Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

[quote name='Casablanca']Wyczuwam budowę osiedla Ryńskiego :cool3: tam jakaś szkoła w ogóle jest?[/QUOTE]

Czy jest? Jest na pewno, ale dokładnie gdzie, to nie wiadomo. Myślę, że obok Rynu, byłaby na pewno.. :D Bo wszyscy muszą się uczyć ;d

Posted

Są dwie tak jak pisałam, jak się idzie taką piaszczystą drogą jakby wzdłuż jeziora :> Tam boisko jest i zawsze grają ludzie.
A liceum to nie wiem oO W Mikołajkach? Giżycku? Współczuje...
Oleńkoo ja to tam pod drzewkiem wolę :P Ew wiesz gdzie hahahahahaha.
Nie mów do mnie MejkByliw -.-

Posted

[quote name='Nikuśka']Ej dziewczyny jedzie ktoś z Krk? wgl to da się jeszcze zapisać?[/QUOTE]

Nina od Tigi jest z Krakowa, tyle, że chyba jedzie dojazdem własnym ;)

Posted

Siema, chciałam zaznaczyć, że i ja i Nika żyjemy i mamy się dobrze xd Niestety, nie udało mi sie przekopać przez wszystkie strony mojej nieobecności, więc przepraszam jeśli będę pytała o coś, co już było xd A mam takie pytanie, o co chodzi z tymi samodzielnymi wyjściami poza teren obozu, co rodzice muszą się na nie zgodzić? Do sklepu, czy cu? :D
A pogoda, jak u Dominiki, tylko u nas trochę chłodniej. :P

Posted

do sklepu niedaleko ośrodka możesz iść za zgodą kadry sama , a dalej do miasta gdzie jest zoolog biedronka itd idą wszyscy razem większa grupą z opiekunem :)

Posted

Molowe - dziękuję za odpowiedź :) Tylko taka sprawa, tak rodzice zaznaczą, że się NIE zgadzają na moje samodzielne wyjścia, to czego nie mogę robić?
Sorki, że tak gmatwam, ale chcę jutro wypełnić papiery i odesłać :P

Posted

no to po prostu wszystkie zakupy będziesz musiała robić podczas wspólnego wyjścia do miasta oprócz do sklepu nie ma po co wychodzić z ośrodka no jeszcze na spacer z psami ale to wszyscy razem idą.Spoko spoko jak masz pytania to pisz chętnie pomogę :)

Posted

Wielkie dzięki, bo mam pytania. :D
W tym zgłoszeniu trzeba napisać o przebytych chorobach - a jeśli pies nie przebył żadnej poważnie choroby, to po prostu zostawić puste?
Przy charakterze, trzeba się jakoś specjalnie rozpisywać? xd A, i przy szkoleniu - można napisać, że "szkolenie domowe" czy coś? :D Dobra, więcej nie męczę, bo skończyły mi się pomysły xd

Posted

nie ma sprawy dla mnie to nie problem pytaj :)

Jeżeli nie było żadnej choroby to zostawiasz puste albo jakąś kreskę zrób,przy charakterze wątpię żeby miało to aż tak duże znaczenie i żeby ktokolwiek to czytał i analizował napisz w paru zdaniach i wystarczy.Przy szkoleniu no to tak domowe sądzę,że tak będzie dobrze :)

Posted

U nas wczoraj deszcz, dzisiaj upał...nie ogarniam -_-

Co do chorób to lepiej napisz po prostu >>brak<< ;) A o charakterze w zeszłym roku pisałam tylko, coś że >>nie jest agresywny, na początku nieufny w stosunku do innych psów, energetyczny i w pełni zdrowia<< coś takiego, krótkiego. Przy szkoleniu >>brak, ćwiczenia samodzielne<< Coś w tym stylu :D

Posted

A czy mozecie napisać szczegółowo jak wygląda dojazd zorganizowany? tj. czy ludzie baardzo chcą głaskać psa bez pytania, jak z miejscem w pociągu, i jak wysiądziemy z pociągu to jak dostaniemy się do ośrodka?

Posted

[quote name='doglove']tj. czy ludzie baardzo chcą głaskać psa bez pytania, [/QUOTE]

a skąd my to mamy wiedzieć? zależy od ludzi na jakich trafisz i jak skutecznie dasz im do zrozumienia że to nie maskotka a żywe stworzenie :)