Jump to content
Dogomania

Obóz z psem :) - organizowany przez "Wandrus"

Recommended Posts

Posted

A ja ogłaszam dobrą nowinę :lol:. Dzisiejszej nocy w hodowli Welkope na świat przyszło ośmioro małych aussi"ków :multi:!!!!!!
PS: A tak przy okazji ;) [url]www.welkpe.eu[/url] Zdjęcia malców na stronie dostępne będą najpóźniej w poniedziałek. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać bna priv albo na GG 13173767. Chętnie odpowiem na każde znich ;)

Posted

O, Guptuś ;pp To nie będzie źle ;P A dzisiaj zaopatrzyłam sie w śweitną torbe w Croppie ;pp Czyli mam już wszystko 'w co sie spakować' :P I większość rzeczy na obóz też mam . Tylko w następnym tygodniu (mam nadzieję) dojdzie nam klatka, żarcie i smaki :P I obroże i szelki.

Posted

[quote name='Gosia W.']na 1 turnusie ma byc 20 piesków.[/QUOTE]

O to całkiem sporo, pamiętam że u nas w zeszłym roku było mniej, 15 chyba ;)
A orientuje się pani może ie będzie na drugim turnusie? :grins:

Posted

[quote name='Abiutka_']O to całkiem sporo, pamiętam że u nas w zeszłym roku było mniej, 15 chyba ;)
A orientuje się pani może ie będzie na drugim turnusie? :grins:[/QUOTE]

Cześć.jedziesz na drugi turnus?

Posted

[quote name='Abiutka_'][B]Doma17[/B] rozumiem że wybierasz się na drugi turnus :smile:, a z jakim psiakiem i ile masz lat? ;)[/QUOTE]
Doma17 to ta dziewczyna z Olsztyna, o której wam mówiłam ;) - ma 11lat i jedzie z kundelkiem, jest już na liście ( str.241 )

Posted

[quote name='Rudawa']Doma17 to ta dziewczyna z Olsztyna, o której wam mówiłam ;) - ma 11lat i jedzie z kundelkiem, jest już na liście ( str.241 )[/QUOTE]

Cześć Rudawa.
Jak ta szczeniaczki

Posted

laski, ale wam zazdroszczę, że jedziecie na ozp1 !! ja już chcę jechać ;p jak ja wytrzymam do ozp4?? Jutro albo w nast. tyg. będę rezerwowała, żeby tyko miejsca były, bo jak nie to będzie foch ;p

Posted

Haha, też się cieszę, że jeszcze tydzień i już będe w sumie kłaść sie spać, żeby tylko sie obudzić o 6 z rana! Bo jedziemy pociągiem, z czego bardzo się cieszę :))) Nam tylko w poniedziałek/wtorek przyjdzie klatka, karma i smaczki i jesteśmy gotowe ;) Jeszcze ja dla siebie ewentualnie trochę kosmetyków i jedzenie.