Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam doła jak stąd do Krakowa, nie dam rady się urwać na cały dzień, wciąż coś wyskakuje, znów mamy chorego psiaka i modlę się, aby to nie była wirusówka (sunia przyjechała do nas w czwartek późnym wieczorem).
Żeby tylko gdzieś zlokalizować Dixie... :-( Żeby się jej tylko nic nie stało... :-(

Posted

[B]Ulka[/B], mam prośbę wpisz na głównej stronie schroniska w Mielcu, że zaginęła Dixie i jej zdjęcie w miniaturce. Ja nie pamiętam hasła i nie mogę tego zrobić :-( A na stronę wchodzi dużo mielczan chyba, zawsze to jakić przepływ informacji.

Dałam info o zaginięciu suni na mielczanin.pl, e-mielec.pl i nowiny24 mieleckie.

Posted

Ja byłam wczoraj rano kolo Hotelu polskiego, bo jak na moje oko, choć to tylko gdybanie, mogła tam mała zwiać, bo tam drzewa i jest sie gdzie schować.... dzisiaj przejeżdżałam, patrzyłam.... to nie są małe tereny, teraz sypie śnieg, może będzie bardziej widoczna na białym..... maluchu gdzie jesteś.....? teraz już takie zimno....
Aga wiem, ze plakaty porozwieszane więc już nie robiłam, chyba że jest mąło, trezba by dorobić ?

Posted

Dalam DIXIE na allegro jako psa poszukiwanego [url=http://allegro.pl/dixie-malutka-suczka-mix-corgi-zaginela-mielec-i1427345858.html]DIXIE ALLEGRO[/url]

Moze trzeba by rozwiesic plakaty na kazdej klatce schodowej w tych blokach na osiedlu? Przeciez ta malizna musi gdzies spac, jest zimno, moze wchodzi do klatki.

Posted

Aga u nas klatki są pozamykane, nie ma szans żeby tam zostałą między blokami i tym bardziej wchodziła jak ludzie chodzą koło bloków.... ja bardziej obstawiam, że może być gdzieś między garażami albo w tym małym lasku właśnie, ale ani śladu nie znalazłam...

Posted

Hej! To jakas cholerna niesprawiedliwosc!!! Dixie miala byc dzisiaj z nami!!! Mama Mirka bardzo zmartwiona i modli sie do sw. Antoniego, a jak ona sie modli to wszystko sie uda.
Nie ma mnie na miejscu i moge sobie doradzac i gdybac ale moze zrobic jaka akcje, dac ogloszenia po podstawowkach i na przystankach...
Wierze, ze sie uda
renata

Posted

Tez myslalam o szkolach, ale jak na zlosc u nas sa teraz ferie. I jeszcze caly tydzien beda :-( Trzeba by w kilka osob przejsc cale to osiedle, wypytac ludzi. Chociaz jest prawdopodobne, ze sunia moze juz przeszla kilka km.

Posted

cos w tym jest, ze moze uciekla polami na wies, bo jakos nikt nie dzwoni a pies to nie igla w stogu siana. poza tym prawie wszyscy maja dzisiaj komorke a ludzi dobrych na swiecie tez nie brakuje...Boze!!! co ja wypisuje!!!
renata

Posted

Może jeszcze przejść po parkach.Psy lubią sie chronic w róznego rodzaju zaroślach. Tak tylko sobie gadam. jeśli postanowila wrócić do Murki,to może być już poza miastem :(

Posted

Kasiu, dobrze byłoby porozwieszać plakaty poza centrum miasta, a nasze auto akurat padło:( Jesli możesz weź parę rozklej w kierunku Borek, Chorzelów, bo Dixie poleciała w tym kierunku!

Posted

Prawdopodonie widzialam w nocy Dixie.wracam o 4 i patrze jakis pies biegnie taki wystraszon, teraz patre na zdjecie to raczej na 90 % ona.Kolo duzego tesco na osiedlu. Przejechalam raz i chcialam zawrocic to juz mi gdzies zwiala:( zreszta ona jak zobaczyla auto to bardzo byla wytsraszona

Posted

To chociaż jest nadzieja, że mała daleko się nie zapędza, tylko koczuje gdzieś w krzakach, pewnie koło torów, wychodzi w nocy jak juz nikogo nie ma i szuka jedzenia, w Tesko powieszę, Agusia możecie mi gotowy plakat podesłać na pocztę?
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
jak nie dostanę przed wyjściem z pracy to sama sklecę i wydrukuję, ale moge tylko czarno białe...
przy torach rozsypię dzisiaj karmę, żeby chociaż miała co w nocy zjadać, jeśli faktycznie to była ona i koczuje w tych rejonach...