Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[B][SIZE=5]DRODZY UCZESTNICY OBOZU OZP1[/SIZE][/B]

[SIZE=2]Otóż chciałabym zadać proste pytanie - czy mogę dołączyć do Was z moim psem?

Chciałabym tylko powiedzieć, iż moja suka jest nie tyle co agresywna, jednak nie lubi nachalnego wąchania pod ogonem, oraz boi się większych psów. W obu przypadkach podgryza w nos. Błędy socjalizacji.
Tak, tak. Pracuję z nią i do obozu powinno udać mi się wyeliminować większość "złych nawyków". Już robimy postępy. Będzie również miała sterylkę, mimo wszystko liczę się ze zdaniem innych uczestników.

I proszę się zdecydować raz, a nie co pięć minut mieć inną decyzję, bo jak wpłacę zaliczkę to już nie będę rezygnować.

ponawiam pytanie, bo tamto gdzieś zaginęło :P
[/SIZE]

Posted

[quote name='mineralna_'][B][SIZE=5]DRODZY UCZESTNICY OBOZU OZP1[/SIZE][/B]

[SIZE=2]Otóż chciałabym zadać proste pytanie - czy mogę dołączyć do Was z moim psem?

Chciałabym tylko powiedzieć, iż moja suka jest nie tyle co agresywna, jednak nie lubi nachalnego wąchania pod ogonem, oraz boi się większych psów. W obu przypadkach podgryza w nos. Błędy socjalizacji.
Tak, tak. Pracuję z nią i do obozu powinno udać mi się wyeliminować większość "złych nawyków". Już robimy postępy. Będzie również miała sterylkę, mimo wszystko liczę się ze zdaniem innych uczestników.

I proszę się zdecydować raz, a nie co pięć minut mieć inną decyzję, bo jak wpłacę zaliczkę to już nie będę rezygnować.

[/SIZE][/QUOTE]

ja bym wątpiła..... znaczy zbytnio nie wiem czy radziłabym ci jechać. Zależy jeszcze co ten twój pies robi jak np. jakis inny podejdzie do niego i zacznie go wąchać lub np. będzie chciała sie bawić. Bo jeśliza bardzo nic nie robi to dobrze mozesz jechac ale jak wynika z tego twojego tekstu ze.. chyba co jednak robi nie. No nie wiem.... Jeśli napewno ją jakoś niewiem.. douczysz tego to raczej mozesz jechac ale u podświadomości pda napewno cos zostaje z tej agresywności

Posted

a i mam jeszcze jdeno pytanie bo ty (nic mineralna) napisałaś: Do uczestików ozp1 czyli ze jedziesz na ozp 1 czyli na drugi termin? jak to mozna rozumiec czy tylko tak przez pomyłke?

Bo jak jedziesz na ozp 1 to dla mnie to nie ma zbyt wielkiego znaczenia bo ja jade na ozp 1a to nasze pieski moze sie nie spotkaja ale gorzej dla tych którzy jada na ozp1 a na tym forum jest ich większość więc..... im troche gorzej heh

Posted

No jak pisze że na ozp1 to na ozp1:roll::roll:
Moim zdaniem Kamila możesz jechać , sucz jest niesamowita i skoncentrowana na Tobie i ćwiczysz z nią także ja bym na Twoim miejscu pojechała :)

Posted

[quote name='mineralna_'][B][SIZE=5]DRODZY UCZESTNICY OBOZU OZP1[/SIZE][/B]

[/SIZE][/quote]

Właściwie to jest twój wybór. Jeśli czujesz się na siłach i masz zaufanie, ze piesek nic nie zrobi innemu to oczywiście nawet powinnaś jechać. Więc ja jestem za tym abyś pojechała, jeśli oczywiście jesteś pewna, że nad nią zapanujesz.

Posted

Dzięki wszystkim za odpowiedź.
Tak, panuje nad swoim psem i czuję się na siłach żeby pojechać, jednak jak już pisałam liczę się ze zdaniem innych i rozumiem, że nie każdy życzy sobie żeby 'taki pies' uczestniczył w tym obozie.

Magda, ale nachwaliłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='mineralna_']Dzięki wszystkim za odpowiedź.
Tak, panuje nad swoim psem i czuję się na siłach żeby pojechać, jednak jak już pisałam liczę się ze zdaniem innych i rozumiem, że nie każdy życzy sobie żeby 'taki pies' uczestniczył w tym obozie.

[/QUOTE]

no... ja sama nie wiem jak ja zapanuje nad swoim psem bo lorka moja to różnie hehe

Posted

Mój Idefix już prawie nie szczeka, więc do obozu pewnie już prawie nie będzie. Po za tym ja umiem utrzymać i opanować Fisia. PZDR :* już nie mogę się dovczekać.

Posted

[quote name='mineralna_']A kto jeszcze jedzie na ozp1?

Ja dzisiaj rezerwuje miejsce :evil_lol: mam nadzieje ze jeszcze jakieś zostało ;P[/QUOTE]

Dopiero?!!!??!!
chociarz no tak ty nie wiedziałas czy mozesz ze swoim psem jechać.
Ja z westiczką to juz od stycznia mamy pozarezerwowane miejsca i juz powpłacane kwoty hehe
i już od stycznia nie mozemy sie doczekać :P:];];];];];P

Posted

Ja przy innych okolicznościach też nie mogłabym się doczekać...
Jednak dziś Berni rozwalił sobię łapę i nie wiem co będzie ... Czy w 16 dni mu się zagoi...
:placz:

Posted

o biedaczek ten bernuś ;[
podobnie jak mój labek.... strasznie kuleje bo ma prawdopodobnie bóle wzrostowe bo niedawno roczek skończyła i tez nie wiem czy w 16 dni wyzdrowieje... podaje leki zobaczymy moze bedzie lepiej ;] ;P

a tak po za ty Vini mam pytanko jakiej rasy ty masz psa???? Yorka...?????

Posted

Jak mu powiedziałam, że nie pojedzie na obóz to od razu zaczął wszystkie cztery łapki stawiać na ziemi :D:lol:
Rozmawiałam z weterynarzem, do obozu powinno nie być śladu, także bardzo mnie to cieszy :) :bigcool: