Westiczka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Właściwie to macie racje, niech każdy weźmie se zapas suchego żarcia i mokrego lub jakie tam wasz pies je no i będzie spokój ja chyba tak zrobię wezmę z parę opakowań suchego no i ile tam potrzeba saszetek. A jak jest zoologiczny to już wogule tego sklepiku nie musi być w końcu. Mój Ifcio to je tylko saszetki pedigree, suche pedigree lub Chapi, a smakołyki to najczęściej kiełbasy. Dla tego ja se zamówię na karusku no i tam przywiozę parę paczek;) Quote
App Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Co do karm... Westiczka przecież nie sprowadzą specjalnie tylko dla twojego psa RC dla westów... :roll: Ja i tak zabieram swoją bo my musimy bardzo uważać- alergia :roll: A i Martula z tego co wiem to Madzia się wybiera na 2 etap no i ja chyba też. Quote
Martula_t Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Madzia mi już mówiła fajnie, że się zobaczymy bardzo się ciesze i kamień spadł mi z serca:multi::eviltong::lol: [SIZE=1]PSja juz chce wakacje:evil_lol:[/SIZE] Quote
madziulik_13 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Martula_t']Madzia mi już mówiła fajnie, że się zobaczymy bardzo się ciesze i kamień spadł mi z serca:multi::eviltong::lol: [/quote] :lol::lol::lol: Ty się bój dopiero :eviltong: A raczej niech się Windsurfing boi :lol: Quote
Madia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ja bym nie radziła jakoś na te sklepy zoologiczne liczy, bo to są sklepy w "ryńskim" typie :lol: czyli sklep z ubraniami, a obok ze dwie półki zwierzęce, ale zawsze jak zabraknie to cos można znaleźc. Chociaż mojemu to nic stamtad nie smakowało. Na pewno smaczków trzeba wziac bardzo dużo i róznych rodzajów, bo psom się szybko znudzi, ale zawsze funkcjonuje coś takiego jak wymiana i u nas np. przez pierwszy tydzień psy jechały na kabanosach Marceliny :razz: My jeśli pojedziemy, to pociągiem z Warszawy. Quote
Westiczka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Zgadzam się z poprzedniczką. Właściwie to ten sklep jest nie potrzeby wystarczy zabrać zapas jedzenia i smakołyków a jak zabraknie to od kogoś pożyczyć ;) Ej a ta linka co musi mieć 15m to mozę byc 10m bo tylko taką znalazłam w necie?:cool3: Quote
Westiczka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To świetnie zaraz se zamówie 10metroą lnkę:eviltong: Dzięki [B]zielony. [/B] Quote
madziulik_13 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tak tak kabanosy świetne - mój psiak tak twierdzi :cool3: Dzięki nim pokonała tunel :multi: Tak dużo smaczków różnych rodzajów bo moja np. stwierdziła że tego co ja jej kopiłam to bee :razz::diabloti: Quote
marysia-loria Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 No smaczków dużo hehe. Tylko że te kabanosy to pewnie musieliscie łamac na mniejsze kawałki bo jak pies przeszedł ten tor aglity no to troche moze nie byc czasu zeby on tak dlugo je jadł bo sa nawet długie hehe A co do tej linki to jaka ona musi byc?? bo wiem ze tam pisze na głównej stronie ze 15 m ja własnie w necie tez znalazłam tylko 10 m a czy to ma byc taka specjalna dla psa czy można iść do sportowego sklepu i jakąś taka kupić??? Zastanawiam sie własnie ile bede musiała suchego zabrac dla mojej suni labradorki hehe napewno z 5 kilo jak nie wiecej hehehe Quote
MakeBelieve Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Nie mozecie znalezc 15metrowej? oO [url=http://www.allegro.pl/item571536193_smycz_treningowa_15_metrowa_wytresuj_swojego_psa.html]Smycz treningowa 15 metrowa WYTRESUJ SWOJEGO PSA (571536193) - Aukcje internetowe Allegro[/url] [url=http://www.allegro.pl/item574467419_smycz_treningowa_linka_na_slad_15_metrow.html]Smycz treningowa - linka na ślad - 15 metrów (574467419) - Aukcje internetowe Allegro[/url] [url=http://www.allegro.pl/item573585962_tasma_treningowa_smycz_treningowa_14_m_khaki.html]Taśma treningowa (smycz treningowa) 14 m khaki (573585962) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
marysia-loria Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Dzieki Vini za te linki, skorzystam hehe :) Wybiore chyba ten pierwszy link ;P a ty masz dla swojego psiaka taką?? Quote
