Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś też miałam telefon o Rafiego. Miałby jechać do Szczecina i mieszkać w bloku na którymś piętrze wraz z wolnochodzącym królikiem 8) Pani się zastanowi i ponownie zadzwoni. Myślę, że Rafi dałby się przekonać do innego futrzaka, ale trzebaby było poświęcić tej relacji parę lekcji.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Dziś też miałam telefon o Rafiego. Miałby jechać do Szczecina i mieszkać w bloku na którymś piętrze wraz z wolnochodzącym królikiem 8) Pani się zastanowi i ponownie zadzwoni. Myślę, że Rafi dałby się przekonać do innego futrzaka, ale trzebaby było poświęcić tej relacji parę lekcji.[/QUOTE]

Z tym uszastym to sobie da rade ... albo zaprzyjaźni albo zje :evil_lol: ale to piętro to nie ciekawie, z wiekiem będzie mu coraz trudniej schodzić ..:(

Posted

Tak też powiedziałam. Obecnie jest bardzo sprawny i uwielbia ruch, ale jest na dworze, wciąż ma okazję do biegania, ganiania, skakania i nie tyje. A to przecież kastrat. Grubas na 3 łapach wchodzący na 3 piętro, to już sprawa męcząca. Myślę jednak, że odpowiedzialny właściciel potrafiłby o niego dobrze zadbać.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Tak też powiedziałam. Obecnie jest bardzo sprawny i uwielbia ruch, ale jest na dworze, wciąż ma okazję do biegania, ganiania, skakania i nie tyje. A to przecież kastrat. Grubas na 3 łapach wchodzący na 3 piętro, to już sprawa męcząca. Myślę jednak, że odpowiedzialny właściciel potrafiłby o niego dobrze zadbać.[/QUOTE]

Dokładnie ... nasz tymczas też uwielbia ruch i ganianie i brak łapy nie przeszkadza mu w ogóle, no czasem zatrzymuje się na nosie :), ale nie wyobrażam sobie że mieszka w bloku. Wchodzenie po schodach nie jest generalnie problemem ale schodzenie już tak, a z wiekiem to może być duży problem i jego powrót do schronu bo zarówno Ternor jak i Rafi małymi pieskami nie są i pod pachą nikt ich nie będzie nosić (przerabiałem ciężkie bydle :)) Odpowiedzialny właściciel zadba ale fajnie było by go uświadomić bo może sobie nie zdawać z tego sprawy.
Niemniej czekamy na wieści że Rafcio ma dom !!

Posted

Wplata poszła.
Gdy będzie na koncie, bardzo prosze o potwierdzenie na bazarku fony
[url]http://www.dogomania.pl/threads/218016-Mega-ksi%C4%99garnia-FONY-ciagle-przybywaj%C4%85-nowe-tytu%C5%82y-!-b%C4%99dzie-otwarta-do-31.12.2011?p=18432427#post18432427[/url]

Posted

[quote name='Triester']Dokładnie ... nasz tymczas też uwielbia ruch i ganianie i brak łapy nie przeszkadza mu w ogóle, no czasem zatrzymuje się na nosie :), ale nie wyobrażam sobie że mieszka w bloku. Wchodzenie po schodach nie jest generalnie problemem ale schodzenie już tak, a z wiekiem to może być duży problem i jego powrót do schronu bo zarówno Ternor jak i Rafi małymi pieskami nie są i pod pachą nikt ich nie będzie nosić (przerabiałem ciężkie bydle :)) Odpowiedzialny właściciel zadba ale fajnie było by go uświadomić bo może sobie nie zdawać z tego sprawy.
Niemniej czekamy na wieści że Rafcio ma dom !![/QUOTE]

Czekamy na dobre wieści..
A mozę w tym domu jest winda..pozdr.

Posted

nika28 na Twoje konto powinno wpłynąć 10zł za płytkę, którą kupiła ode mnie Cyga-fryga :). Przelew z dopiskiem "Pacino Rafi" :). Dzięki cyga-fryga :)

Posted

sorki za off ale sprawa pilna zaglądajcie prosze
pies został zabrany z wielkiej biedy pilnie potrzebna pomoc dla psiaka
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/222147-Chudziutki-Maks-ca%C5%82e-%C5%BCycie-sp%C4%99dzi%C5%82-na-%C5%82a%C5%84cuchu-teraz-szuka-DS?p=18524469#post18524469"]http://www.dogomania.pl/threads/2221...9#post18524469[/URL]

Posted

Rafiemu mrozy nie straszne. Wytargał z budy koce i szalał z nimi wraz z Bejem, Kajką i Isią po całym wybiegu. Obślinione i podarte zamarzły na mrozie w stylowe przestrzenne bryły. Nakrzyczałam i przetrzepałam tłuste doopska, bo każdy koc na wagę złota. Umościłam budy nowymi kocykami i zastanawiam się, czy słoma nie byłaby dla nich lepsza.

Państwo milczą...:-?

Posted

Ależ tu pusto.
Czarodziejko w # 878 piszesz, że masz telefon do Państwa spod Częstochowy, którzy zainteresowali się Rafikiem. Może mogłabyś do nich zadzwonić z zapytaniem, czy to aktualne. A jeśli nie, to może chociaż podeślij nr do nika28. Droga do Częstochowy już jest chyba przejezdna :)?