi nie działała obłęd jakiś!!!!!
Tula grzecznie przespała nockę,wczoraj była na spacerku,a później dostała chrupki Royala,wcinała pięknie:-)
O ósmej wyszłam z dziewczynką na dwór,ładnie się pilnuje,ale zrobiła siku,poszłam z nią kawałek dalej,a ona zawróciła i ciągnęła w stronę domu,jeszcze się boi daleko odchodzić,ale to kwestia czasu:-) Dziewczynka chyba ma się całkiem dobrze ponieważ skakała z radosci na drzwi,kiedy jej linkę przypięłam:-) Rano dostała jedzonko z tranem i z zakupionym wczoraj preparatem biotynowym,bardzo ładnie zjadła cała michę:-)
Tula jeszcze oprócz kupki nie narobiła w domu,prawdopodobnie jest nauczona,że siusia się na dworku,kiedy tylko wychodzi na dwór odrazu siusia.
Dzisiaj ją wykąpiemy,może jej to przyniesie ulgę.Tula garnie się do głaskania,ale z pewnością jest to równiez podyktowane swiądem jaki czuje.Nie zauważyłam,aby sie drapała,ale bardzo często się trzepie,może już mniej ją swedzi,skoro nie zauważyłam drapania,to byłby wielki plus,ponieważ wet powiedziała,że byłoby bardzo źle,gdyby się rozdrapywała.Trzeba będzie jej podac wówczas srodki przeciwświądowe.

Posted

anita_happy,pisałaś wczesniej o rozliczeniu,kiedy opłata za Tulę,początek,piętnasty,czy ostatni.Jeżeli jest taka mozliwość i wszyscy się z tym zgodzą,to chciałabym pieniądze za Tulę 15 kazdego miesiąca.A zeby było nam się teraz rozliczyć to kwota 300 zł to 10 zł/doba,Tula przyjechała do mnie 22,czyli siedem dni po pietnastym.Proszę więc odejmijmy od 300 70 zł za siedem dni od 15 do 22 i przeslijcie 230zł.Bedzie to opłata od przyjazdu do 15 listopada.Co myślicie?

Posted

[quote name='Pysioo']Proszę o wstawienie linku do allegro na I stronie. Łatwiej będzie go znaleźć:
[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1271351641[/URL][/QUOTE]
Właśnie oglądałam allegro,bardzo dużo wejść:-)

Posted

dzien dobry kochana dziewczynko:)
fajnie sie czyta,ze radosne zaczelas dzionek,nocka przespana,machanie ogonkiem itd:)oby Ci to drapanie nie dokuczalo hmmmm....
udanej reszty dnia,paaaaaaaaaaaaaa!!!!

oooo nie ma Anity:)??kac morderca nie ma serca heheheh:)

Posted

trzeci dom pod Wrocławiem PYTA O ŚLICZNIOTE

................
Witam serdecznie,przeczytałam o Once na Facebooku i żal strasznie ścisnął mi serce i duszę. Chcę zaoferować Once dom. Mieszkam pod Wrocławiem w domu z ogrodem. Pracuję w domu, więc pies nie byłby zostawiany sam sobie. Dookoła jest mnóstwo miejsca na spacery - las, pola, łąki. Raj dla zwierzaków :) Obecnie w moim domu mieszkają także trzy cudowne koty, jeden z nich jest nepełnosprawny (Mimi była kotem z pseudohodowli, została wyrzucona i w skutek strasznego wypadku straciła nogę; jest z nami już dwa lata i jest absolutnie przeszczęśliwa :)))))) My też.
Jeśli nie przeszkadza Państwu ( no i Once rzecz jasna), że w domu też jest dwuletni Tymek :) nasz osobisty Synek to Onka ma już dom.
Chcialabym zrobić wszystko, żeby zobaczyć szczęście w tych potwornie smutnych oczach...

pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.

...........................

odpisuje wszystkim, ze czekamy do poniedziałku!!!!i po wynikach wet bedziemy sie zastanawiac, który DOM :)

Posted

[quote name='IVV']nareszcie jestem ,a tu wszyscy juz spia ;)
dobranoc Tulinek ,teraz juz bedzie tylko dobrze !!!!
[IMG]http://images41.fotosik.pl/352/6894fd574009e738med.jpg[/IMG][/QUOTE]

IVV ty to masz strasznei!!!sama w sieci :) ale wtedy buszujesz na DOGO i nic Ci sie na haczy :P

[quote name='daśka']anita_happy,pisałaś wczesniej o rozliczeniu,kiedy opłata za Tulę,początek,piętnasty,czy ostatni.Jeżeli jest taka mozliwość i wszyscy się z tym zgodzą,to chciałabym pieniądze za Tulę 15 kazdego miesiąca.A zeby było nam się teraz rozliczyć to kwota 300 zł to 10 zł/doba,Tula przyjechała do mnie 22,czyli siedem dni po pietnastym.Proszę więc odejmijmy od 300 70 zł za siedem dni od 15 do 22 i przeslijcie 230zł.Bedzie to opłata od przyjazdu do 15 listopada.Co myślicie?[/QUOTE]

ZGODA LUDZIKI???

