Guptasek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Oczywiście ,że tak. :) No i ta kadra:loveu::loveu::loveu: Quote
MakeBelieve Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 no no no no! i nie będzie mam nadzieję nikogo a'la Frotuni (hahaha chodź na spacerek!) i wgl pamiętasz tą laskę, co jej Wiktor bandamkę na maszcie powiesił? hahahaha Quote
Keja Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 MB - tak, tak zarezerwowane, jutro odsyłam dokumenty :multi: Przepraszam, że nic nie pisałam, ale wyjechałam z psem i rodzinką na kilka dni, w miejsce gdzie nie ma ani zasięgu, ani elektryczności :evil_lol: Żelka - moja psica dogada się z każdym psem, niezależnie od wieku i na pewno nie będzie problemów, jeśli będzie nawet z 2 suczkami w pokoju. Ja bardzo chętnie bym z Tobą i kimś jeszcze zamieszkała :razz: W grupie raźniej ^^ Quote
Guptasek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Pamiętam sytuacje ale osoby nie .. ta od tego posokowca czy coś ? Wiem ,że ta laska była denerwująca ale kto to był to nie wiem :D Quote
Merenwen Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Haha, Marta, mój pies ma to samo, za każdym razem jak biorę w łapsko kliker :D. A czy ktoś z poprzedniej czwóreczki nie orientuje się przypadkiem, czy Nefre się wybiera na obóz w tym roku? ;> Quote
Guptasek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 No właśnie chyba nikt nie ma kontaktu z Marcinem ... ale z tego co mówił to wątpie Quote
MakeBelieve Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Karolina ;D Ona miała Matylde, buldożka chyba.. co jej pazurki malowała <33 Quote
Yuveza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Hehe fajnie się czyta te relacje z obozu:D z tego co czytam to jest tam sympatycznie i miło... gorzej jak sie pomyśli że się tego nie doświadczy :( Quote
:** Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Moja druga psina dziś rodzi. Tylko że ona jest na śląsku a ja w wielkopolsce. :-( Ostatnia widomość była taka że urodziła 4 szczenię. Quote
Yuveza Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 OJEJ! A to Twoja suczka? to dlaczego jest tam? a to jakaś hodowla? Quote
Żelka111 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Keja']MB - tak, tak zarezerwowane, jutro odsyłam dokumenty :multi: Przepraszam, że nic nie pisałam, ale wyjechałam z psem i rodzinką na kilka dni, w miejsce gdzie nie ma ani zasięgu, ani elektryczności :evil_lol: Żelka - moja psica dogada się z każdym psem, niezależnie od wieku i na pewno nie będzie problemów, jeśli będzie nawet z 2 suczkami w pokoju. Ja bardzo chętnie bym z Tobą i kimś jeszcze zamieszkała :razz: W grupie raźniej ^^[/QUOTE] ihihhi, to super! Możemy wtedy zamieszkać we trzy! Ale będzie fajnie! :D Quote
MakeBelieve Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Frotka teraz też jest na jedynce! Aaaa! I wgl jest fajnie, p. Marek przyjechał, ale pada dzisiaj;d Quote
Rudawa Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 To ja bd odliczać :D OZP2 - 9dni PS: U nas w Olsztynie też pada, a miałam siano jechać zbierać. Kupiłam Ognisi nowe bajeranckie szelki i obrożę od Taks na obóz :D. I to wszystko co na razie na obóz zakupiłam :/. Jeszcze smaczki, nowa smycz by się przydała, znaczy nie nowa tylko wg jakaś :D. I linka długa (potem bd na czym królika paść :D.) Quote
basza95 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [B]Guptasek[/B], tak do XV na biol-chem się dostałam ,a co? Quote
MakeBelieve Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 czwóreczki... chciałby ktoś szarpak dla piesa na obozie? ; )) jak tak, to wziąć polar, 1,2 albo 4 kolory. Szer to tak po 3-4cm jednego paska, długość jaka chcecie..:D Quote
Guptasek Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Znasz kogoś z klasy ?:) Coś czuje ,że odchodzimy od tematu :P Quote
Keja Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Jenyy... Jeszcze tylko 9 dni, a ja nawet smaków nie kupiłam. :mad: Tak czy inaczej, mam pytanie kierowane do dziewczyn, które już chociaż raz jechały na OZP pociągiem. Mianowicie - czy podczas przystanków (czy w ogóle jakieś dłuższe są?) jest możliwość by pies załatwił potrzeby fizjologiczne? No i czy da się zadzwonić do biura Wandrusa z prośbą o zmienienie z dojazdu własnego na zorganizowany? Oczywiście wiem, że wtedy trzeba doplacić dodatkową sumę pieniędzy. Quote
Guptasek Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 z Gdańska nie ma możliwości wyjścia z pociągu. Ale tak jest możliwośc. :) Quote
Recommended Posts