Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda , to Ty rozrób , a trzymać można u mnie tu na wsi w zamrażarce , a częsć w domu we Wrocku . Syn jest , to jak cos to sobie weżmiesz . Tylko jakie to maja byc strzykawki ? ile ml ? Albo wpadniesz do mnie na wioche , i razem rozcieńczymy , bo ja mam od Figi troche strzykawek jeszcze , i ten rozcienczalnik , co to ma być Na Cl ?to jest Natrium chloratum 0.9% ? to mam to .

Posted

instrukcja rozrabiania będzie dołączona . Musisz dopytac weta , ile jednostek na konkretne zwierzę , bo słyszałam że dawka jest taka sama bez względu na wage kota , ale co do psa to nie wiem .No i tam są chyba 3 podziały leku , to cześc trzeba zrobić pełny podział , a cześc do pierwszego i zamrozic wszystko . Przeciez nie zbierzemyy 10000strzykawek

Posted

Finanse źle - każdy grosz się przyda, bo ten interferon swoje kosztował niestety, poza tym non stop idzie na badania kasiora, a zdrowie... to ulv napisze. Jamnisia nie ma niestety żadnego stałego sponsora, a wydatki ma stałe :(

Posted

W tym tygodniu zobimy biopsję wątroby, o ile wyniki krzepliwosci krwi pozwolą.
Biopsja miała byc juz w piatek, ale ja niestety zdechłam kompletnie na zaziębienie i dopiero dochodzę do siebie.....

• 2 weeks later...
Posted

Grzeczne? Dooobre..... Słowisia ma tylko taki niewinny pyszczek, a tak to rozrabiara ;) chociaz fakt, w porównaniu do Kry i Pi jest ideałem, jedynie usiłuje dokuczać Conanowi i Ariemu (nie wiem, czemu akurat im dwóm). Tyle, że koty ja olewają, co biedną jamniolkę jeszcze bardziej podkręca.....

Słowiczek wpatrzona w niedostępnego Conniego, który chrapie na kaloryferze ;)

Posted

Grzeczna :)
Magda zrób rozliczenie, wstawię do pierwszego postu i pożebrzemy trochę. Jak te wyniki wyszły? Wirus? Są już efekty leczenia? Daj takie bardziej konkretne - na co wydałaś i ile, to pójdę po ludziach po prośbie :).

Posted

Za interferon jest 150 . Magda dała 120 , a ja 30

2010-11-29 3640 K..... Ma, 41-.....300 Dąbrowa Górnicza, ul. Mickiewicza
Nr banku: 23400009
Nr rach.: 422340000975604...........
Tytuł: za interferon BIANKA1
Data przygotowania: 2010-11-28 Przelew z rachunku -150,00

Posted

Ostatnio jak byłam u Ulv to Słowisia wielce się popisała... Usiadła sobie koło mnie na łóżku i się pięknie zlała... Musiałam prac spodnie u Magdy... najgorsze to było to, że jeszcze musiałam jechać na zajęcia na uczelnię :P

Posted

Basia1244 napisał(a):
Oj tam zaraz popisała! "sygnała uspokajającego" strzeliło maleństwo - pewnie się ciebie przestraszyła - moja maleńka jamnisia zestresowała się i tyle :D ;)

Jakby mnie się mnie przestraszyła to by mnie nie odskakiwała przez 2 godziny ;) Zsikała się praktycznie juz przy moim wychodzeniu ;]