Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kakadu napisał(a):

strasznie sie narobilas - baaaaaardzo dziekuje :iloveyou:

Eee, nie tak bardzo, to mój zawód, a takie proste rzeczy to się robi w wolnych chwilach, dla rozrywki :)
Aukcja ma spore wzięcie - od rana już prawie 100 wejść jest i nawet jest obserwator

Posted

Selenga napisał(a):
Eee, nie tak bardzo, to mój zawód, a takie proste rzeczy to się robi w wolnych chwilach, dla rozrywki :)
Aukcja ma spore wzięcie - od rana już prawie 100 wejść jest i nawet jest obserwator

renata napisala wiec wkleje:

Link szczeniaczkowy przepiekny!!!! Serdecznie dziękuję Autorce!
Nie mam jej adresu, więc przekaż jej to,proszę:-)

Posted

aagaaciaa napisał(a):
potrzebujecie jakiejś pomocy? W ogłoszeniach? w czymkolwiek ? :)
Chętnie się przyłączę do pomocy mamusi i szczylkom :)

kochana, kilka postow wyzej jest link do bazarku z 40 ogloszeniami ktore zamowilam; strasznie sie to przeciaga, wiec moze moglabyc pomoc autorce bazarku? byloby swietnie

Posted

eve-w napisał(a):
kto był odpowiedzialny za NIE uśpienie ślepego miotu?

Powtórzę siebie samą.

niebieska wiem, że jest już za późno, dlatego chcę wiedzieć kto podjął taką decyzję.

Posted

eve-w napisał(a):
Powtórzę siebie samą.

niebieska wiem, że jest już za późno, dlatego chcę wiedzieć kto podjął taką decyzję.

a ta wiedza ma jakiekolwiek znaczenie?

dostałam maila z allegro, jest pani chętna na beżową suczkę
wysyłam info do Renaty

3 osoby obserwują aukcję

Posted

Selenga napisał(a):
a ta wiedza ma jakiekolwiek znaczenie?

dostałam maila z allegro, jest pani chętna na beżową suczkę
wysyłam info do Renaty

3 osoby obserwują aukcję

o rany, wiedzialam, ze to twoje ogloszenie bedzie zaczarowane :)
wspaniale, ze napisalas tam te informacje o umowie i warunku sterylizacji w niej zawartym; to powinno odstraszyc chetnych na mnozenie "malych, slicznych pieskow";
bestia (swoja droga przemila kobieta) na jednym z watkow pisala wprawdze, ze taka umowa do niczego nie zobowiazuje (tak powiedziala jej prawniczka), ale jednak bede spokojniejsza jesli ktos poda swoje dane i nie bedzie anonimowy...

Posted

eve-w napisał(a):
Selengo, dla mnie ma i to bardzo duże ...

Zapytałam bo skoro decyzja została podjęta przez DOROSŁĄ, SAMODZIELNĄ I ŚWIADOMĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI osobę, na której postępowanie ani Ty ani ja ani nikt inny nie ma w praktyce wpływu, to co za różnica jaki ta osoba ma nick albo jak się nazywa... Decyzja została podjęta ponad miesiąc temu i nic jej nie cofnie. Wydaje mi się, że szkoda czasu i energii na roztrząsanie tego teraz. Można tylko spowodować niepotrzebną awanturę na wątku a po co? To są sprawy sumienia - każdy kto przed taką decyzją staje, musi to rozstrzygnąć we WŁASNYM sumieniu i ma do tego pełne prawo.

Posted

Selenga napisał(a):
Zapytałam bo skoro decyzja została podjęta przez DOROSŁĄ, SAMODZIELNĄ I ŚWIADOMĄ ODPOWIEDZIALNOŚCI osobę, na której postępowanie ani Ty ani ja ani nikt inny nie ma w praktyce wpływu, to co za różnica jaki ta osoba ma nick albo jak się nazywa... Decyzja została podjęta ponad miesiąc temu i nic jej nie cofnie. Wydaje mi się, że szkoda czasu i energii na roztrząsanie tego teraz. Można tylko spowodować niepotrzebną awanturę na wątku a po co? To są sprawy sumienia - każdy kto przed taką decyzją staje, musi to rozstrzygnąć we WŁASNYM sumieniu i ma do tego pełne prawo.

Oczywiscie, masz racje. Ja chce jednak wiedziec kto podejmuje takie decyzje, chociazby dlatego, żeby wiedziec z kim mam nie wspolpracowac.

Posted

nie widze powodu, zeby podawac ci dane tej osoby; zreszta gdyby ci naprawde tak strasznie zalezalo na unikaniu jej to wystarczyloby przejrzec pobieznie watek; naprawde nie trzeba byc detektywem; wystarczylaby jedna setna czasu jaki poswiecilas na publiczne "domaganie sie prawdy", aby samemu znalezc odpowiedz na nurtujace cie pytanie; byloby to bardzo efektywne choc, przyznaje, malo efektowne dzialanie;

Posted

wcale mnie to nie dziwi - super tytul, estetyczny wyglad, wszystkie mozliwe wyroznienia - samo sie rzuca w oczy ;)
ze sto wejsc to jest moich chyba :evil_lol: (zartuje oczywiscie)

Posted

jesli dobrze sie orientuje, psy sa pod opieka prywatnej osoby i na jej koszt sa utrzymywane w hotelu (cena utrzymania 400 zl plus karma) wiem jakie jest twoje zdanie na temat hoteli dla psow, ale to jest po prostu mniejsze zlo - bdt sa juz zjawiskiem na pograniczu iluzji...; trudno mi uwierzyc, ze kiedys byly standardem;

Posted

renata napisala, ze muszelek potwierdzil dom dla jednego pieska i ma dopytac co z dwoma pozostalymi;
bardzo potrzebny transport wawa-serock dla suni ktora jedzie do renaty z dymin, ale jeszcze nie wiem dokladnie na kiedy; dam znac jak sie dowiem;

Posted

muszelek zawiezie te sunie z dymin wiec sprawa niaktualna;
renata jest dobrej mysli - napisala, ze jest duzo telefonow w sprawie szczeniaczkow i ma nadzieje, ze po weekendzie wszystkie juz beda w nowych domkach :)
ale tempo, co?
to pewnie wszystko zasluga magicznego allegro selengi :)