ewka122 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='marysia-loria']No smaczków dużo hehe. Tylko że te kabanosy to pewnie musieliscie łamac na mniejsze kawałki bo jak pies przeszedł ten tor aglity no to troche moze nie byc czasu zeby on tak dlugo je jadł bo sa nawet długie hehe A co do tej linki to jaka ona musi byc?? bo wiem ze tam pisze na głównej stronie ze 15 m ja własnie w necie tez znalazłam tylko 10 m a czy to ma byc taka specjalna dla psa czy można iść do sportowego sklepu i jakąś taka kupić??? Zastanawiam sie własnie ile bede musiała suchego zabrac dla mojej suni labradorki hehe napewno z 5 kilo jak nie wiecej hehehe[/quote] Powiem Ci że jak ja zabrałam dużo karmy to prawie i tak nic nie poszło, bo pies w nowym miejscu niekoniecznie musi chcieć jeść(prawda Panie Marku), ale karmę trzeba wziąść, a tak wogóle to na który obóz się wybierasz?:cool3: Quote
MakeBelieve Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mam, mam na obóz specjalnie kupiłam, ale taką: [url=http://www.allegro.pl/item574467419_smycz_treningowa_linka_na_slad_15_metrow.html]Smycz treningowa - linka na ślad - 15 metrów (574467419) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Chociaż słyszałam, że dla dużych psów lepsze są taśmy (czyli taka co Ty byc moze wybralas) a nie linki Quote
ewka122 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 [quote name='Vini.']Mam, mam na obóz specjalnie kupiłam, ale taką: [URL="http://www.allegro.pl/item574467419_smycz_treningowa_linka_na_slad_15_metrow.html"]Smycz treningowa - linka na ślad - 15 metrów (574467419) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] Chociaż słyszałam, że dla dużych psów lepsze są taśmy (czyli taka co Ty byc moze wybralas) a nie linki[/quote] Powiem Ci Vini że ja mam linkę dla Siberian Huskiego, ale to jak kto woli:razz: Quote
madziulik_13 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Ewa - ja wzięłam 7 kg karmy :lol: A Szila uznała że nie chce tego jeść i połowę zostawiłam w Rynie a połowę targałam ze sobą pociągiem :cool3: Quote
ewka122 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='madziulik_13']Ewa - ja wzięłam 7 kg karmy :lol: A Szila uznała że nie chce tego jeść i połowę zostawiłam w Rynie a połowę targałam ze sobą pociągiem :cool3:[/quote] No właśnie ja też jak głupia karmy nabrałam, ale miałam o tyle dobrze że własnym samochodem z rodzicami wracałam :eviltong: Quote
marysia-loria Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 ewka122 pytałas na który turnus jade wiec jade na OZP/I 1a a ty?? A co do karmy to ja zabieram chyba dwa razy po 3 kg hehe najwyzej rodzice mi dowiozą jakby zabrakło albo kupie hehe. Nie chciałabym na waszym miejscu targac sie pociagami ja wole jechac swoim samochodem nawet pies sie wtedy lepiej czuje :p Quote
ewka122 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='marysia-loria']ewka122 pytałas na który turnus jade wiec jade na OZP/I 1a a ty?? A co do karmy to ja zabieram chyba dwa razy po 3 kg hehe najwyzej rodzice mi dowiozą jakby zabrakło albo kupie hehe. Nie chciałabym na waszym miejscu targac sie pociagami ja wole jechac swoim samochodem nawet pies sie wtedy lepiej czuje :p[/quote] Ja jadę chyba na OZP II i III:eviltong: Quote
Westiczka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Jak nie można czajników to czy można chociaż prostownice do włosów i suszarki? BO ja bez prostownicy to nie przeżyje:loveu: i Marysia zresztą też, hehe. Quote
ewka122 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 [quote name='Westiczka']Jak nie można czajników to czy można chociaż prostownice do włosów i suszarki? BO ja bez prostownicy to nie przeżyje:loveu: i Marysia zresztą też, hehe.[/quote] Tam będzie oddzielny pawilon, w którym są toalety i prysznice i tam będziesz mogła używać i suszarki i prostownicy(nie wiem jak w pokojach):razz: Quote
Westiczka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Extra przynajmniej se włosy bede mogła wyprostować:loveu: Nawet w tym oddzielym pawilonie:cool3: Quote
Recommended Posts