Estowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Starczy, starczy. A właśnie, nie ciagnijcie ze soba bardzo dużo karmy xD My wzięłyśmy 3 kg, a Esta zjadła ok. 1-1,5 kg ;) Ale nadmiar można zostawic u kadry;) Quote
MakeBelieve Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Heh.. ja tez w sumie ;p Mam dwie kolezanki (jedna 18 lat druga 17 xp) No ale trudno, trzeba przezyc bedzie ^^ W srode mam zajsc do zoologika kupic juz ostatecznie transporterek, miseczki, nakrecacza na agility (kurczak piszczacy ;p) i karme jeszcze. I do hurtowni pojade po smakolyki. Uwazacie ze starczy dla Daisy: * 60 pasków mięsnych albo pałeczek mięsnych miękkich * 25 dag czy 50 dag zwierzaczków herbatniczków?? * upieczone własnoręcznie ciastka wątrobiane w takiej klasycznej blasze starczy?? Quote
Ola164 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Oj zazdroszczę wam obozu :(:loveu: Ja bym chciała jechać za rok, bo teraz jeszcze było za wcześnie dla mojej Kor... Mamy ją dopiero trzy miesiące i choć już zapomina o budzie z łańcuchem to jednak nadal boi się dużych psów... :( Małe toleruje i psy i suki... A na początku też się ich bała i warczała... Mam nadzieje że to wypracujemy i za rok będziemy wypoczywać na obozie ;) A raczej trenować bo to jest to co tygrysy tzn. Korka lubi najbardziej :) Quote
Fretka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 A ja znów mam pytanie co do wyposażenia. W tych kuchniach w domkach jest lodówka? Oczywiście działająca? Quote
madziulik_13 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 [quote name='Fretka']A ja znów mam pytanie co do wyposażenia. W tych kuchniach w domkach jest lodówka? Oczywiście działająca?[/quote] :lol::lol::lol: To jest obóz z psem organizowany przed Wandrusa ! :lol: O lodówce można zapomnieć:cool3::lol: Quote
Abiutka_ Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Mam takie pytanie Wiecie przy jakiej ulicy jest ten ośrodek?? A może ktoś zna jego stronę internetową?? Quote
ewka122 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [url=http://www.gat.pl/45.php]Ryn - Ośrodek Żeglarski "Ryn"[/url] To jest strona ośrodka "Ryn". Tutaj znajdziesz adres. Quote
Shetanka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ale ogółem jest dostęp do lodówki, w kuchni czy coś? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak ja mam mieć skórki ze schabów nie w lodówce? :crazyeye::crazyeye: Quote
MakeBelieve Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Hehe, Shetanka, trzeba cos innego :) Ja mam nadzieje, ze mozna cos do lodowki jakiejs schowac, bo mam zamiar wziac dla psa gryzak chlodzacy z petstages :D Quote
Shetanka Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ale suche żarcie nigdy nie zastąpi mięsa :shake::shake::shake: Quote
MakeBelieve Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No niestety... Najwyzej tam bedziemy chodzic i kupowac jakies szyny, jak to dziewczyny rok temu chodzily i kupowaly baleron (?) :) Quote
MakeBelieve Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Shetanka, nadal nie masz z kim być w pokoju? Jak tak, to ja chętna ^^ Bo Kamila z Lakim jednak nie jedzie :(((((((((((((((((((((((((((((((((((( I ja sama pociągiem chyba będę jechać. Także nie mam osoby do domku. Chętny ktoś???? Quote
karola&gacek Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 [QUOTE] Super było :razz: [/QUOTE] Tylko tyle? :razz: Opowiadaj. Jakieś przygody mieliście? :cool3: Już tylko tydzień :multi: Quote
Westiczka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Mój idefix nie jadł prawie wogule suchego. NA początku dawałam mu saszetki ale jak się skończyły to przez 2 dni nic nie chciał jesć bo miałam juz tylko suche i nie chciał go jeść. U nas w 19 to się okno nie zamykało i dalej się nie zamyka no chyba że naprawili i kuchnia jest tak krzywa jak wierza w Pizie. Uwarzajcie na 19. W kuchni są szafki zlew i palniki. Zastanawiam się czy w przyszłym roku jechać z moim drugim westem Luckym czy z Idefixem. Quote
Rafola Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Hmm...powiem tak. Byłam już na sześciu obozach z psem z Wandrusa (rekordzista, wiem :razz: ) i chyba w tym roku było najgorzej :( Była tylko jedna treserka w związku z czym mniej czasu było z psami, a więcej na zabawach typu domowe przedszkole, lepienie z plasteliny :P nie chce narzekać, ale uważam, że poprzednie lata były lepiej zorganizowane. Dużym plusem jest nowy tor na trawce, który wcześniej stał na betonie :roll: Ale mimo wszystko, taki obóz to świetna sprawa :p Quote
Shetanka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Lepienie z plasteliny z moim beztalenciem :crazyeye: to chyba poza zajęciami z psami będę leżeć w domku z dobrą książką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
MakeBelieve Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Rafola, Boże, naprawde lepiliście z plasteliny? <śmiech> Shetanka, to my razem będziem w domku z psami siedzieć, z książkami ^^ Ja od Kamili pożyczę Uratować Sprite'a, to bedziem czytać ^^ Quote
Shetanka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ja jak dostanę w empiku to drugą część 'Wojny Świata Wynurzonego' a jak nie.. to jakaś inna fantastyka :evil_lol: Quote
vege* Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 kurcze chciałabym jechać na taki obóz to jedyny jaki by mi w ogóle pasował :eviltong: bo ja obozów ani koloni zazwyczaj nie lubię, ale może za rok się wybiorę, ale wydaje mi się, że moja suczka się nie nadaje na taki obóz :-( Quote
madziulik_13 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 My mieliśmy dwie treserki i było super ! :) A torek na trawce to w pewnej mierze też zasługa moja i Madisz:evil_lol: Quote
Recommended Posts