[quote name='Lolalola']dzien dobry kochana dziewczynko:)
fajnie sie czyta,ze radosne zaczelas dzionek,nocka przespana,machanie ogonkiem itd:)oby Ci to drapanie nie dokuczalo hmmmm....
udanej reszty dnia,paaaaaaaaaaaaaa!!!!

oooo nie ma Anity:)??kac morderca nie ma serca heheheh:)[/QUOTE]

kaca nei było..bateria mi padla

Posted

daśka - ploszeee pamiętaj..jak bedziecie u WET to zbieraj rachunki...
częśc wpłąt idzie na konto stowarzyszenia, a żeby wyciagnąć kasę z tego kont potrzeba rachunków...
na TULĘ juz ze dwie wpłaty poszły na konto STOW - wiec rachunki zbieramy :)

jak bedzimey brac leki, kt mozna kupić ze zniżką w aptece -kupujemy na receptę :) /moja w tym głowa/ :P

Posted

Dziendoberek Tulcia!!! :))) Same cudowne wiesci od rana!!! Mysle, ze jej oczka juz zaczynaja sie powoli smiac! I jeszcze ta info Wrockowa! Czy u Was tez swieci juz slonce? :) Trzymaj sie Mala, dobrego, spokojnego dnia dla Ciebie, Twojego Pomorskiego Super-Opiekuna i Wszystkich!

PS: a w sprawie terminu wplaty to pewnie, ze zgoda! okolice czasowe dla mnie idealne, bo wtedy wlasnie pensjone do mnie przybywa :)

Posted

[quote name='anita_happy']daśka - ploszeee pamiętaj..jak bedziecie u WET to zbieraj rachunki...
częśc wpłąt idzie na konto stowarzyszenia, a żeby wyciagnąć kasę z tego kont potrzeba rachunków...
na TULĘ juz ze dwie wpłaty poszły na konto STOW - wiec rachunki zbieramy :)

jak bedzimey brac leki, kt mozna kupić ze zniżką w aptece -kupujemy na receptę :) /moja w tym głowa/ :P[/QUOTE]
konkretnie faktury?,czy wystarczy opis co było zrobione jaki koszt ,pieczątka i podpis?

Posted

[quote name='anita_happy']trzeci dom pod Wrocławiem PYTA O ŚLICZNIOTE

................
Witam serdecznie,przeczytałam o Once na Facebooku i żal strasznie ścisnął mi serce i duszę. Chcę zaoferować Once dom. Mieszkam pod Wrocławiem w domu z ogrodem. Pracuję w domu, więc pies nie byłby zostawiany sam sobie. Dookoła jest mnóstwo miejsca na spacery - las, pola, łąki. Raj dla zwierzaków :) Obecnie w moim domu mieszkają także trzy cudowne koty, jeden z nich jest nepełnosprawny (Mimi była kotem z pseudohodowli, została wyrzucona i w skutek strasznego wypadku straciła nogę; jest z nami już dwa lata i jest absolutnie przeszczęśliwa :)))))) My też.
Jeśli nie przeszkadza Państwu ( no i Once rzecz jasna), że w domu też jest dwuletni Tymek :) nasz osobisty Synek to Onka ma już dom.
Chcialabym zrobić wszystko, żeby zobaczyć szczęście w tych potwornie smutnych oczach...

pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź.

...........................

odpisuje wszystkim, ze czekamy do poniedziałku!!!!i po wynikach wet bedziemy sie zastanawiac, który DOM :)[/QUOTE]
przed adopcją leczymy ją,czy zajmie się już tym nowy domek,jak będzie ze sterylka? czy ludzie nie zniecheca się wiedząc,że leczenie Tuli może troche potrwać.Z resztą jak któryś domek będzie zdecydowany,to ewentualnie poczeka:-)

Posted

u Tuluni równiez piekne słoneczko,za godzinke pójdziemy na spacerek nad rzekę.Tula woła kiedy chce wyjść na dwór.Rano zrobiła tylko siku,ale ok 11 tej zaczęła popiskiwać pod drzwiami i zabrałam ją na dwór i ładnie kupkę zrobiła i do domciu:-) Tak ,więc jeden ogromne plusy dla małej: jeździ samochodem bez problemu:-) sygnalizuje chęć wyjścia na dwór:-) nie okazuje agresji wobec ludzi:-) no i nic nie pogryzła,a przecież psiak który gryzie zawsze cos sobie znajdzie:-) aaaa nooo i uwielbia leżeć n łóżku:-)

Posted

:multi::multi::multi::multi:ohhhhhhhhhhhhhh jak cudownie
ta oferta od tej pani juz mi sie podoba,no ,ale oczywiscie jeszcze duzo musimy sie dowiedziec o Tuluni ,leczeniu,ewentualnej adopcji,itd.................ale mi sie widzi:cool3::cool3:
Tulasiu,bedzie dobrze,jeszcze jest w pl troche ludzi,ktorzy maja dobre serducha!!!!!!!!!!!!
milego spacerku!!!!