paros Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Ta sunia u Iwony ma na imię Stokrotka :lol: Quote
mestudio Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Rzeczywiście psiaka trzeba zabrać - myślałam o budzie dla niego, ale to żadne rozwiązanie. Quote
Lulka Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 ale nie ma dokąd zabrac? jedyna alternatywa to do schroniska:( jak rodzinka upora sie z podzialem dzialki to pewnie i onek zniknie trzeba mu zrobic ogloszenia, moze ktos go zechce Quote
Diegula Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A jaki on ma stosunek do kotów,psiaków? Gdzie konkretnie jest ta działka?? Quote
Lulka Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 Diegula napisał(a):A jaki on ma stosunek do kotów,psiaków? Gdzie konkretnie jest ta działka?? dzialka jest w Legionowie nie wiem jaki ma stosunek, siedzial z mala suka i żyly ok, ale przy jedzeniu potrafił ją pogonić. Quote
paros Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 codziennie na FB wrzucam go kilka razy i ciągle zaglądam z nadzieją, że ...... :thumbs: Quote
tanitka Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Stokrotka też bez domu stałego, choć ma dach nad głową :( Quote
kmurdz Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 musimy go koniecznie z tej dzialki wyciagnac!! przeciez on tych mrozow nie wytrzyma bez cieplej budy! jest szansa na jakis DT? oplace pierwszy miesiac. Quote
kmurdz Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 a moze mu do tego kurnika jakies koce cieple, czy cokolwiek do ogrzania trzeba wlozyc? kto ma kontakt do tej pani co dokarmia?? Quote
Diegula Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Szkoda że nie wiadomo jaki psiak ma stosunek do kotów . kmurdz zaoferowała opłacenie 1-wszego miesiąca więc trzeba szukac DT i to na szybko. Quote
Lulka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 pies nadal sam siedzi pojawil sie problem, bo panie zasypalo i nie maja jak do psa dojechac:( Quote
Lulka Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Diegula napisał(a):Szkoda że nie wiadomo jaki psiak ma stosunek do kotów . kmurdz zaoferowała opłacenie 1-wszego miesiąca więc trzeba szukac DT i to na szybko. a kto zaplaci za nastepne? teraz adopcje stoja, psy siedza w hotelach miesiacami a nawet latami:( Quote
Diegula Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 No ja wiem że z domkami teraz trudno ;(:(. Ale są takie mrozy :(:( i jak ma miesiąc zapłacony to przez ten miesiąc może uda się choć połowę deklaracji zebrać a drugą połowę z allegro cegiełkowego lub bazarków. Quote
mestudio Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Skoro są pieniązki na 1 miesiąc hoteliku to może założyciel wątku powinien poszukać szybko miejsca - reszta pójdzie już sprawniej jak coś się ruszy. Quote
Recommended Posts